reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam

Gliwa serdeczne gratulacje!!!

damada a gdzie jest ten klub mam?

Pozdrawiam was.

Wczoraj właśnie co do cycków,bo widzę,że o tym nawijacie,widziałam program na TLC i w niej angielka,która miała rozmiar 36KK :szok: katastrofa dla niej,własnie przechodziła operację pomniejszania biustu do DD.:blink:
ja to bym przyjęła troszeczkę od was,nie narzekam właściwie na małe C,ale mogły by być ociupinkę większe :happy2:

hello:-)
Gliwa gratulacja ogromne no i oczywiscie trzymam kciuki za corcie:tak:zeby parka byla.
Anineczko ha ha to tak jak ja tez bym chciala miec ciut wieksze.

Odnosnie operacji ostatnio ogladalam polská wersje o operacjach plastycznych i byla jedna kobitka wygladala jak modelka zero tluszczyku i chciala brzuch pomniejszac i z kolan odciagnac tluszcz:-D. A druga miala 24 lata i uwaga chciala sie postarzec:rofl2::-Dbo uwazala ze wyglada jak malolata.
Troszke podczytuje ale juz nie zadazam za tym watkiem tyle nowych mam sie pojawilo tu i skrobiecie jak szalone- nawet wymienic po nickach nie jestem wstanie wiec witam nowe mamy:-p;-)

Wow,jakie tu wspaniałe wieści:-)
GLIWA gratuluję serdecznie!:tak:Staraliście się czy "tak wyszło"?:-pSpokojnej ciąży i ślicznej dziewczynki życzę:tak:
A ja się wczoraj dowiedziałam,że moja koleżanka poroniła:-(Była w 10-tym tygodniu drugiej ciąży,córeczkę już mają...Tak bardzo się w święta cieszyła a tu przedwczoraj się okazało,że serduszko przestało bić:-(
Wichurko,w M&S były tankini w zeszłym roku,ale właśnie bez fiszbin i tam kupiłam wspomniany strój jednoczęściowy:tak:
Aniaa pytałam co z jutrem?
Biola Ty i wałki!!!:eek::-D:szok:W łeb się puknij:-D
Dziewczynki,świeżynki forumowe,pewnie nie wiecie,ale mamy tu taki wątek: https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/mamy-z-irlandii-na-nk-31683/ gdzie możecie wrzucić swoje dane lub znaleźć nasze z FB bądź NK i powiększyć grono znajomych:tak:

Hej dziewczyny.Ale dzisiaj tragiczna pogoda:baffled:Jakaś depresyjna.Koleżanka miała wpaść,ale dzieciaki chore.Mój tez zaczął smarkać i kichać od nowa.Ja już nie wiem co na ten katarek:-(Ile może trwać katarek u niemowlaka???:confused:Noc minęła spokojnie po szczepieniu na szczęscie,ale dwa siniaczki na nóżce są po szczepieniu i troszkę twarde w tym miejscu.
Na obiadek placuszki ziemniaczane mniam:-)
lubiczankaserniczek podobnoć pycha,ja niestety nie skosztowałam bo nie jem slodkiego:-pmaluszek mial na szczescie spokojną nockę:-)
Wichurkaa na jaki wózeczek się zdecydowaliście???Powiem Ci,że tez gdzieś czytałam,ze trzeba liczyc ruchy dzicka,ale ja wcale nie liczyłam.Maluszek był aktywny prawie cały czas:-)
kasiuleczka25 witaj:):):)
Miłego dnia dla Was:tak:
asienka_ oj to wczesniej wstałaś,u mnie pobudka 5.30 mleczko i drzemka do 8 :-)ale pózno się położylam coś po 1;-)
biolawidzę,że nie tylko mój facet ma takie pomysły hehehe:-D
GLIWAGRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE Dużo zdrówka dla Was:happy2::happy2::happy2:
katrina115 dziękuję heh ;-)na kurteczki to na gazeta.ie zobacz moze coś bedzie:tak:

Dzien dobry

Wichurka nie slyszalam o tych strojach kapielowych tankini,a tez mialam z tym tematem problem i do tej pory nie mam dobrego stroju,zacofana jestem:zawstydzona/y:Pisalas ,ze zakrywaja brzuch dobrze ale jednoczesciwe miales na mysli?W jakich sklepach mozna znalezc te firme?

Ja tez chodzilam do dr Antepowicz i bylam zadowolona.
Co liczenia ruchow ,to ja tez nie liczylam,sama bedziesz czula czy wszytko jest w porzadku czy nie.

barmanka mnie tez wczoraj glowa bolala.

A moj maly jest okropny ,caly czas marudzi,nie chce jesc sniadania,stoi tylko pod szafka ze slodyczmi i nie popuszcza,ryczy i ryczy,wymusza ,zeby mu dac ale ja tez nie popuszczam:wściekła/y:
A dzis rano mial goraczke,a kaszel ma caly czas ,nie duzy ,ale ma ,ponoc do6tyg moze sie utrzymywac.

reklama
Do góry