reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Świętokrzyskie mamy 2018

Hej Maajla. Jak tam u Ciebie? U nas na 80% bedzie dziewczyna. [emoji16] ale moze sie jeszcze cos zmienic. Korci mnie juz robienie zakupów ale czekam do polowkowych chociaz. [emoji6] narazie szukam wózka. A jak.u Ciebie?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Maajla. Jak tam u Ciebie? U nas na 80% bedzie dziewczyna. [emoji16] ale moze sie jeszcze cos zmienic. Korci mnie juz robienie zakupów ale czekam do polowkowych chociaz. [emoji6] narazie szukam wózka. A jak.u Ciebie?

Hej :) ja mam wizytę w poniedziałek dopiero (09.10.) więc może wtedy dopiero czegoś się dowiem...
Jeśli chodzi o zakupy, to na razie z tym czekam, bo nie wiem sama co kupować...
Wózka też szukam :) Patrzysz na używane czy nowe?

Hej :) ja mam wizytę w poniedziałek dopiero (09.10.) więc może wtedy dopiero czegoś się dowiem...
Jeśli chodzi o zakupy, to na razie z tym czekam, bo nie wiem sama co kupować...
Wózka też szukam :) Patrzysz na używane czy nowe?
Co do wozka to patrze na uzywane. Stwierdzilam ze gondole kupuje sie w sumie na chwile wiec kupie taka jak mi sie podoba i zeby byla.wygodna uzywana a spacerowke kupie lepsza. [emoji6]
Ja tez zadnych zakupow poki co zadnych nie robie. Korci mnie bardzo ale jakos sie powstrzymuje. [emoji4] stwierdzilam ze jak juz bede po polowkowych to wtedy porwe sie w szal zakupow. A ktory jest u Ciebie tydzien? Czujesz juz ruchy??

14t + 6d a Ty ?:) Ja na razie mam na głowie remont całego mieszkania, więc bardzo nie myślę o zakupach, ale jak się tylko skończy, to zapewne polecę na sklepy :D
Ja ogólnie czuję się bardzo dobrze, ruchów nie czuję... a Ty??? :(

U mnie 15t +3d. [emoji4] ruchow nadal nie czuje ale brzuch mi ostatnio podskoczył w górę. [emoji4] ja poki co mam przygotowania do ślubu bo mamy 21 października. A później też remont ale nie generalny bardziej takie odświeżanie. [emoji4]

reklama
Do góry