reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Ja wiem że im szybciej tym lepiej. Ja sie poprostu boję znieczulenia ogólnego. Tyle już dzieci widziałam sparaliżowanych po "rutynowym" zabiegu. Rodzice oddawali dziecko na zwykły szybki zabieg, a po zabiegu .... :-(. Nie wiem czy pamietacie chłopca, który miał leczone ząbki w takim znieczuleniu. Nie udało sie obudzić go...
Wiec nie dziwcie sie że sie boję :sorry::-(

A jak na Żródłowej nazywa sie ten ortopeda? Bo chyba nie o Żelichowskiego chodzi? Ja chodzialm do niego z Filipkiem z bioderkami, moja siostra też z małą. On wymyśla choroby. Już nie jeden przypadek słyszałam. Na usg teraz chodzimy do Partyki. No ale nie znam ortopedy dzieciecego z którym bym mogła skonsultowac małego

reklama
Hej babki, witam pokawusiowo :tak::tak:

mrozik ja tez bym sie bała na Twoim miejscu i to jest całkiem normalne, przecież jestes troskliwa i kochajaca mamusia :tak: No ale czasami trzeba to "cos" przezwyciężyc w sobie. A z ortopedą Ci nie pomoge niestety , nie znam żadnego którego mogła bym Ci polecić :-(

kamilka to imprezka na całego sie szykuje :-D:tak:

mrozik - na Źródłowej jest właśnie Żelichowski - też do niego chodziłam - po trzech wizytach i trzech różnych diagnozach powiedziałam matce żeby nie wyrzucała pieniędzy w błoto bo nie warto. Złapałam szwagierkę - na Zagnańskiej w centrum ortopedycznym przyjmuje Wąsacz (do niego chodzi) i Hudzik - bardzo dobrzy lekarze a nie jest pewna czy tam przyjmuje ordynator oddziału dr. Zając - ponoć też super lekarz. A ja właśnie miała narkozy do leczenia zębów i jedynym problemem w całej sprawie byłam ja :laugh2: Anestezjolog kazała mi liczyć aż usnę. Pamiętam 7 i 8 a potem usnęłam a potem się ze mnie śmiały bo liczyłam do 47 i mnie uciszyły zaczynając leczenie :laugh2::laugh2::laugh2: A za drugim razem miałam nucić - znowu film mi się urwał po kilku sek a nuciłam ok 3 min :laugh2::-p

Ewunia - my w piątek mamy rocznicę zaręczyn - ja w szkole, w sobotę M ma urodziny - ja w szkole, a w niedziele Mikołaj - ja w szkole :crazy:

Oj obudzić się nie mogę. A tu nie da się zdrzemnąć bo Karola żywioł szaleje :sorry: Pogoda jak pod psem :-( Nawet nie ma jak wyjść :-(Karola zaczęła się właśnie tulić i pieścić a mi tak spać się chce :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol - dzięki za info. Ja sie chirurg pytałam i ona mi właśnie poleciła Zająca. Przyjmuje na Zagnańskiej - ja byłam właśnie u niego prywatnie. Bardzo fajny lekarz. Ale wolę jeszcze u kogoś sie upewnić.
A do Hudzika chodzimy na nfz, ale na ten rok już nie zapisują.... :eek:. Tez super lekarz (znaczy bardzo fajny i z podejściem - ale nie znam opini na jego temat - jako fachowca. bo jako człowiek to bardzo fajny. ja póki co jestem zadowolona - ale to z nóżkami do niego chodziliśmy, a ten paluszek zauwazyliśmy dopiero teraz)

A mój mąż tez ma w weekend urodzinki - ale w niedzielę)

A mój w poniedziałek ma imieniny :-p

Właśnie wróciłyśmy z bazarów bo przecież trzeba było paczki Mikołajkowe kupić dzieciakom. Dobrze że paczek mniej niż prezentów pod choinkę bo tylko trzy :tak: Głowa mnie boli jak pieron już sobie leki łyknęłam. A na domiar złego wymieniają u mnie w bloku rynny i ciągle piłują mi pod oknem. Łeb pęka. Właśnie uświadomiłam sobie że nie mam nic na obiad i będzie trzeba wyjść - szkoda że sobie po drodze o tym nie przypomniałam :sorry:

mrozik - ja do żadnego nie chodziłam bo i nie mam takiej potrzeby bo Karola jak rydz nam się w rodzinie uchowała :tak:

czesc:-)
mam na imie Kamila, jestem z Kielc- przedstawiłam sie juz na odpowiednim wątku, ale powtórze
jestem mamą prawie dziesiacioletniego chłopca i prawie osmiomiesiecznej córci:-D

jestem stałym bywalcem bb ale uczestnicze w innych forach,
wasz wątek czasami obserwowałam ale dzis postanowiłam sie przyłączyc- o ile można oczywiscie:sorry:

witajcie dziewczyny

ja po malej drzemce mam wolnego troche i lece po Adasia
obiad mam z wczoraj wiec duzo nie musze robic:tak::tak::tak: chyba sie dzisiaj gdzies przejde jak odbiore Adasia ze zlobka:-) bo nudy straszne tak w domu siedziec pogoda sie zepsula oby tylko nie padalo bo spac mi sie chce jak nie wiem...

zuziunia- witaj i pisz z nami czesciej....

marla- mowilas mi ze mnie kojarzysz a my sie dobrze znamy... jak napisalas o sobie na zamknietym to juz dobrze wiem ze to ty bo snulam domysly na poczatku przez twoja jazde konna i mieszkanie na Barwinku:tak::tak::tak: Kube i mnie znasz bylismy u was z Adasiem.... pisalismy na gg do poki wpierdzielilo mi twoj numer :rofl2::rofl2:

reklama
wielkie dzięki za miłe przywitanie:-):tak:
bede pisac napewno bo póki co siedze w domu
a ze jestem uzależniona od bb;-) to bede was zanudzac swoją osobą:-p
czy któras z was jest moze z rejonów KSM?
ja konkretnie mieszkam na sandomierskim:rofl2:

Do góry