reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Czesc cioteczki ,

marla super z tym Sylwestrem, zawsze to fajnie jest wyrwac sie z domu, oczywiscie czekamy na relacje z zabawy :tak::tak: Dziekujemy za życzenia noworoczne :tak::tak:

magdalena fajnie ze sie odezwałas, oby również Twoje życzenia sie spełniły :tak::tak:

julita gratulacje !!!

reklama
hej dziewczyny

my dzis pospalismy... :-):-) mezus zakipialy poszedl do pracy:no::no: a my chyba sie wybierzemy do mojej mamy i dziadkow na spacerek.......

kawy nie mam wiec juz z herbatka siedze...

marla- super ze macie Sylwestra w Beszczadach:-):-) ohhh jak ja bym chciala gdzies wyjechac...

u nas nasz tatus wyjezdza do niemiec do pracy w czerwcu a ja z malym chyba pojade nad morze ale nie wiem czy z bratem czy z tesciami ale napewno jade bo adasiowi teraz potrzebna po tych chorobach zmiana klimatu:-)

gaba- co do hemoroidow to ja tez polecam ten co Sol bo i ja mialam po porodze jednego ale jak skubany bolal :szok: i pomogla mi ta masc i lobuz zniknal....

mrozik - oj pojechałabym w Bieszczady - dawno mnie tam nie było :-(

A my byliśmy w kinie i powiem wam jedno - kino 3D jest odjazdowe :-D:-D:-D A film był super - ale trzeba mieć łeb żeby taki scenariusz napisać :tak::tak::tak: A na dodatek jak odbieraliśmy bilety to się okazało że kolega ze studiów zrobił mi prezent bo wiedział że idziemy na Avatara na 11 i zagadał żebyśmy mieli niższe ceny na bilety - pracuje w kinie i zamiast 45 zł zapłaciliśmy 36 :-D Oj na zjazd muszę mu piwo kupić :-D Oj fajnie było wyjść z mężem gdzieś bez dziecka - a mała szalała w tym czasie u dziadków. A teraz siedzę i robię galaretkę przekładaną ptasim mleczkiem kokosowym - mam nadzieje że mleczko mi wyjdzie jak ostatnio - gładziutkie i pycha :tak: A na dodatek odebrałam dzisiaj swoją bieliznę z allegro - i powiem wam że optycznie jestem chudsza :-D A dodatkowo zamówiłam sobie taki "podbiustnik push-up" korygujący postawę i teraz się nawet zgarbić nie mogę - frania mi nie daje a jeszcze sobie nie wyregulowałam ramiączek :shocked2: ciekawe jaka prosta będę łazić jak sobie ramiączka wyreguluję. Aż mi się micha dzisiaj śmieje :-D:-D:-D A jutro przychodzi do nas na sylwka kolega Marcina - mam nadzieję że go Karola nie zamęczy bo ostatnio ma manię męczenia gości żeby się z nią bawili :-D Hehe - ale esej mi wyszedł - spadam do moich galaretek ;-)

Mąż mi właśnie kazał napisać że on jest bardzo z tej bielizny zadowolony :-D:-D:-D
Bra
Slim

A ja kończę dzisiaj tą galaretkę bo przecież na 15 musi być gotowa a ja się zapomniałam wczoraj i trzeciej warstwy nie zrobiłam - jestem w plecy o dwie godziny roboty :dry: Jeszcze leczo i sajgonki muszę zrobić. Dobrze ze mieszanki na leczo mam już zrobione w zamrażalce to tylko kiełbaska i koncentrat mi zostało dodać :tak: A z sajgonkami się troszkę pomęczę ale spoko - godzinka roboty i po krzyku. Jeszcze tylko muszę po kiełbaskę wyjść na tą śnieżycę. Chciałam zabrać Karolę żeby się na śniegu pobawiła to mi dzisiaj coś kicha i pokasłuje ale gorączki nie ma - to chyba znowu za suche powietrze bo w nocy mi pije jak smok.
Dobra - spadam na ten ziąb - później zajrzę - a jeśli którejś już nie będzie to:

Wszystkim Kielczankom i nie tylko życzymy spokojnego i wesołego Sylwestra a w Nowym Roku żeby spełniły się wszystkie wasze marzenia - te duże i te małe ;-)

Witam:)
Ale śnieżyca;)
My siedzimy w domu w Sylwestra, ale za rok sobie odbije
Też chciałąm życzyć wszystkim w nadchodzącym Nowym Roku zdrowia, szczęścia, radości na codzień oraz spełnienia wszystkich marzeń:)

reklama
Do góry