reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

hej dziewczyny

ja dopiero teraz bo mialam wizyte siostry... wpadla na chwile przed wizyta do lekarza...

joanna to ja wiem ja mielszkalam na Starogorskiej i ta strona Kunderow mieszkaja 3 domy nizej niz my... i na nich mowimy Zogorzoki:-D:-D:-D hahaha ale swiat maly:)

mrozik trzymaj sie kochana:tak::tak: niestety ciaza troche dokucza ale potem...mmm

ja wogole mialam kiepski weekend ze wow.... :-:)-:)-(

to moi stryjkowie Kazik i Heniek no i babcia co zmarla w Wigilie mieszkala w drewnianym domu obok Ślewów :tak:Topewnie znasz moje siostry i braci :-D:-D

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D Dziewczyny ale ten świat mały

dziobek ania tak tak , koniecznie daj znac :tak::tak: Bedziemy czekały na zdjęcia małej kruszyny:tak: No i oczywiscie kciuki mocno zacisniete :tak:

hey dziewczyny. Była któraś na dworze?? Bardzo zimno?? Mojej małej coś odwaliło i nie chciała spać w nocy.... zrobiłam sobie espresso i mam nadzieje ze nie przysnę :-)

jak dla mnie to gorąco jak na ta porę roku ;-)

A my byliśmy wczoraj u ortopedy z tym paluszkiem. Powiedział ze jest to "kciuk zatrzaskujący sie" i ma to od urodzenia Filip. Ja tego nie zauważyłam wczesniej, ale pewnie sie zbytnio nie przyglądąłam, bo to się aż tak w oczy nie rzuca.
Pocieszył nas że to bardzo łatwo sie leczy. Ucieszyłam sie nawet, po czym on dodał - operacja trwa 5 minut, jedno cięcie, 2 dni w szpitalu, znieczulenie ogólne. No i tu własnie jest haczyk. Ja sie boję znieczulenia ogólnego :( i to strasznie. Nie wiem teraz co robić. Lekarz stwierdził ze tu sie nie ma co zastanawiac, zrobić i już....
Chcę to jeszcze z kimś skonsultować...

dziobek ania czekamy na wiesci

Weronika w przedszkolu jak zwykleniemogę sięrano wybrac
i mała wiecznie spóźnia się do przedszkola :zawstydzona/y:
Niedługo idę z Wiktorkiemna rytmikę
Postram się zajrzec popoludniu.

mrozik - nie ma się co bać narkozy - dzieci lepiej niż dorośli ją znoszą i szybciej do siebie dochodzą. Ja jako dziecko miałam dwie narkozy i jedyne co pamiętam to to że w dwie godziny po wybudzeniu czułam się wyspana jak nigdy :laugh2:

M. dzisiaj idzie na komisję w związku z naszym wypadkiem. On dostanie odszkodowanie - ja nie, bo nie stawiłam się na badania lekarskie po wypadku. Jak dla mnie to chore - tylko po to żeby dostać odszkodowanie o wypadek miałabym zostawić dziecko samo w szpitaliku? Niedoczekanie. A na dodatek zapomniał papierków i muszę mu donieść na Solną.

Idę sprzątać bo Karola jak zwykle wszystko porozwalała.

Ewunia22 - umowilam sie juz na prosta i ciekawe jak bedzie :)
szkoda tylko ze odwiedziny sa wstrzymane - taki napis widzialam na drzwiach,
jutro mam miec badania a co dalej to bladego pojecia nie mam ... natomiast jakies skurcze mam :)

Truska - jasne ze napisze :) i dziekuje Wam za kciuki

reklama
Do góry