reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry
U nas póki co nie pada, ale coś się chmurzy

AsienkoM Zuzia jest przekochana. Mam nadzieję, że się nie pogniewasz jak odwołam nasze jutrzejsze spotkanie? Chłopaki są w domu i nie ma za bardzo jak. W przyszłym tygodniu my do Was przyjedziemy.

Dobrego dzionka

reklama
Hej

Wczoraj jak P był na spacerku z małą posiedziałam sobie, odpoczęłam, potem wzięłam prysznic. Humorek od razu sie poprawił. Wieczorkiem upiekłam jeszcze ciacho.
Dzisiaj na obiadek krokiety i do tego barszczyk czerwony do popicia.

Lubiczanka a no nie zrobiłam zdjęcia.
Asienka_r oczywiście, że się nie pogniewamy. To do zobaczenia za tydzień.

Ide mieszkanko ogarnąć.

Ostatnia edycja:
Witam:-)
Ja już torby,ciuchy piorę,prasuje do tego naganiam ludzi do głosowania na FB więc mnie mniej;-)...Ale nie dam rady z laską z pierwszej pozycji:no:pomimo wspaniałej pomocy MartyF:tak:...A w ogóle się okazuje,ze ta dziewczyna jest z mojego P wioski:szok::-DAle ten świat mały:laugh2:
I tak wszystkie pewnie już wiecie,ale i tak się pochwalę,że mój Matt wczoraj pierwsze swe kroczki postawił:-)Nadal zapyla na czworakach,więc nie mogę powiedziec,że chodzi,ale jak go postawię przed jakąś rzeczą (np.otwarte drzwi,które musi zamknąc:-D) to idzie do niej,5-6 kroczków:tak: i zaczął wstawac sam z siadu,bez pomocy przedmiotów do podtrzymywania.Po prostu potrafi wstac z podłogi nie używając niczego do pomocy:-)Tak więc rozkręca się wreszcie:-)
Aniaa to Twój biznes więc nie mogę za darmochę się wtranżalac na sesję;-)
Idę obiad kończyc bo Matt śpi....Miłego Wam:-)

Hej

Tichonek sama Ci zaproponowalam takze spokojnie,udanych wakacji Ci zycze raz jeszcze,gratki dla Matta
Lubiczanko wracamy w polowie sierpnia
Ewelcia ja tez zawsze stresuje jak lece mam nerwy,dasz rade ja lecielam teraz sama i do Dublina tez bede wracac sama kiedy wracacie?

Musielismy wszystkie komody pozklejac bo Lensuka sie dobierala wszystko wywalala no i musze sie pochwalic jakies 3 tyg zaczela stawiac pierwsze kroki sama ale jej minelo i wolala na czworaka bo szybicej i od wczoraj juz drepcze sama ladnie stanie i jeszcze pokazuje aby jej bic brawo artystka moja :-)

Poprawy humoru zycze tym co maja ciezkie dni

Aniaa, Tichonek gratki dla pociech za pierwsze samodzielne kroczki

Zuzia znowy padła, tylko tyle że zaraz po obiedzie. Nie wiem o co kaman bo juz dłuższy czas nie robiła drzemek w dzień a tu od poniedziałku codziennie o 4 pada. Może pogoda, może zęby bo jej trójki idą.

Witam z wieczorka.
Dzionek mi szybko minął,pogoda w kartke ale wykorzystałam moment dzis i wyszłam z Igorkiem na spacerek rowerkiem i na plac zabaw.Pod wieczór pojechaliśmy z M na Blanch na zakupki,kupiliśmy pare rzeczy.:-)
Aniaa to Lenuska robi porządki babci.To super ze drepcze juz sama.Bravo.:tak:
Tichonku dla synusia tez bravo za postawienie kroczków.
Miłego wieczorku.

Witam
Tichonek,Aaniu-super,wielkie brawa dla Waszych pociech za determinację w szkoleniu przemieszczania się w pozycji pionowej;)
Tichonek-ja rzadziusio na FB jestem:(((Ale trzymam kciuki z całych sił:tak:
AsieńkoM-ale szkoda...takie foty są wspaniałym wspomnieniem:tak:
Co tam u nas...a no nic ciekawego:/Pogoda jaka jest każdy widzi...chociaz nie-znając irlandzką niesprawiedliwość Wy pewnie choć ciutkę słońca macie:-(Tak więc u nas kolejny zwyczajny(szary i deszczowy)dzień...Nie wiem gdzie by się tu z dziećmi wybrać zeby dostarczyć im jakiejkolwiek atrakcji poza komputerem i domowymi zasobami:/No nic to-miłego dnia Wam

reklama
Hejka jestem i ja:)czasu brak sily tez jak to w pl:)
My nadal sie odczulamy i tak mysle zejdzie do konca pobytu w pl;(katorga ti jest dla kacpra bo nic nie moze jesc a zwlaszcza cukru a cukier jest doslownie wszedzie wiec teraz jak ide na zakupu to czytam czytam i czytam;(narazie zdazylam ich odczulic na ziemniaki drozdze pszczoly i kurz dom,a jeszcze tyle zostalo ze szok.do pl jechalam z mysla o nikusiu ze z ta jego alergia porzadek zeobie a tu sie okazuje ze wiekszy problem mam z kacprem:(
U nas tez nikus zaczyna chodzic juz dluzszy czas sam stoi i sam sie puszcza i idzie no ale oczywiscie najpewniej sie czuje na czworaka:)
Ok lece bo dzis jedziemy w odwiedzinki do rodzinki troche sie obawiam bo jedziemy do mojej siostry ciotecznej do tej co stracila meza niedawno;(

Do góry