reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

hej Dziewczyny

ja dopiero teraz dzis maz ma wolne i mam ograniczony dostep do neta:sorry::sorry: no ale witam..

my dzis zalatwialismy urzedowe sprawy a w Mopie tak mi cisnienie baby podniosly ze :wściekła/y::wściekła/y: kwitkow papierkow juz mi nerwow brak z tym jezdzeniem.....

Dziubek trzymam kciuki juz nie dlugo bedziesz miala dzidziusia:-):-)

reklama
Hej dziewczyny :)

Kamilka my tez w MOPR-ze byliśmy, załatwilismy prawie wszystko musze jeszcze doniesc zaswiadczenie z pracy i zaswiadczenie z urzedu pracy o wysokosci pobieranego przeze mnie stazu :tak::tak:

Starsznie sie ciesze ze miałam dzis wolne, bo duuuzo udało nam sie załatwic. A jak wam minął dzien ?

My byliśmy na komisji - M. miał godzinę na 16 ustaloną a wszedł po 17. A PZU czynne do 17 :eek: A tak po za tym udało nam się kupić łańcuch na choinkę i gwiazdkę na czubek :laugh2: Karola była dzisiaj przegrzeczna z czego się bardzo cieszę. :tak: Ogólnie dzień ok. Tylko widmo weekendu mi psuje nastrój :crazy:

Sol, to witaj w klubie przerażonych wizją przyszłego weekendu... humor mam do bani ostatnio, nic mi się nie chce. Chyba złapałam doła :-( buuu, jak ja tego nie lubię :no:

hey dziewczynki, kawka na stole :-)
mrozik_j nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze z paluszkiem, jak co to dobry prywatny ortopeda jest na źródłowej. Poza tym jak tam samopoczucie???
Sol z tymi komisjami to przerąbane jest, pamiętam jak kiedyś złamałam rękę to tyle chodzenia było że szok... i dla tego odszkodowania wcale nie było warto ..
Ania- ja na prostej rodziłam i było OK, a słyszałam ze odwiedziny wszędzie wstrzymane, przez grypę chyba. tez trzymam kciuki :-)
dziewczyny może czegoś nie doczytałam.. ale co ma takiego strasznego być w weekend???
Ewunia no co Ty, nie daj się, będzie dobrze :-) nie ma co łapać doła... no chyba ze rzeczywiście coś złego się stało....
Pogoda dziś nie za ciekawa.... ale na szczęście deszczu nie zapowiadali :-) więc dobrze jest

marla_84 przyłanczam się do kawki

Dzisiaj jakis taki ponury jest dzien
nie mogła się obudzic
ale Wiktor zawzięcie walczył i dał radę
Weronika dzisiaj spała u babci
więc nie muszę z rana wychodzic z domu

hey truska :-) no ja się zbieram powoli bo na 10 idziemy do bawialni, młoda ma właśnie sesje na nocniku, uparła się i siedzi od 10 min... hehe, no ale masz rację ponuro jest i wclae mi sie ruszyc nie chce :-)

hej dziewczyny

u mnie Adas juz odprowadzny do zlobka a ja siedze i tesknie za kawka ale skonczyla mi sie i lipa... a nie kupie teraz.. no nic musi mi sarczyc cherbatka....

zaraz zmykam chyba jeszcze do lozeczka;-) a tak wogole na dworze nie jest az tak zimno jest znosnie no i dobrze ze nie pada:sorry::sorry:

mrozik- ja bym sie zgodzila z lekarzem i zrobila to szybciorem maly bedzie mial z glowy a to faktycznie robi sie szybciutko

marla- chyba nic strasznego u mnie to akurat imieniny 2 mam mama i tesciowa sa Baski i mam imieniny a w niedziele zatrudnilismy Mikolaja do wreczenia Adasiowi prezentow... ciekawe jaka bedzie mial mine:laugh2::laugh2:

reklama
Do góry