reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Hey kobitki. u nas weekend spokojnie, spędzony na spacerach, zakupach i w stajni ;-) młoda dostała parę fajnych prezentów (pościel dla lalek i butelkę ze znikającym mlekiem no i słodycze- taki zapas że jej na miesiąc albo więcej starczy...) W ogóle to biegała rano po mieszkaniu i wołała "mikołaj, gdzie jesteś" a jak jej się zapytałam co jej przyniesie, to uśmiech od ucha do ucha "prezencik!!!" hehehe
Sol nie łam się, masiula ma rację, mąż wybaczy bo przecież prezenty nie są najważniejsze :-) bedzie dobrze.
mrozik czytałam kiedyś o tej kawiarence na stronie Muzeum Zabawek, fajnie że już otworzyli, będzie trzeba się wybrać :-)
Kamilka, nie nieźle miałaś w weekend.... a dziś czyzby kac po "nadprogramowych prezentach" ?? ;-)

reklama
marla dokladnie hahahahahaha:-):-)

mezus moj tez poszalal ciekawe jak on sie dzis w pracy odnajdzie:confused2::confused2::sorry::sorry: hehehe

a ja dzis mialam w planach ccaly dzien na dworzu i spacerowanie a tu lipa wielka:wściekła/y: noszzz kurcze a mam tyle do zalatwienia:-:)-(

no ładnie,ładnie, na kaca sok pomidorowy ;-)
my zaraz idziemy do bawialni, młoda się wyszaleje, potem zje obiad i spać ;-) przynajmniej jak się wymęczy tak z dziećmi to będzie potem w domu spokój ;-)
ja sobie pobaluje w środę :-D (przyjaciółki coś mi szykują, będzie babski wieczór, kurde, 25 mi stuknie...masakra) hehehe

kamilka - czym się strułaś tym się lecz a po godzince od klina 2 tabletki Alca-saltzer i po krzyku ;-)

Może macie rację ale ja i tak się głupio czuję tym bardziej że dzisiaj ma imieniny :-( A ja się zapomniałam i wydarłam na niego :-( Pomijam o co. Ale mogłam sobie darować tym bardziej że właśnie zrobił śniadanie :-( Czuję się jak zołza.

A wiecie jak mąż mi wieczorem poprawił humor? Podszedł do mnie i mówi:
Przez las ucieka ogromny wilk - goni go mały ratlerek. Zwierzęta pytają - Wilku czemu uciekasz jesteś taki wielki, silny masz kły a on jest taki mały i... mały. Na to wilk - A wiecie jaki on ma kuwa zimny nosek?

Sol, wszystkiego najlepszego dla Twojego małżonka!!!

ja też mam humor do kitu, że wszystkich bym pogryzła. I najprawdopodobniej spierdzieliła nam się pralka :szok: niech to szlag :baffled:

Adam załatwia sprawy, a ślicznoty się wsciekają i oglądają mini mini

czesc dziewczyny

i bylam w szpitalu od srodu do soboty - badania, badania i nic :) - nie urodzilam :)
jakies skurcze sa co prawda ale nie "te".

natomiast dzisiaj bylam na ktg, mam codziennie chodzic :) i mam juz skurcze, na razie nie sa czeste ale juz wysokie dosc wartosci osiagaja. lekarz powiedzial mi ze juz mi sacza sie wody i ze w kazdym momencie moge zaczac rodzic :)
a juz na pewno we srode poniewaz na ten dzien mam juz wypisane zaswiadczenie/skierowanie na porodowke.
- no chyba ze jutro podczas ktg okaze sie ze mam skurcze duze :) to od razu mnie biora...

trzymajcie kciuki!!!
papa

reklama
Do góry