reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Dziewczyny pocieszyłyście mnie z tym spaniem waszych maluchów:) my tez tak mamy. Mój Bartek zazwyczaj ma drzemkę między 12 a 15, a jak jest "niedospany" to i nie do życia:szok:
A i oczywiście witam Cosole:-D, musimy w Manor House i nasze forum zareklamować:-D
Poola, córka mojej przyjaciółki miała taki zabieg na jaki sie wybieracie, wszystko szybko poszło i teraz nawet o tym nie pamięta.

reklama
Witajcie:)

musimy w Manor House i nasze forum zareklamować:-D
Iwonka wydaje mi się że reklamować forum już nie musimy,ostatnio na spotkaniu zrobił to mój mąż :tak:
Myślałam że mu uszy natrę...zapytaj się Polii jeszcze dodał tekst "bo żona się wstydzi"
W domu takie opierdziel dostał że już nic na temat forum nie powie hehehe :-D

Weekend prawie tuż tuż...fajnie:)
A słyszałyście o tym że na poniedziałek zapowiadają bardzo silne wiatry z opadami liści z drzew :szok:
Może dziwnie to brzmi ale tak właśnie ma być.

Pozdrawiam was!

Mój Adam wspominał, że któryś z Panów zapytał się "kto jest z forum babyboom":) czy jakos tak:)
Ja myślę, że jakby nasi mężczyźni mieli więcej czasu to sami chętnie by posiedzieli na forum:)
Jak juz kiedyś pisałam to własnie mój Adam założył mi tu konto:), żebym szukała koleżanek w Leicester:)

Mój Adam wspominał, że któryś z Panów zapytał się "kto jest z forum babyboom":) czy jakos tak:)
Ja myślę, że jakby nasi mężczyźni mieli więcej czasu to sami chętnie by posiedzieli na forum:)
Jak juz kiedyś pisałam to własnie mój Adam założył mi tu konto:), żebym szukała koleżanek w Leicester:)

Iwona właśnie tym panem był mój mąż :tak::-D
myślałam wtedy że zjadę z krzesła :unsure:
Ja nie mam nic przeciwko aby rozreklamować nasze forum,fajnie byłoby:)
Wkurzyłam się bo umiem mówić a mąż sam bez mojej wiedzy zaczął gadać grrr

Miłego dnia dziewczyny!
Ja zbieram się do pracy:)

cosola nie chwalac sie moj chodzi spac przed 20 juz:tak:
Wiadomo, ze sa dni, ze wstaje wczesniej bo przed 8 już ale były czasy, ze chodził spać po 18 a wstawalam o 9 lub 10 :)
Oprczo playgroup sa tez inne atrakcje, masz konto na fb? Ja mam ich w znajomych i wszystkiego mozna sie dowiedziec:tak: Czasami az za duzo piszą jak dla mnie:)

Czasami az za duzo piszą jak dla mnie:)

Niestety ale muszę się zgodzić z Polą :tak: czasami piszą za dużo i zawalają skrzynkę :oo2:
Przed urlopem wyczyściłam skrzynkę a gdy wróciłam po 3 dniach to miałam w niej 98 wiadomości w tym 41 od Spotkać Polaków z Leicester,tak się wkurzyłam ale co zrobić:-/
Na spam nie ma rady.

Nocne pozdrowienia ślę i uciekam spać kochane:)
Miłego weekendu życzę.baj baj !!

Mój Bartek wstaje zazwyczaj o 8, to jest ok, potem musi miec drzemkę między 12 a 15, jak mu pozwole za długo spać to potem siedzimy wszyscy wieczorem co najmniej do 22:-:)szok:. Oczywiście całe popołudnia spędzamy w parku, chyba że pada, zawsze są jakieś atrakcje, ale to go i tak nie męczy:-D
Wydawało mi się, że obudzic dziecko z drzemki to nie jest problem, ale jak kilka razy próbowałam oczywiście NAJDELIKATNIEJ w świecie:-Dobudzić moje dziecię to kończyło sie strasznym marudzeniem do wieczora:szok:.
Koniec końców marzy mi sie wieczór tylko dla mnie i męża;-) tak jak pokazuja na filmach:-D:-D dziecko spokojnie a rodzice mogą się w końcu zrelaksować:-D:-D
Ach te marzenia:-D
Napiszcie jak było na play grupie.

Dzień dobry!!! :)
...ale się wyspałammmmm :-D

Iwona myślę że Twoje marzenie jest w zasięgu reki,jeszcze chwilę Bratek podrośnie będzie dłużej spał a wieczorami zawsze można go przyzwyczaić aby o jednej stałej porze chodził spać albo przynajmniej szedł wykąpany i najedzony do swojego pokoju i niech się tam bawi sam tak długo aż zaśnie:)
My tak nauczyliśmy Alana.Ciężko było go przyzwyczaić ale warto.
Teraz sam idzie o 20 do pokoju,bawi się tam aż do momentu kiedy nie zaśnie a wstaje między 7 a 7.30 idzie do przedpokoju,sam się ubiera oczywiście wcześniej przygotowuję mu ciuchu w które ma się ubrać i uwieźcie mi że wygoda jak nic ale niestety kilka płaczliwych momentów trzeba było przeżyć.

Miłego dnia :)

reklama
Do góry