reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ok dzieki dziewczyny normalnie piersza wizyte i usg w szpitalu powinnam miec za 2 miesiace ale tutajesza ginekolog wykryla mi 2,5 cm cyste tak ze dostalam wczesniejsze skierowanie na usg i czekam w tym momencie na tel z terminem bo gin stwierdzila ze musza to dokladniej sprawdzic ..ale i pocieszala ze napewno sie wchlonie...martwi mnie troche ta cysta bo dawno temu jak bylam nastolatka mialam jedna ,pekla i sie rozlala..bol starszny... czy ktoras z was miala podobny przypadek ? cyste bedac w ciazy?

Czy ktoś mi powie co się dzieje z tą pogodą???:wściekła/y: Rano słoneczko, przyjemne świeże powietrze. Mieliśmy plany na małą wycieczke, ale oczywiście musiał pojawic się deszcz. po obiadku znowu się przejaśniło, chłopcy tradycyjnie chcieli isć na spacer, i co? nawet się dobrze nie wyszykowaliśmy i rozpadał się deszcz!!! a szczerze to spacer by się przydal- najdłam się dzisiaj za kilka osób:-) czasami mam tak,że mogę nie jesc cały dzień, a jak mnie chwyci głód to nawet pólki z lodówki bym zjadła:-):-D:-D.
anineczka cięzko z tym smoczkiem, mały wieczorem woła brata na ratunek, albo mówi mama plosie daj moja smocka. jest lepiej bo dzisiaj w dzien zasnął sobie bez smoczka i nawet nie pytał ale zobaczymy jak pójdzie dalej.
AndziaB witam Cię bardzo serdecznie. ja też od niedawna jestem na tym forum. mamusie są bardzo miłe i pomocne. napisz cos o sobie, jak długo w irlandii, jak ci się mieszka?

AndziaB witaj:)Jesteś z Dublina czy może okolic Dublina???;-)
FiFi09kurcze ja niestety nie mogę Ci pomóc,nie miałam tak.A do polskiego ginekologa chodzisz???
priv z tą pogodą to szkoda słów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
O rany jaka tragedia w Brazyli:no::no::no:
[*]

Witam
Andzia-rozgośc sie-oczywiscie,że Cie przyjmiemy;0
Anineczko-no,ja mysle;)))twojemu M jeszcze raz wszystkiego co najlepsze:***
domada-mam nadzieje,że samopoczucie po kawusi się poprawiło;)
widze,że Was to port laoise ciagnie do siebie;)))
My dzisiaj w Pl szkole bylismy...przy okazji zakupki-oczywiscie ciag dalszy polowań na slubne różnosci;)))
Miłego wieczorku Wam

reklama
Czesc!!! Przyjmiecie kogos nowego?? Bardzo prosze o pomoc, jak sie odnalezc we wczesnej ciazy. Mieszkam w Limerick. Dzisiaj zrobilam test i wyszedl pozytywny, z tego, co juz wyczytalam, to piaty tydzien ciazy, a 3 tydzien od zapodnienia (ostatnia miesiaczka 20 grudnia, zaplodnienie 5 styczen), nie wiem, czy dobrze licze.... Nie wiem, kiedy powinnam isc do lekarza i gdzie, dodam, ze nie mam swojego GP, poniewaz nie mialam wczesniej problemow zdrowotnych, a jak cos to chodzilam w Polsce, prosze doradzcie mi, bo nie wiem, co robic i jestem jeszcze w szoku, dzieki wielkie :-)

30.png

Ostatnia edycja:
Do góry