reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

marla - w garbate aniołki nie wierzę ale w pomysłowość dzieci owszem :laugh2:

A ja sobie posprzątałam, mąż zrobił obiadek a teraz Karola coś kombinuje za moimi plecami.Jak miło opierdzielać się w domu ;-) A swoją drogą która ma ochotę na ciasto? Bo marzy mi się jakiś czekoladowiec z alkoholem :-p

A my mamy taki z pierwszego roku życia i jest super - taki dziecięcy kolorowy z obrazkami typowo dziecięcymi. Jest słodki - a Karola lubi do niego zaglądać :tak:

reklama
Sol nic nie mów o cieście bo za mną też chodzi, chyba zrobię jakiegoś murzynka dziś :-)
my album mamy z Puchatkiem, Baśka też lubi do niego zaglądać.... już 3 zdjęcia wydarła ....

julitko to taki album/pamiętnik z pierwszego roku życia, są tez z pierwszych 5 lat, albo pamiętnik przedszkolaka; wpisuje się tam kiedy wyszły ząbki, kiedy dziecko zaczęło siadać, wkleja się zdjęcia itp itd. ja zamówiłam dla koleżanki taki:
Album MOJE PIERWSZE 5 LAT bordo, Anne Geddes (810478335) - Aukcje internetowe Allegro
Marla faktycznie fajny jest ten album zastanawiam się czy go sobie nie zamówić tylko opłata trochę duża bo 16 zł:-(

Witajcie wieczorkiem! oj, coś tu cicho... ja nie spałam dziś prawie wcale... nie mogłam spać. A w dzień nie za bardzo mogłam zajrzeć, bo byłam sama z małymi i zajmowałam się nimi...

dziewczęta, jak z prezentami? i co kupiłyście w końcu? u mnie Julka dostanie klocki, a Ania taką fajną pluszową gąsienicę... pewnie jej się spodoba, bo będzie mogła jej nóżki i czułki obgryzać :-D:-D:-D

byłam w tesco były pieluchy pampersiaki z opak za 85 zł, aż żal było nie kupić :-p dobrze, że talony z firmy dostałam :tak: a pensja po niedzieli... choć nie spodziewam się kokosów...

a co tam u Was?

Witajcie wieczorkiem! oj, coś tu cicho... ja nie spałam dziś prawie wcale... nie mogłam spać. A w dzień nie za bardzo mogłam zajrzeć, bo byłam sama z małymi i zajmowałam się nimi...

dziewczęta, jak z prezentami? i co kupiłyście w końcu? u mnie Julka dostanie klocki, a Ania taką fajną pluszową gąsienicę... pewnie jej się spodoba, bo będzie mogła jej nóżki i czułki obgryzać :-D:-D:-D

byłam w tesco były pieluchy pampersiaki z opak za 85 zł, aż żal było nie kupić :-p dobrze, że talony z firmy dostałam :tak: a pensja po niedzieli... choć nie spodziewam się kokosów...

a co tam u Was?
Witaj Ewunia to ja mam podobnie też w nocy nie mogłam spać,zresztą codziennie tak jest że zasypiam koło 1 w nocy a w staje o 7...
A jeśli chodzi o mikołajki to kupiłam tylko prezent dla męża, mamy i dwóch bratanków. Mama dostanie perfumy takie za 80 zł, mąż sweter - praktyczna rzecz a bratanką kupiłąm ubranka bo jeden ma 6 miesięcy a drugi 2.

Julita, to fajne i praktyczne prezenty, ja tylko takie kupuję :tak:

mojej mamie i mężowi kupię po niedzieli, muszę jeszcze coś mojej siostrze kupić, bo ma urodziny :-p

a z tym spaniem, to jakoś dziś mi odbiło, bo przeważnie śpię jak zabita w nocy... nawet się położyć nie mogę, bo Julka nie spi, a jeszcze po mojego Adama muszę pojechać, a ledwo na ślepia widzę :baffled:

Julita, to fajne i praktyczne prezenty, ja tylko takie kupuję :tak:

mojej mamie i mężowi kupię po niedzieli, muszę jeszcze coś mojej siostrze kupić, bo ma urodziny :-p

a z tym spaniem, to jakoś dziś mi odbiło, bo przeważnie śpię jak zabita w nocy... nawet się położyć nie mogę, bo Julka nie spi, a jeszcze po mojego Adama muszę pojechać, a ledwo na ślepia widzę :baffled:
To niezazdroszcze mnie by się już nie chciałało z domu wyjść...:no:

reklama
Do góry