reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Kiedy Nowy Rok nadchodzi
kieliszeczek nie zaszkodzi
Kufel piwa to za mało
Litr szampana by się zdało
Trzeba opić wszelkie troski
By następny rok był boski

reklama
✬⋰ Z Okazji
(.•´`*.✬⋰ Nowego
*.*✬⋰´¨) Roku
.•´,•*´¨)¸.•*¨)✬⋰
¸.•´¸✬⋰.•*´¨)✬⋰
(¸✬⋰.•´ (¸.•` * ¸.✬⋰•´¸.•*´¨)✬⋰
......\~~~~~/.....\~~~~~/
.......\~~~~/.......\~~~~/
........\~~~/.........\~~~/
.........\~~/...........\~~/
..........\~/.............\~/
...........||...............||
......./****\........../ ****\.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!

Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile
zostaną za Wami. Nowy niech Wam przyniesie dużo zdrowia, wiele radości a
przede wszystkim szczęście w miłości Szcześliwego Nowego Roku! :biggrin2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No i jak po sylwestrze?
My z Karolą siedzimy na pokojach a chłopaki śpią w salonie. Oni siedzieli chyba do 5 i chociaż Karoli to nie przeszkadzało ja nie usnęłam dopóki oni się nie uciszyli. Nie ma nic gorszego niż dwóch pijanych facetów którzy zaczynają się po nocach licytować :dry: Jak wstaną to zrobię sobie śniadanie bo Karoli wyjęłam Danio to zjadła w pokoju.

Ale powiem wam szczerze że fajnie było wyjść we czwórkę na dwór o północy z szampanem i fajerwerkami. Karola była zauroczona fajerwerkami :laugh2:

Oby ten rok był lepszy :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie!
Ja dopiero dziś i teraz się odzywam, bo wczesniej nie miałam za bardzo jak... poświęcam ostatnie dni przed powrotem do pracy Ani i Julce. Bawimy się, rysujemy i spędzamy całe dnie na dworzu, póki pogoda dopisuje :tak:

Krąży zabobon, że jaki Sylwek taki cały rok. Mam nadzieję, że się to u mnie nie spełni... to był najgorszy sylwester w moim życiu i chcę o nim jak najszybciej zapomnieć :no: ale nie chcę Wam smęcić i burzyć świątecznego nastroju.

U nas wszystko gra, małe zdrowiutkie. Wczoraj podczas fajerwerków obie przespały bardzo ładnie bez wybudzenia. Dziś siedzieliśmy w domu, bo dodatkowo były urodziny teścia. A tak to dni mijają bez jakiejś tam historii.

Julitka, Mrozik, gratuluję córeczek! niech rosną duże w siłę :-)

Mam nadzieję, że się nie pogniewacie, że dopiero teraz... ale życzę wam:

Niech na co dzień, nie od święta,
buzia będzie uśmiechnięta.
Niech też zdrowie tęgie będzie
i kasiory niech przybędzie.
Niechaj łaski płyną z nieba,
tyle ile będzie trzeba.
Do Siego Roku …!

Życzą Ewa z Anią i Juleczką :-)

Ostatnia edycja:
Witam,ja również życzę Wam wszystkiego NAJ NAJ NAJ w tym nowym 2010 roku aby był na nas lepszy niż poprzedni!!!
Ja sylwka spędziłam w gronie najbliższych na domowej prywatce,było bardzo miło fajnie przyjemnie...posiedzieliśmy do 3 nad ranem...ci co mogli to sobie popili ;)ale ja tam nie żałuje:)
(miałam mały problem przed imprezką ale jakoś przeżyłam:))

Dzień dobry drogie Panie!

PEwnie odpoczywacie po imprezkach ;-) u mnie ok, siedzimy sobie z dziewczynkami. Później pewnie wyjdziemy na spacerek. Humor mam do bani :-(

A co tam u Was?

Miłego dnia kobietki!

hej dziewczyny
chcialam sie przywitac nie bardzo moge pisac bo mam znajomych mieszkaja u nas do wyjazdu bo z Irlandi przyjechali i mam kocial w domu:-D:-D

ale wesolo z 2 dzieci hehe a Adas taki zazdrosny ze jestem w szoku..... bije ta mala leje zabiera jej wszystko i oczy chce jej wydrapac... wiec pilnujemy ich na kazdym kroku.... no i wlasciwie ciagle na sankach jestesmy bo od poniedzialku juz maly do zlobka to tyle co u mnie....

musze spadac odezwe sie jak wyjada kolo 13 stycznia:tak::tak:

reklama

Załączniki

• Obraz 020,,,,.jpg
    Obraz 020,,,,.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 32
Do góry