reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry

Święta, święta i po świętach, ale miło były spędzone, więc nie narzekamy. M jeszcze dzisiaj w domu. Wczoraj AsienkaM miłą niespodziankę mi zrobiła i wpadła na urodzinową kawkę. A dzisiaj pranie czeka, bo kosz pełniusieńki

Dobrego dzionka

reklama
Witam, u nas Wigilia bardzo fajnie przebiegła z Mikołajem i prezentami:-) Natomiast mój m pracował w 1 i 2 dzień świąt, więc sami z dziećmi siedzimy. B:-)łam na zakupach wczoraj, ale jak to matka polka obkupiłam dzieci a dla siebie nic nie kupiłam. Chciałam jechać do nexta, ale przez to, że byłam sama z dziećmi to odpuściłam sobie... może za rok się uda;-)
dziś też do sklepu podskoczę, bo mąż mi dzieci przypilnuje;-)
nati, a kiedy chrzcicie?

asienka_ru mnie tez pranie,pranie:)
tygryskowa u nas tez Wigilia bardzo milutko:)Z prezentami,ale bez Mikolaja.;-)oj to samiutka byłas z dzieciaczkami.Ja tez wczoraj na zakupach bylam,ale jak juz wczesniej pisalam nie ma cudów jeszcze u nas.dopiero po Nowym Roku:tak:cos tam pokupilam ale nie duzo.My chrzcimy w niedziele.Jutro tesciowa ze szwagierka przylatuja:-)chrzciny mamy po Polskiej mszy w Newbridge.U mnie maz dzisiaj w pracy i jutro tez.Od soboty do czwartku holiday:-):-):-)takze pobedziemy troszke razem.Jak tam dzieciaczki:)?Jezdzisz może do Polskich lekarzy w Dublinie?:-)

swieta,swieta i po swietach, a dzisiaj pranie, ale widze ze nie jestem sama:-) my swieta spedzalismy w trojeczke tylko, kurcze brakuje mi tych polskich swiat z cala rodzina.
mojemu maluszkowi dwa pierwsze zabki wychodza , ale to slodko wyglada:-)
w weekend moze na zakupy, mam nadzieje ze cos jeszcze zostanie.
Nati wszystkiego najlepszego dla maluszka z okazjii chrztu:-)

Hej
U nas juz lepiej ale przed Swietami masakra kazdy prychal kichal katar na szczescie przeszlo ja za to od wczoraj z zimnem na ustach po jednej i po drugiej stronie wygladam poprostu extra w sam raz na Sylwestra :eek:
Swieta u nas minely bardzo milutko Mikolaj byl :-)chyba grzeczna bylam skoro byl :-Dwczoraj byli znajomi chlopaki podrinkowali a dzis dochodza do siebie

Ja bylam u nas w tesco sama na malych zakupach bo wyprzedaze sie zaczely kupilam sobie pare rzeczy wczoraj bylismy w Swords ale bieda w next to juz zostaly resztki wiec jutro ruszamy do polnocnej Irlandii na zakupy i zobaczymy moze lowy sie udadza :)

Agis witaj :-)ja tez mieszkam w Balbriggan :)
Nati w razie jak nie zajrze bo nie wiem jak u mnie z czasem to juz teraz zycze udancyh chrzcin

Zmykam kapac dziewczyny

Byłam w liffey valley dzisiaj, ludzi co niemiara... coś tam kupiłam, ale bez szału, poluję na jakieś buty i nic mi nie pasuje:confused2:
nati, super, że pobędziecie razem i że chrzciny robicie. Ja chrzciłam dzieci na tallaght, tez jest tu polski ksiądz. Do lekarzy polskich chodzę też, głównie z dziećmi - do dr Baranowskiej, a ja do dr Antepowicz.
agis, a w jakim wieku twój maluszek?

Czesc, witam wszystkie mamusie. jestem nowa na waszym forum, czesto zagladałam do was i postanowiłam sie zalogowac. mam nadzieje, ze mnie przygarniecie :) pozdrawiam

Witajcie:happy::happy::happy:Ja od 6 juz na nogach:tak:Mały szaleje od rana.Cos miał nockę dzisiaj niespokojną.Trzy razy mi sie przebudził i chciał smoka.Ale na szczęście zaraz jak mu go dałam to zasnął;-)Dzisiaj jakieś małe zakupy i upieke sobie spody do tortów,żeby mieć jutro mniej roboty.Robie torta z owocami i bita śmietaną<pychotka>;-)
Mój Adrianek coś mi mało ostatnio je.:confused:
agis83 Witam:)Ile Twój maluszek ma?Bardzo dziękuje za zyczonka:*Powiem Ci,że chyba większości brakuje Polskich Świąt i to jeszcze ze śniegiem:-(No ale cóż tak już to bywa w naszym życiu,coś za coś;-)Mojemu Adriankowi też chyba ząbki zaczynają rosnąc bo starsznie marudzi i wszystko by gryzł!:-)
ewelcia86 Witaj:)Miło mi poznać;-)
Aniaa83 a bardzo dziekujemy za życzonka;-)Na opryszczke podobno w aptece są jakieś dobre plastry na zimno.Podobno szybko pomagają.Ja nie miałam ,ale moja kumpela ich zawsze używa jak potrzebuje i jest z nich strasznie zadowolona.:tak:Oj to udanych łowów tam napewno cos będzie.Byłam tam miesiąc temu i pokupiliśmy dużo rzeczy,a nie było jeszcze wyprzedaży to co dopiero teraz:tak:Kurcze ja nie dałam rady do nexta,a tak lubie tam ciuszki dla małego.

tygryskowa Hejka:)Super,że coś pokupiłaś na wyprzedażach.Jestem tego zdania co Ty ze niestety nie ma szału .Może po Nowym Roku.U nas to wogóle mało rzeczy przecenionych:wściekła/y:Nie znam tej lekarki co z dziecmi jezdzisz.A gdzie ona przyjmuje?Ja raz byłam u Kryka i raz u Sochackiej i jestem z niej bardzo zadowolona.A do gina to Dybkowski;-)Wybieracie sie gdzies na Sylwka?Karmisz małą piersią?Buziaki dla Was;-)
priv witaj:)Napisz cos wiecej o sobie;-)

Miledo dnia kochane:tak:

reklama
Do góry