reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

juz koncze gotowanie ,jeszcze tylko sprzatanko i koniec. uff nie jest latwo przygotowac swieta jak maz caly dzien w pracy a malenstwu najlepiej na rekach
wesolych i spokojnych swiat wszystkim zycze:-)

reklama
Tradycyjnie,jak co roku,
sypią się życzenia wokół.
Większość życzy świąt obfitych
I prezentów znakomitych.
A ja życzę,moi mili,
Byście święta te spędzili
Tak,jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu,
Idąc na spacer do lasu,
Może w gronie swoich bliskich,
Jedząc karpia z jednej miski,
Może gdzieś tam w ciepłym kraju
Czując się jak Adam w raju,
Może lepiąc gdzieś bałwana,
Jeśli śniegiem ziemia zasypana.

agis83 witaj:)
GLIWA super,że lot ok i ,że Igorek dobrze zniósł lot;-)
Tichonek dziękuje,za zyczenia i wzajemnie.

Kochane jak tam po Wigilijnej kolacji.U nas super:)Adrianek bardzo grzeczniutki.Jak zasnął o 19 tak obudził się dopiero o 5.45:tak:Teraz szaleje z tatusiem.Prezenty też się spodobały wszystkim:happy:Dzisiaj mamy mieć gości także cały dzionek raczej zajety.Miłego dnia dla Was wszystkich:-)

Dzień doberek kochane:)
Jak tam Wam mijają Święta?;-)U nas super.Rano nie mogłam spać więc poszłam troszkę pobiegać;-)W głowie mi się przewraca hahha<żarcik>:happy:Dziewczyny nie wiecie czy dzisiaj są już sklepy otwarte?Chodzi mi o wyprzedaże kiedy się zaczynają dokładnie?;-)

U nas wczoraj mieliśmy troszkę gości.Fajnie spędziliśmy czas:-)Mąż leczy małego kaca hehe;-)Mały gaworzy sobie coś po swojemu.Ostatnio Adrianek ma okres bicia się po brzuszku rączkami.Czy to normalne?hmm?:oo::oo::oo:
Miłego dnia dla Was:)

Dzień dobry
Nati ja kocham ten świąteczny czas, le czuję się zmęczona nicnierobieniem:-p:rofl2:. U nas też miło spędzamy czas, Wigilia w tym roku u nas, z dziećmi mi było 9 osób, wczoraj odwiedziliśmy szwagra, a dzisiaj zamierzamy posiedzieć w domku. W dwa dni przestałam się mieścić w płaszcz i niektóre bluzki, o spódnicach mogę zapomnieć. Ale to nie z przejedzenia:-p:-p:-p. To brzuch mi tak urósł, a maluszek zrobił się coraz bardziej aktywny. Z tego co wiem, to dzisiaj ruszają świąteczne wyprzedaże w Next i kilku sklepach

Dobrego świętowania wszystkim

I ja witam
Nati-no rzeczywiscie się w głowie Ci poprzewracało;)))))no właśnie do nexta mogłas pobiec;_)))Tak-dzieci lubie się"poklepać"...moja Mika do dziś dnia lubi sobie po główce poklastać;)
AsieńkoR-fajne takie Święta w większym gronie....
My dziś też wyfruwamy,i gosci przyjmujemy...Lubię takie"zamieszanie"
Miłego dnia Wam
a
witam NOWE MAMUSIE!!!!

Kochane zakupy udane:-):-):-)w sumie tylko dla siebie i dla męza.Na dziecinne jeszcze nie było szału,ale po nowym roku myślę,że będzie cos więcej;-)Małemu kupiłam tylko śpoiszki i cieplejszy sweterek.Ruch po sklepach o dziwo malutki;-)

Pogoda u nas tragiczna:szok:szok jakiś.U nas dzisiaj spokojnie.Rodzinnie tak sobie siedzimy;-)Kurcze juz prawie po Świetach:eek::eek:Kochane a jak tam u Was czas mija?Mój Adrianek dzisiaj troszkę marudził.Może ząbki mu idą.Teraz sobie słodziutko śpi:)Miłej nocki:*

reklama
Dzień doberek kochane;-)
Jak tam u Was po Świetach?
Mnie dzisiaj lekko kac męczy:-);-)Od jutro znów przygotowania do chrzcin:tak:Maluszek mi ładnie spał w nocy.
Wybieracie się na wyprzedaże?Buziaki i miłego dnia dla Was.:happy:

Do góry