reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanko-wiesz w związku z tym,że moje produkty do zapiekanki sa własciwie przyrzadzone piekę ino do momentu,w którym ser się rozpuści...Co do naleśniorów samych to takie nie cieńkie,ale nie grubachy nie wiadomo jakie;)a Pavlowa moja droga to nic innego jak bezunia upieczona na plasze na to ubita śmietana i owoce-mniaaaaaami:tak:
Gliwa-ale Ci dobrze-zarówno z odwiedzinkami jak i biletami-pozazdrościć tylko:zawstydzona/y:
Idę się obżerac,a co;))))

reklama
Kocham Cię Dagmara,kiedy do nas przyjedziesz,zapraszamy Cię w niedzielę na Airshow.Wtedy chcę pobyć sam z tobą żeby było fajnie i może kolacja sami we dwojga. :* :* :laugh2: to byłem ja Antek.

Lubiczanko Antek zobaczył suwaczki pod Twoim nickiem i kazał mi napisać to wyznanie;-) padłam :szok:

Na niedziele zapowiedzieli się znajomi więc ciasto robie dopiero w sobotę ;-) bo jak jutro zrobie to do niedzieli po cieście tylko wspomnienie zostanie :eek:

Gliwa, ojj ale Ci dobrze z tym pobytem w Pl :tak: a jak Twój laptop, udało się naprawić?

Anineczka, udał Ci się synek :-D

Lubiczanka a jeszcze dopytam, jakie warzywka kładłaś do tej zapiekanki? sosiku już nie dawałaś, tak?

Lece się inhalować bo czuję się jakby mnie z krzyża zdjęto
:eek::eek:

Anineczko-woooooow:szok::-D
Gliwa-wcale Ci się nie dziwię...ja się cieszę jak głupi do sera,że choć na tydzień będę mogła pobyć w Pl:)
Barmanko-paprykę,pomidorka,cebulkę,kiełki właśnie,może być kukurydza...co lubisz

helloł
się poczułam wywołana do odpowiedzi:sorry:

barmanko droga - no niby rok szkolny się skończył, ale wakacje ma praktycznie tylko Martyśka;-) Niki chodzi cały czas do przedszkola ( tam nie ma wakacji - thx God) a ja nie jestem w szkole w soboty,ale za to dwa razy w tyg jezdze do naszego biura i tam przygotowujemy się do wrzesnia- a jest co robić :sorry: ale milo mi niezmiernie ,ze pamietałas o mnie *:

i wezta się z tymi przepisami, słodkościami, zapiekankami i takimi tam :confused2: @ wstrętne:cool2:

lubiczanko no :-(ajm soł sorry maj dir- ale i tak wiesz,ze aj lov u soł macz soł... co sie odwlecze.. ;-)

Tichonku - heh mały da popis w sobotę :tak:jak go puścimy w długa to ho ho:-D a wiesz , ze ma byc pogoda nawet jakaś w miare :cool2:

anineczko ja tam nie wiem co Ci napisać w związku z przeprowadzką Twą- good luck, no bo co innego :* a wyznanie syna - bezcenne

dziewczynki kochane- pozdrawiam was wszystkie bez wyjątku serdecznie. Udanych wakacji zyczę tym które się wakacjują, więcej slonka i pogodnych dni tym , które tkwią w Ire. Bezpiecznych lotów, usmiechu i niezapomnianych wrażen..

się postaram zaglądać jakoś- ale jak :eek:;-)

Margaritta-czyli skąds jakakolwiek wiadomość doszła?Bo próbowałam wszędzie-tel,skype,gg:szok:
Generalnie to się witam,nie?;))))
Nie pada-wow...i nawet przez szaro-bure chmury próbuje jakis promyk słonka się przebić:szok:Kto wie-może dane nam będzie dziś pochasać po dworze?;)))Miłego dnia Wam

reklama
Dziewczynki!!!!czy któraś z Was(może znajomi Wasi)orientuje się jak mozna błyskawicznie dostać dotację na biznes,albo kredyt???????????????????
Marta-Ty wiesz,że ja uwielbiam tą Twoją siostrę:))))

Do góry