reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam się:-)
Ale się wczoraj walnęłam w mały palec stopy,cała noc nie mogłam spać,tak mnie bolał:baffled:Dziś ledwo do szkoły i z powrotem doszłam:baffled:A we wtorek mam być ready na wysiłek:crazy:Zawsze,kurna coś!
Wichurko Ciebie tu rok temu nie było to nie wiesz,ale ja o strojach kąpielowych chyba już wszystko wiem:-DWłaśnie rok temu szukałam na wczasy stroju i właśnie tankini szukałam:tak:Nie znalazłam:no:Ja muszę mieć tankini z fiszbinami a w żadnym sklepie nie znalazłam takiego,w necie bałam się kupować bo jednak z takim biustem jak mój to trzeba mierzyć:dry:Kupiłam wreszcie jednoczęściowy,ładnie biust trzymał,ale bardzo żałowałam,że tankini nie znalazłam:sorry:Tu był gorący temat wczasowo-kąpielowy:-D:-D
ANiaa jak z jutrem,kto za kierownicą?:-p

AsienkoM no mam nadzieje, ze sie ladnie ulozy ;) Jesli w ogole namowie meza na to 3d/4d usg, bo jeszcze z nim nie rozmawialam :D Na razie taki plan sobie w glowie tylko ulozylam ;)

O patrz AsienkoR, to mnie jeszcze nic nie boli jak Ignas kopniaczki mi daje ;) Podobno jak sie ulozy glowka w dol to wtedy poczuje ladnie kopniaki w zebra ;) Ty to od samego rana na pelnych obrotach ;) Mnie budzi dopiero spacer do pracy ;)

Biola pokazuj :D Moj jak mi kupil kiedys jakis sexy stroj do lozka to go od razu do kosza wyrzucilam :D I sie poryczlama, bo kupil mi taki maly, a ja przeciez wieksza jestem..... Faceci! :D

Tichonku ja tankini z fiszbinami kupilam w M&S :) Ale to bylo chyba ze 3 lata temu, a w ub roku to rzeczywiscie - nie bylo tankini nigdzie z fiszbinami, tylko z taka gabka...... do duszy, ale musialam kupic i w koncu kupilam w Evansie - ale jednorazowka, po tych wakacjach wyrzucilam, bo sie caly rozciagnal, no i to wygladalo jak tankini, ale byl ogolnie jednoczesciowy ;) Ten z M&S dluzej mi sluzyl!

no wiecie jak by r zalozyl to odrazu bym wrzucala ale bysmy mialy ubaw ale obawiam sie ze to wdzianko alo kocica z pejczem to tylko na noge mu wejdzie:))))):-D
czasami lubie w domku wieczorkiem cos sobie ladnego wlozyc no ale musi byc wygodne anie z ekazdy walek mi bedzie wyplywal;-):zawstydzona/y:

Hej.
Aniaa powodzenia na bilansie.
Ja to zazwyczaj zawsze sie obkupie w Polsce bielizna,mam swój ulubiony sklep i Pania która mi doradzi itd.
Nic mi sie dzis niechce,masakra.Siedzimy z M i pijemy kawke.Rano sie kiepsko czułam,plecy mnie bolały.
Miłego Dzionka.

Ostatnia edycja:
witajcie Mamuśki

Barmanka - ja też mam ostatnio jazdy z bólami głowy, ta pogoda mnie dobija, a raczej jej ciągłe zmiany,

Nati - nie obruszaj sie kochana, ale jestes bardzo młodziutka (moja najstarsza córka w tym roku skończy 23 lata), a wyglądasz zupełnie na uczennicę, albo starszą siostrę swojego synka,

Tichonek - tez muszę sobie nabyć nowe "namiociki", ale takie normalne, nie sportowe, na szczęście w naszej pipidówce jest sklep, w którym mogę kupić porządne za pół ceny, ale musze pójśc sama, bo z dziećmi, to nie przymierzanie,

Mam do Was pytanie - ma może któraś z Was do sprzedania kurteczkę dla chłopca na 1-1,5 roku???

Ostatnia edycja:
Asienko :) Moj Ignas to chyba wszystko lubi co zjem, bo po kazdym posilku sobie fika ;) A macie juz imie? :) Ja za to od wczoraj zaczelam czuc taki inny rodzaj 'kopniec' i tak sobie cichutko marze, ze moze sie juz przekreca, zeby zostac glowka do dolu ;) No i on to calymi dniami, nie ma tak, zeby tylko wieczorem, czy rano uprawial gimnastyke ;)
No i super, ze lubi bajki :) Moze Ania kiedys sama bedzie siostrze czytala/opowiadala te same bajeczki ;)

Czy to prawda ze po 28 tygodniu nalezy wyliczac ruchy dziecka? Ze jak beda mniejsze, tzn nie takie czeste, niz normalnie, to trzeba sie zglosic do szpitala? Gdzies wyczytalam 20 kopniakow na godzine... ?

Oj, ja to tez bym chciala wygladac tak mlodziutko :D Wcale bym sie nie obrazila jakby ktos powiedzial, ze jestem siostra mojego dziecka :D hehehehehe

Gliwa dzieki !!!Piekny suwaczek :-)oficjalnie gratuluje i niech rosnie zdrowo malenstwo :tak:
Wichurkanapisze Ci pozniej bo to dluga historia a wlasnie czekam na meza,zaraz powinien byc dobrze bo pada a nie usmiecha mi sie isc taki kawal do przychodni
Asienko to slabo Ci wasi mezowie was znaja heheh:-D

Zmykam

reklama
Wichurko Ania też siostrzyczce opowiada:):), bo się skubana nauczyła na pamięć prawie słowo w słowo Królewny Śnieżki i Śpiącej królewny. Także wieczorne czytanie zajmuje nam czasem 40 minut, jak młoda opowiada. A imię, hmmm, chyba będzie Gabrysia, ale jeszcze na sto procent nie jesteśmy pewni, więc nadal mówię na córcię maleńka:):)

Ruchy dobrze sobie liczyć, ale wiesz, czasem to niewykonalne, jak coś się robi. Ja nie liczyłam.

Gliwa dopiero po poście Ani zwróciłam uwagę, że Ty w ciąży jesteś:):) Gratuluję kochana:):) Spokojnych 9 miesięcy

Do góry