reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Dzień dobry!

U nas dziś jest bank holidey a Ja idę do pracy:-/
do tego jestem chora:(
gardło boli,z nosa leci i zimno mi ciągle:(
Dzisiejszy dzień jest straszny...

Polaa do następnych zdjęć będziemy pięknie pozować :-D
Iwonka a Ty już w UK nieeee?Bartek stanowczy chłopaczek widzę hehe ;-)

Pozdrawiam was!
Miłego dnia życzę i zdrowia przede wszystkim:)

reklama
Witajcie :-)

Agnieszka zdrowka:tak:
Mnie tez cos bierze:-( zimno mi jak nie wiem co:/ glowa mnie coś boli.
Mam nadzieje, ze to chwilowe:tak:
Moj maz tez idzie dzisiaj na 18 do pracy ale zadowolony bo podwojnie platne i jeden dzien dodatkowy urlopu do odebrania:-D

Iwonka no bilety to maja czasami drogie:confused2:
ale mimo to uwazam za Ryanair jest najtanszy:tak:
Pamietam czasy (dwa lata temu) ja lecielismy z mezem do PL za 30 funtow w jedna strone:szok: i to dwie osoby:tak: podrozna torba nie byla potrzebna wiec jak za darmo:-D

Wlasnie polozylam mojego urwisa do spania, slysze jak pieknie "spiewa" jeszcze:-D maz spi po pracy, aja sie nudze:/ zmeczona jestem strasznie bo zasnelam kolo 3 w nocy dopiero:wściekła/y: nawet myslalam, zeby sie polozyc teraz jak Kuba bedzie spal ale nie nawidze spac w dzien a po drugie mam nadzieje, ze uda mi sie dzisiaj zasnac wczensiej, chociaz o 22, 23 jak bede wykonczona:tak:

Iwona a dużo zapłaciłaś za bilety wrześniowe?
Wiem że "kiedyś" wrzesień był tanim miesiącem lecz teraz wszystko poszło w górę więc bilety pewnie sporo droższe ;-/

Polaa Tobie także zdrówka życzę:)
Myślę że to taka pogoda i samopoczucie gorsze mamy.
Mi po lekach przeszło troszkę ale nadal czuję się "dziwnie"
Mój mąż też w pracy dziś i też ma płacone podwójnie.
Ja niestety już nie :-/ a do pracy za chwilę także ruszam:-/

Miłego popołudniowego poniedziałku życzę:)
Za oknem kropi grrr...

Agnieszka,w sumie to chyba nie dużo, bo 122 funty to są 2 bilety, Bartek po 2 urodzinach ma przecież cały bilet, najgorsze są te opłaty za odprawe online za to że płacisz karta i tak się zbiera:-( na 1 września były bilety po 800zł:szok::szok:za osobę koszmar. Troche nasza wina bo nie wiedziałm do końca ile tu jeszcze zostaniemy i nie kupiliśmy z wyprzedzeniem.

Witajcie!
Dziewczyny od jakiegoś czasu dołączyłam do klubu FM coś typu avon.
Jeżeli jesteście zainteresowane kupnem kosmetyków,kosmetyków do domku czy zakupem perfumów do piszcie na pw.
Mam cały piórnik zapachów,łącznie z katalogami.
Zawsze można się spotkać przy kawie i coś dla siebie wybrać :tak:

Pozdrawiam was!

hej dziewczynki;-)
ale tutaj cisza:szok:
Agnieszka wlasnie przeczytalam na fb o tym:tak: zainteresowalo mnie :-)
jak kazda kobiete chyba:-D to sa perfumy i jakie kosmetyki?? Jak Ci sie chce to napisz;-)

Wczoraj spotkalam sie z Gogat:tak: przynajmniej popoludnie minelo bardzo miło:-D
dzisiaj powtorka bo pogoda dopisuje:tak:

Milego dnia

reklama
Do góry