reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam

Gliwa serdeczne gratulacje!!!

damada a gdzie jest ten klub mam?

Pozdrawiam was.

Wczoraj właśnie co do cycków,bo widzę,że o tym nawijacie,widziałam program na TLC i w niej angielka,która miała rozmiar 36KK :szok: katastrofa dla niej,własnie przechodziła operację pomniejszania biustu do DD.:blink:
ja to bym przyjęła troszeczkę od was,nie narzekam właściwie na małe C,ale mogły by być ociupinkę większe :happy2:

hello:-)
Gliwa gratulacja ogromne no i oczywiscie trzymam kciuki za corcie:tak:zeby parka byla.
Anineczko ha ha to tak jak ja tez bym chciala miec ciut wieksze.

Odnosnie operacji ostatnio ogladalam polská wersje o operacjach plastycznych i byla jedna kobitka wygladala jak modelka zero tluszczyku i chciala brzuch pomniejszac i z kolan odciagnac tluszcz:-D. A druga miala 24 lata i uwaga chciala sie postarzec:rofl2::-Dbo uwazala ze wyglada jak malolata.
Troszke podczytuje ale juz nie zadazam za tym watkiem tyle nowych mam sie pojawilo tu i skrobiecie jak szalone- nawet wymienic po nickach nie jestem wstanie wiec witam nowe mamy:-p;-)

Wow,jakie tu wspaniałe wieści:-)
GLIWA gratuluję serdecznie!:tak:Staraliście się czy "tak wyszło"?:-pSpokojnej ciąży i ślicznej dziewczynki życzę:tak:
A ja się wczoraj dowiedziałam,że moja koleżanka poroniła:-(Była w 10-tym tygodniu drugiej ciąży,córeczkę już mają...Tak bardzo się w święta cieszyła a tu przedwczoraj się okazało,że serduszko przestało bić:-(
Wichurko,w M&S były tankini w zeszłym roku,ale właśnie bez fiszbin i tam kupiłam wspomniany strój jednoczęściowy:tak:
Aniaa pytałam co z jutrem?
Biola Ty i wałki!!!:eek::-D:szok:W łeb się puknij:-D
Dziewczynki,świeżynki forumowe,pewnie nie wiecie,ale mamy tu taki wątek: https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/mamy-z-irlandii-na-nk-31683/ gdzie możecie wrzucić swoje dane lub znaleźć nasze z FB bądź NK i powiększyć grono znajomych:tak:

Hej dziewczyny.Ale dzisiaj tragiczna pogoda:baffled:Jakaś depresyjna.Koleżanka miała wpaść,ale dzieciaki chore.Mój tez zaczął smarkać i kichać od nowa.Ja już nie wiem co na ten katarek:-(Ile może trwać katarek u niemowlaka???:confused:Noc minęła spokojnie po szczepieniu na szczęscie,ale dwa siniaczki na nóżce są po szczepieniu i troszkę twarde w tym miejscu.
Na obiadek placuszki ziemniaczane mniam:-)
lubiczankaserniczek podobnoć pycha,ja niestety nie skosztowałam bo nie jem slodkiego:-pmaluszek mial na szczescie spokojną nockę:-)
Wichurkaa na jaki wózeczek się zdecydowaliście???Powiem Ci,że tez gdzieś czytałam,ze trzeba liczyc ruchy dzicka,ale ja wcale nie liczyłam.Maluszek był aktywny prawie cały czas:-)
kasiuleczka25 witaj:):):)
Miłego dnia dla Was:tak:
asienka_ oj to wczesniej wstałaś,u mnie pobudka 5.30 mleczko i drzemka do 8 :-)ale pózno się położylam coś po 1;-)
biolawidzę,że nie tylko mój facet ma takie pomysły hehehe:-D
GLIWAGRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE Dużo zdrówka dla Was:happy2::happy2::happy2:
katrina115 dziękuję heh ;-)na kurteczki to na gazeta.ie zobacz moze coś bedzie:tak:

Dzien dobry

Wichurka nie slyszalam o tych strojach kapielowych tankini,a tez mialam z tym tematem problem i do tej pory nie mam dobrego stroju,zacofana jestem:zawstydzona/y:Pisalas ,ze zakrywaja brzuch dobrze ale jednoczesciwe miales na mysli?W jakich sklepach mozna znalezc te firme?

Ja tez chodzilam do dr Antepowicz i bylam zadowolona.
Co liczenia ruchow ,to ja tez nie liczylam,sama bedziesz czula czy wszytko jest w porzadku czy nie.

barmanka mnie tez wczoraj glowa bolala.

A moj maly jest okropny ,caly czas marudzi,nie chce jesc sniadania,stoi tylko pod szafka ze slodyczmi i nie popuszcza,ryczy i ryczy,wymusza ,zeby mu dac ale ja tez nie popuszczam:wściekła/y:
A dzis rano mial goraczke,a kaszel ma caly czas ,nie duzy ,ale ma ,ponoc do6tyg moze sie utrzymywac.

reklama
Do góry