reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej dziewczyny dawno tu nie zaglądałam, od kiedy córcia zabrała się za chodzenie to tak się nakręciła że nic tylko ją gonić po domu :-D:-D

Miłego wieczorku wam życzę ;-)

reklama
Asienka, hihi dzisiaj wyjątkowo tak. Bo wczoraj to nic a nic nie robiłam ;-)

Ale mi katar z nosa ciurkiem sam leci :baffled: kinol już boli od ucierania:-(
Jeszcze pół godz i zaczne dzieciory szykować do kąpieli i spania, a mamuśka weeekeeend rozpocznie:-D

Barmanko-jesli Ci posmakowała,to się ciesz,że taką ilość trzasnęłaś;)))Co do blogu-a czymże się chwalić-tożto początki,a wiecie jaka ja do komputera:zawstydzona/y:nie,tak jak napisałam nie tylko słodkości bedą:)
Anineczko-no masakra normalnie-tak bardzo bym chciała jakoś pomóc-zwłaszcza,że o mojego Jeremiaszka chodzi-jeśli czegokolwiek Wam trzeba daj znać:sorry2:
Gliwa-brawo za kolejny nabytak w buźce Igorka:)))Ja się napatrzeć nie mogę na paszczę Miki-jak się uśmiecha z tymi dwoma jedynkami na dole;)
No i co...dzień dziś bezdeszczowy(nie do wiary normalnie;),placyk zabaw zaliczony,z PIPO na smyczce pochodziliśmy po ogródku...i minął sobie dzionek:)Miłego wieczorku Wam kochane

Witam
Widze tu nam dzieci ostro romansują!:)
Anieczko zdrówka dla małego no i pewnie ci teściowa trochę pomoże..?
Barmanko ty to mróweczka jesteś:)
Margaritka też widzę busy (zresztą tak jak ja:)
Wróciłam do pracy po holiday i jakoś brakuje mi tego słońca:/
Pozdrawiam

Barmanko narazie odpuszcze sobie naprawy tej kamerki.Ale dziękuje bardzo za propozycje.:tak:
Dzis sie nachodziłam:tak:najpierw byłam na miescie,po drodze zaszłam nad morze.No i na końcu place zabaw odwiedziłam dwa.:-) Miłego wieczorku zmykam.

Ja robote w domu będe miała jutro znaczy się sprzątanie, a dzisiaj spędziłam dzień na zabawach z Zuzią:-). Muszę jej trochę ograniczyc zabawe i czas spędzany z sąsiadem bo robi sie nieznośna:dry:. On zauważył, że ona wszystko po nim małpuje to same głupoty jej pokazuje:dry::sorry2:, a ja jej później naprostować nie moge:-p.
Wyszalała się dzisiaj z nową koleżanką Madzią na placu zabaw, potem o 17 poszłysmy na plaże i chodziłysmy na bosaka po mokrym piasku, taką radoche miała, że wracać nie chciała.:tak:

Asienka_r mam nadzieje, że w czwartek pogoda dopisze i Zuzia pokaże Ci co wyprawia na placu zabaw.:-p
Barmanka a co ty jakiś motorek sobie w dooopie zamontowałaś dzisiaj
Anineczka zdróweczka dla Jeremiaszka, a Antek to niezłe zabawy ma z Dadzią:-D
Gliwa suuper, gratki dla Igorka za kolejnego zębulka
BetiARO miłego ganiania

Witam po bardzo długiej przerwie.
Szczerze to brakuje mi tego forum, ale nie mam czasu zaglądać. Rozkręcam moją pasję. I być może we wrześniu uda mi się założyć działalność. Na razie czekam na odzew pani z Socjal Welfare, bo chce się załapać na BtWAE. Postaram się częściej znaleźć choć chwilkę na dwa trzy zdania.Pozdrawiam Was

reklama
Do góry