reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry
Jakie rozmowy się tu toczą od wczoraj:-p:rofl2:

Jak mi się dzisiaj nie chciało oczu otworzyć. Dzisiaj nic konkretnego do roboty nie mam, ugotować obiad, posprzątać, bo jutro w pracy będę to po południu mi się nie zechce

Dobrego dzionka

reklama
Widzisz Asienko, o cyckonoszach sobie gawedzimy ;)
Ja w pracy teraz jestem, ale tak mi sie nie chce!!! Ledwo wstalam rano, a jeszcze musialam pranie wywiesic... Lodowka swieci pustkami, musze jakies zakupy dzisiaj zrobic, no i koniecznie ide dzisiaj wczesnie do lozka! :)

Hej
Lubiczanko dzieki przyda sie
Wichurkok a pytalam tylko dlatego bo ja akcje mialam z tym usg robila mi Antypowicz w przychodni Emc bo tam tez przyjmuje przynjamniej przyjmowala w tym czasie co bylam z dziewczynami w ciazy
Tichonku a to takie buty :-) u mnie dziwczyny zazwyczaj spokojne na zakupach

Zmykam zjesc sniadanko zaraz kolezanka ma przyjsc na kawke

Milego dnia

Ups, 6 pobudka, to wczesnie ;) Ja musze jutro wstac okolo 7, bo na 8.15 mam pierwsze jazdy z instruktorem :D Bede sie uczyc jak nie wjechac pod prad na rondzie :D Ogolnie, jak nie wjechac pod prad i nie pozabijac siebie i innych kierowcow ;)

A tak w ogole to jak sie czujesz? :) Jakies dolegliwosci ciazowe cie mecza?

hejka, widze, że nie tylko mi sie wstawac nie chciało.

Ja dopiero co sie z łózka zwlekłam, a to dlatego że młoda juz jęczała "mamusiu wśtać"

Co do stanika, to mnie tez trudno dogodzić, mimo, że wielkiego biustu nie mam, a sportowe staniki są fajne, do pracy nosiłam i miałam super wygodnie i nic mnie nie gniotło.

Asienka_r czasem trudno sie powstrzymac przed zakupami a w szczególności jak kupujesz cos dla maluszka i jak jeszcze jakaś okazja bądz perełka się trafi.
Wichurka a to szkoda, że synio sie tak ułozył, że nie można było zrobic ładnego USG. Oby tym razem się udało.
Aniaa mój P to raczej z rozmiarem by nie trafił, mimo, że zawsze kupujemy razem, ale teraz jest tak że ja kupuje on zajmuje sie zuzią.

Kto sie zajmie moim dzieckiem a ja pójde spać. No dobra ide sie ubrac i kawe wypije to się może obudze.

No ja wstaję jak do pracy mam o 6, bo muszę zebrać siebie, Anię, chłopakom śniadanie przed pracą i o 8 mam autobus, żeby zdążyć na pociąg:):)

Ogólnie dobrze, czasem kręgosłup pobolewa, a brzuch twardnieje, ale to dlatego, że maleńka szaleje na maksa, czasem aż boli, jak kopie w pęcherz:):):).

Jak m się spać chce... bez kitu, ide spać dziś po 22 !!

Ania, nie wczoraj wyjątkowo prawie cały dzień mnie baniak nawalał, nie wiem czemu, może coś z ciśnieniem było nie tak...

Wichurka, może nie uparta, tylko 'eee a po co mi to' ;) no i niestety skończyło się kupowaniu staniczków w pennym za 8e w kolorze róż, blady fiolet, ciemne fiolet, zgniła zieleń, butelkowa zieleń, chaber, malinowy, capuccino itp itd ;)

Asienka, jak posprzątasz u siebie to choć do mnie .... ;) mi się tak dziś nie chce sprzątać ...:/

reklama
Dzien dobry kochane:)
U nas powoli chyba wracamy na elasniwe tory i to bez antybiotyku:)nikus mial zapalenie gardla ale wstrzymalam sie z poraniem anty bo goraczka przeszla.caly tydz maruda jak niewiem podaje mu srebro nurofen no i zaczyna juz cos jesc i pic wiec mam nadzieje ze bez antybiotyku sie obejdzie:)
Do tego wszystkiego kacora zab boli szostka dolna i co dziure ma wiec dentysta sie klania:(jakby to powiedziec jak nie urok to sraczka:(
A wy tak o stanikach moze wam sie kiedys pochwale co moj r zamowil mi z ebaya jak to zobaczylam to mu powiedzialam ze sam se to zalozy:)

Do góry