reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Damada tankini dobrze zasłania brzuch,ale nie jest to strój jednoczęściowy:no:To są takie majtki z koszulką:tak:Coś takiego...

Można też bardziej luźną koszulkę kupić,jeśli nie chcesz przylegającej:tak::
b207a0abb9d829042a1d9c7080c7621b,12,1.jpg

Ostatnia edycja:
OO, hoho, i znowu sie 'glosno' zrobilo ;)

No wlasnie ja tez widzialam suwaczek Gliwy, ale siedzialam cicho jak mysz pod miotla, bo nie bylam pewna, czy wiesci juz poszly czy cos... ;) Wielkie GRATULACJE GLIWA !!! :) Ale fajnie :)

'Tankini' z Evans mialam dokladnie to, ale jak wczesniej napisalam - rozciagnelo sie przeokropnie. Ten kostium tylko wyglada jak tankini, bo pod spodem jest polaczony siateczka.
http://www.evans.co.uk/webapp/wcs/s...d=229986&parent_categoryId=209427&pageSize=24

Ale tankini wyglada tak samo ;) dol - wysokie majteczki, gora - dluzsza, zakrywajaca co trzeba ;) Dwuczesciowy kostium :) Tylko ze wlasnie mozna dostac gore z fiszbinami - jak w normalnym staniku (miekki na fiszbinach), ale w ub wakacje moda byla inna, i nie mozna bylo dostac tankini z fiszbinami.......

Nati no na razie Quinny Buzz 3 'wygrywa' ;)

Asienko
- dzieci wlasnie szybko sie ucza bajek na pamiec ;) Super, ze juz opowiada, ah! :) To musi byc slodkie! :)

A ja Wam zdradze, ze wczoraj dowiedzialam sie, ze moj dziadek zostanie piaty raz dziadkiem i czeka na wnuka ;) (jego najmlodszy syn, dwa lata starszy ode mnie, i jego partnerka spedziewaja sie dziecka) :D Takze moj dziadek zostanie najpierw pradziadkiem, a potem znowu dziadkiem :D hehehhe

A nie wiedzialam, ze jest taki watek z NK! :D Musze tam spojrzec, chociaz ja korzystam z FB, NK mam jeszcze konto, ale... nic tam nie dzialam :/

:D :D No wlasnie ja na tamtym watku dodalam na koncu link do mojego profilu FB jak cos ;) ale nie wiem czy dziala, tzn chyba trzeba sie zalogowac na FB, zeby dzialalo ;)
No, mozna mnie skojarzyc latwo Tichonku ;)

Jej, jak tylko bede miala wiecej czasu w weekend to sobie poogladam Wasze zdjecia :)

Ostatnia edycja:
reklama
My po bilansie,szybko sprawnie duzo pytan a najbardziej mnie powalilo pytanie na temat mleka,daje jej aptamil i narazie tak zostanie mam swoje zdanie i tyle na mleko krowie przyjdzie czas...a ogolnie jak to na wizytach baby happy wszystko ok Lenuska mierzy 85,5 cm i 14 kg wazy
Tichonku widzialam Twoje pytanie ale sie spieszylam i juz sie nierozpisywalam ...a jak myslisz?ja jutro robie za kierowce bo J stwierdzil ze jak przyjedziecie do nas to wtedy sobie my odbijemy takze sama widzisz :-D
Wichurko a co do usg to tak w skorcie Ci napisze ....bylam z mezem i z corcia lezalam na kozetce chyba z 40 minut pieknie Lenuska sie pokazala i tak jak wrocilismy do domu wlaczylam plytke a tam tylko 2 minuty niecale bylo nagrane tego filmiku wkurzyalm sie na maksa bo 160 euro zaplacilismy,napisalam skarge i za tydzien znowu mialam tym razem tak samo bylo 2 minuty filmiku za to moj maz sie scwanil i nagral flimik telefonem komorkowym nie wiem czy Antepowicz nie umiala tego sprzetu w Emc obslugiwac czy co nie mam pojecia z Natalka jak robilam sobie 3d to robilam w Medicusie i tez ona mi robila i wszystko bez problemu bylo
Takze z doswiadczenia jak bedziesz robic to po skonczonym badaniu niech Ci odtworzy ponownie zeby u Ciebie nie bylo takich niespodzianek

Do góry