reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Oficjalnie wszystkie przyjmują cały rok - ale kolejki raczej to weryfikują do terminu kwietniowego :sorry: Wiem bo u mnie w przedszkolu pani też powiedziała że Karola może przyjść od stycznia ale nie ręczy za to ze się dostanie bo jest 48 dzieciaczków na liście oczekujących :szok:

reklama
Witajcie dziewczyny:)
U nas jak na razie jest ok, Maja rośnie z dnia na dzień...jest coraz bardziej ruchliwa strasznie chce już sama siedzieć:). Jak na razie ząbków brak,ale dziąsła już bardzo nabrzmiałe więc bolą ba się bardzo ślini i przy tym i płacze.
Za niedługo wracam do pracy, już się martwie jak ja wytrzymam taką rozłąkę z dzieckiem:(((
Asiulka mam do ciebie pytanie czy orientujesz się może czy u nas jest gdzieś jakie miejsce gdzie może mama spotkac się z kimś zabiierając ze sobą dziecko?
Bo jak ja się zorientowałam to ciężko jest się gdzieś ybrać, te lokale , kawiarnie nic nie są przstosowane do takich spotkań:(

marla wielkie dzięki za informację

U mnie na zmianę dzieciaczki chorują
Aktualnie Wiktor byl chory, teraz jest zdrowy i chodzi od dwoch dni do przedszkola
ale za to Weronika chora.
Ja tez katar zlapalam i juz mam nos czerwony jak burak

Hej.
Chłopaki chorzy są ,od poniedziałku siedzą w domu.
Emil ma zapalenie krtani(Jak zawsze),
a Maciek zawalone zatoki.
Także Emilek nachodził się do przedszkola był jeden raz,
szkoda mi go bardzo ,bo mu się spodobało,
codziennie pyta jak wstanie"ide dzisiaj do psiećkola,do dzieci"

Witajcie dziewczyny:)

Asiulka mam do ciebie pytanie czy orientujesz się może czy u nas jest gdzieś jakie miejsce gdzie może mama spotkac się z kimś zabiierając ze sobą dziecko?
Bo jak ja się zorientowałam to ciężko jest się gdzieś ybrać, te lokale , kawiarnie nic nie są przstosowane do takich spotkań:(

Julitka,wiesz co z tego co się orietuje to u nas nie ma takiego miejsca żeby można sie było spotkać z dzieciaczkiem.My kiedyś byliśmy ze znajomymi w pizzerii margerita,oni byli ze swoimi maluchami a my ze swoimi.
Tylko to było koło godziny 12-14,to ludzi nie było,i nikt nie palił papierosów,i nikt nie z obsługi nie robił problemów że sa małe dzieci i biegają po knajpie.
Ale wiesz co teraz u nas na południu w Carefurze robia bawialnie dla dzieciaków,to może tam w końcu bedzie można sie spotkać z dzieciakami.
Wiem o bawialni na murarskiej,w tym pawilonie chyba jest,ale nie byłam tam nigdy.,

Hej.
Chłopaki chorzy są ,od poniedziałku siedzą w domu.
Emil ma zapalenie krtani(Jak zawsze),
a Maciek zawalone zatoki.
Także Emilek nachodził się do przedszkola był jeden raz,
szkoda mi go bardzo ,bo mu się spodobało,
codziennie pyta jak wstanie"ide dzisiaj do psiećkola,do dzieci"

Julitka,wiesz co z tego co się orietuje to u nas nie ma takiego miejsca żeby można sie było spotkać z dzieciaczkiem.My kiedyś byliśmy ze znajomymi w pizzerii margerita,oni byli ze swoimi maluchami a my ze swoimi.
Tylko to było koło godziny 12-14,to ludzi nie było,i nikt nie palił papierosów,i nikt nie z obsługi nie robił problemów że sa małe dzieci i biegają po knajpie.
Ale wiesz co teraz u nas na południu w Carefurze robia bawialnie dla dzieciaków,to może tam w końcu bedzie można sie spotkać z dzieciakami.
Wiem o bawialni na murarskiej,w tym pawilonie chyba jest,ale nie byłam tam nigdy.,

WITAJ ASIULKO na zatoki i na katar jest dobra inhalacia INHOLOR do inhalaci bardzo nam pomaga , ale jast też ZYRTEC też krople ale do picia podaje sie je razem z piciem na noc.
POZDRAWIAM I ŻYCZE ZDRÓWKA
.
ticker.php

Witajcie kiedys się przedstawiałam i już do Was nie pisałam jakos ciężko mi się wgrać. Ale teraz mam potrzebę, dziewczyny Wy jesteście większości z Kielc i właśnie tu pytanie. Mam skierowanie do poradni alergologicznej z moją Nati (3latka) na Paderewskiego lub Mickiewicza. Macie jakieś doświadczenia z alergologiem z którejś poradni? jak się nazywają? i którą polecacie poradnie? i jakiego lekarza?
Jeszcze nie dzwoniłam, czekam co mi napiszecie. Proszę o odpowiedź.

My już 4-ty tydzień jak po przeziębieniu utrzymuję się dokuczliwy kaszel w dzień iw nocy, i pokasływanie, pochrząkiwanie w dzień. Mamy właśnie skierowanie do alergologa żeby wykluczyć ewentualną alergie. No i jutro na mocz, ob, morfologia i kał na pasożyty. A zaczęło się jak poszła do przedszkola.

Ostatnia edycja:
Ja parę lat temu chodziłam na Kościuszki, wtedy mieli się przenosić na Langiewicza, czy to zrobili - nie wiem. Leczyłam się u dr Ewy Kukla- Jura i byłam zadowolona, do tego stopnia, że przestałam przyjmować leki (na własną rękę)i od 2006/07 nic się nie dzieje a było dość nieciekawie ze mną. Gdzie i czy w ogóle przyjmuje tego nie wiem. Bo do tych poradni które wymieniłaś to niestety nie mam żadnych informacji, ale zapytaj Sol bo coś mi tam świta, że wspominała kiedyś o leczeniu alergologicznym.

reklama
Do góry