reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Kiedy Nowy Rok nadchodzi
kieliszeczek nie zaszkodzi
Kufel piwa to za mało
Litr szampana by się zdało
Trzeba opić wszelkie troski
By następny rok był boski

reklama
✬⋰ Z Okazji
(.•´`*.✬⋰ Nowego
*.*✬⋰´¨) Roku
.•´,•*´¨)¸.•*¨)✬⋰
¸.•´¸✬⋰.•*´¨)✬⋰
(¸✬⋰.•´ (¸.•` * ¸.✬⋰•´¸.•*´¨)✬⋰
......\~~~~~/.....\~~~~~/
.......\~~~~/.......\~~~~/
........\~~~/.........\~~~/
.........\~~/...........\~~/
..........\~/.............\~/
...........||...............||
......./****\........../ ****\.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!

Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile
zostaną za Wami. Nowy niech Wam przyniesie dużo zdrowia, wiele radości a
przede wszystkim szczęście w miłości Szcześliwego Nowego Roku! :biggrin2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No i jak po sylwestrze?
My z Karolą siedzimy na pokojach a chłopaki śpią w salonie. Oni siedzieli chyba do 5 i chociaż Karoli to nie przeszkadzało ja nie usnęłam dopóki oni się nie uciszyli. Nie ma nic gorszego niż dwóch pijanych facetów którzy zaczynają się po nocach licytować :dry: Jak wstaną to zrobię sobie śniadanie bo Karoli wyjęłam Danio to zjadła w pokoju.

Ale powiem wam szczerze że fajnie było wyjść we czwórkę na dwór o północy z szampanem i fajerwerkami. Karola była zauroczona fajerwerkami :laugh2:

Oby ten rok był lepszy :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie!
Ja dopiero dziś i teraz się odzywam, bo wczesniej nie miałam za bardzo jak... poświęcam ostatnie dni przed powrotem do pracy Ani i Julce. Bawimy się, rysujemy i spędzamy całe dnie na dworzu, póki pogoda dopisuje :tak:

Krąży zabobon, że jaki Sylwek taki cały rok. Mam nadzieję, że się to u mnie nie spełni... to był najgorszy sylwester w moim życiu i chcę o nim jak najszybciej zapomnieć :no: ale nie chcę Wam smęcić i burzyć świątecznego nastroju.

U nas wszystko gra, małe zdrowiutkie. Wczoraj podczas fajerwerków obie przespały bardzo ładnie bez wybudzenia. Dziś siedzieliśmy w domu, bo dodatkowo były urodziny teścia. A tak to dni mijają bez jakiejś tam historii.

Julitka, Mrozik, gratuluję córeczek! niech rosną duże w siłę :-)

Mam nadzieję, że się nie pogniewacie, że dopiero teraz... ale życzę wam:

Niech na co dzień, nie od święta,
buzia będzie uśmiechnięta.
Niech też zdrowie tęgie będzie
i kasiory niech przybędzie.
Niechaj łaski płyną z nieba,
tyle ile będzie trzeba.
Do Siego Roku …!

Życzą Ewa z Anią i Juleczką :-)

Ostatnia edycja:
Witam,ja również życzę Wam wszystkiego NAJ NAJ NAJ w tym nowym 2010 roku aby był na nas lepszy niż poprzedni!!!
Ja sylwka spędziłam w gronie najbliższych na domowej prywatce,było bardzo miło fajnie przyjemnie...posiedzieliśmy do 3 nad ranem...ci co mogli to sobie popili ;)ale ja tam nie żałuje:)
(miałam mały problem przed imprezką ale jakoś przeżyłam:))

Dzień dobry drogie Panie!

PEwnie odpoczywacie po imprezkach ;-) u mnie ok, siedzimy sobie z dziewczynkami. Później pewnie wyjdziemy na spacerek. Humor mam do bani :-(

A co tam u Was?

Miłego dnia kobietki!

hej dziewczyny
chcialam sie przywitac nie bardzo moge pisac bo mam znajomych mieszkaja u nas do wyjazdu bo z Irlandi przyjechali i mam kocial w domu:-D:-D

ale wesolo z 2 dzieci hehe a Adas taki zazdrosny ze jestem w szoku..... bije ta mala leje zabiera jej wszystko i oczy chce jej wydrapac... wiec pilnujemy ich na kazdym kroku.... no i wlasciwie ciagle na sankach jestesmy bo od poniedzialku juz maly do zlobka to tyle co u mnie....

musze spadac odezwe sie jak wyjada kolo 13 stycznia:tak::tak:

reklama

Załączniki

• Obraz 020,,,,.jpg
    Obraz 020,,,,.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 38
Do góry