reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry

Święta, święta i po świętach, ale miło były spędzone, więc nie narzekamy. M jeszcze dzisiaj w domu. Wczoraj AsienkaM miłą niespodziankę mi zrobiła i wpadła na urodzinową kawkę. A dzisiaj pranie czeka, bo kosz pełniusieńki

Dobrego dzionka

reklama
Witam, u nas Wigilia bardzo fajnie przebiegła z Mikołajem i prezentami:-) Natomiast mój m pracował w 1 i 2 dzień świąt, więc sami z dziećmi siedzimy. B:-)łam na zakupach wczoraj, ale jak to matka polka obkupiłam dzieci a dla siebie nic nie kupiłam. Chciałam jechać do nexta, ale przez to, że byłam sama z dziećmi to odpuściłam sobie... może za rok się uda;-)
dziś też do sklepu podskoczę, bo mąż mi dzieci przypilnuje;-)
nati, a kiedy chrzcicie?

asienka_ru mnie tez pranie,pranie:)
tygryskowa u nas tez Wigilia bardzo milutko:)Z prezentami,ale bez Mikolaja.;-)oj to samiutka byłas z dzieciaczkami.Ja tez wczoraj na zakupach bylam,ale jak juz wczesniej pisalam nie ma cudów jeszcze u nas.dopiero po Nowym Roku:tak:cos tam pokupilam ale nie duzo.My chrzcimy w niedziele.Jutro tesciowa ze szwagierka przylatuja:-)chrzciny mamy po Polskiej mszy w Newbridge.U mnie maz dzisiaj w pracy i jutro tez.Od soboty do czwartku holiday:-):-):-)takze pobedziemy troszke razem.Jak tam dzieciaczki:)?Jezdzisz może do Polskich lekarzy w Dublinie?:-)

swieta,swieta i po swietach, a dzisiaj pranie, ale widze ze nie jestem sama:-) my swieta spedzalismy w trojeczke tylko, kurcze brakuje mi tych polskich swiat z cala rodzina.
mojemu maluszkowi dwa pierwsze zabki wychodza , ale to slodko wyglada:-)
w weekend moze na zakupy, mam nadzieje ze cos jeszcze zostanie.
Nati wszystkiego najlepszego dla maluszka z okazjii chrztu:-)

Hej
U nas juz lepiej ale przed Swietami masakra kazdy prychal kichal katar na szczescie przeszlo ja za to od wczoraj z zimnem na ustach po jednej i po drugiej stronie wygladam poprostu extra w sam raz na Sylwestra :eek:
Swieta u nas minely bardzo milutko Mikolaj byl :-)chyba grzeczna bylam skoro byl :-Dwczoraj byli znajomi chlopaki podrinkowali a dzis dochodza do siebie

Ja bylam u nas w tesco sama na malych zakupach bo wyprzedaze sie zaczely kupilam sobie pare rzeczy wczoraj bylismy w Swords ale bieda w next to juz zostaly resztki wiec jutro ruszamy do polnocnej Irlandii na zakupy i zobaczymy moze lowy sie udadza :)

Agis witaj :-)ja tez mieszkam w Balbriggan :)
Nati w razie jak nie zajrze bo nie wiem jak u mnie z czasem to juz teraz zycze udancyh chrzcin

Zmykam kapac dziewczyny

Byłam w liffey valley dzisiaj, ludzi co niemiara... coś tam kupiłam, ale bez szału, poluję na jakieś buty i nic mi nie pasuje:confused2:
nati, super, że pobędziecie razem i że chrzciny robicie. Ja chrzciłam dzieci na tallaght, tez jest tu polski ksiądz. Do lekarzy polskich chodzę też, głównie z dziećmi - do dr Baranowskiej, a ja do dr Antepowicz.
agis, a w jakim wieku twój maluszek?

Czesc, witam wszystkie mamusie. jestem nowa na waszym forum, czesto zagladałam do was i postanowiłam sie zalogowac. mam nadzieje, ze mnie przygarniecie :) pozdrawiam

Witajcie:happy::happy::happy:Ja od 6 juz na nogach:tak:Mały szaleje od rana.Cos miał nockę dzisiaj niespokojną.Trzy razy mi sie przebudził i chciał smoka.Ale na szczęście zaraz jak mu go dałam to zasnął;-)Dzisiaj jakieś małe zakupy i upieke sobie spody do tortów,żeby mieć jutro mniej roboty.Robie torta z owocami i bita śmietaną<pychotka>;-)
Mój Adrianek coś mi mało ostatnio je.:confused:
agis83 Witam:)Ile Twój maluszek ma?Bardzo dziękuje za zyczonka:*Powiem Ci,że chyba większości brakuje Polskich Świąt i to jeszcze ze śniegiem:-(No ale cóż tak już to bywa w naszym życiu,coś za coś;-)Mojemu Adriankowi też chyba ząbki zaczynają rosnąc bo starsznie marudzi i wszystko by gryzł!:-)
ewelcia86 Witaj:)Miło mi poznać;-)
Aniaa83 a bardzo dziekujemy za życzonka;-)Na opryszczke podobno w aptece są jakieś dobre plastry na zimno.Podobno szybko pomagają.Ja nie miałam ,ale moja kumpela ich zawsze używa jak potrzebuje i jest z nich strasznie zadowolona.:tak:Oj to udanych łowów tam napewno cos będzie.Byłam tam miesiąc temu i pokupiliśmy dużo rzeczy,a nie było jeszcze wyprzedaży to co dopiero teraz:tak:Kurcze ja nie dałam rady do nexta,a tak lubie tam ciuszki dla małego.

tygryskowa Hejka:)Super,że coś pokupiłaś na wyprzedażach.Jestem tego zdania co Ty ze niestety nie ma szału .Może po Nowym Roku.U nas to wogóle mało rzeczy przecenionych:wściekła/y:Nie znam tej lekarki co z dziecmi jezdzisz.A gdzie ona przyjmuje?Ja raz byłam u Kryka i raz u Sochackiej i jestem z niej bardzo zadowolona.A do gina to Dybkowski;-)Wybieracie sie gdzies na Sylwka?Karmisz małą piersią?Buziaki dla Was;-)
priv witaj:)Napisz cos wiecej o sobie;-)

Miledo dnia kochane:tak:

reklama
Do góry