reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Barmanko to Ty widzę dzisiaj jak mróweczka
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Asienka, hihi dzisiaj wyjątkowo tak. Bo wczoraj to nic a nic nie robiłam ;-)
Ale mi katar z nosa ciurkiem sam leci kinol już boli od ucierania:-(
Jeszcze pół godz i zaczne dzieciory szykować do kąpieli i spania, a mamuśka weeekeeend rozpocznie
Ale mi katar z nosa ciurkiem sam leci kinol już boli od ucierania:-(
Jeszcze pół godz i zaczne dzieciory szykować do kąpieli i spania, a mamuśka weeekeeend rozpocznie
lubiczanka
Fanka BB :)
Barmanko-jesli Ci posmakowała,to się ciesz,że taką ilość trzasnęłaś))Co do blogu-a czymże się chwalić-tożto początki,a wiecie jaka ja do komputeranie,tak jak napisałam nie tylko słodkości bedą
Anineczko-no masakra normalnie-tak bardzo bym chciała jakoś pomóc-zwłaszcza,że o mojego Jeremiaszka chodzi-jeśli czegokolwiek Wam trzeba daj znać
Gliwa-brawo za kolejny nabytak w buźce Igorka))Ja się napatrzeć nie mogę na paszczę Miki-jak się uśmiecha z tymi dwoma jedynkami na dole
No i co...dzień dziś bezdeszczowy(nie do wiary normalnie,placyk zabaw zaliczony,z PIPO na smyczce pochodziliśmy po ogródku...i minął sobie dzionekMiłego wieczorku Wam kochane
Anineczko-no masakra normalnie-tak bardzo bym chciała jakoś pomóc-zwłaszcza,że o mojego Jeremiaszka chodzi-jeśli czegokolwiek Wam trzeba daj znać
Gliwa-brawo za kolejny nabytak w buźce Igorka))Ja się napatrzeć nie mogę na paszczę Miki-jak się uśmiecha z tymi dwoma jedynkami na dole
No i co...dzień dziś bezdeszczowy(nie do wiary normalnie,placyk zabaw zaliczony,z PIPO na smyczce pochodziliśmy po ogródku...i minął sobie dzionekMiłego wieczorku Wam kochane
Witam
Widze tu nam dzieci ostro romansują!
Anieczko zdrówka dla małego no i pewnie ci teściowa trochę pomoże..?
Barmanko ty to mróweczka jesteś
Margaritka też widzę busy (zresztą tak jak ja
Wróciłam do pracy po holiday i jakoś brakuje mi tego słońca:/
Pozdrawiam
Widze tu nam dzieci ostro romansują!
Anieczko zdrówka dla małego no i pewnie ci teściowa trochę pomoże..?
Barmanko ty to mróweczka jesteś
Margaritka też widzę busy (zresztą tak jak ja
Wróciłam do pracy po holiday i jakoś brakuje mi tego słońca:/
Pozdrawiam
GLIWA
Barmanko narazie odpuszcze sobie naprawy tej kamerki.Ale dziękuje bardzo za propozycje.
Dzis sie nachodziłamnajpierw byłam na miescie,po drodze zaszłam nad morze.No i na końcu place zabaw odwiedziłam dwa.:-) Miłego wieczorku zmykam.
Dzis sie nachodziłamnajpierw byłam na miescie,po drodze zaszłam nad morze.No i na końcu place zabaw odwiedziłam dwa.:-) Miłego wieczorku zmykam.
AsienkaM1986
mama Zuzi
Ja robote w domu będe miała jutro znaczy się sprzątanie, a dzisiaj spędziłam dzień na zabawach z Zuzią:-). Muszę jej trochę ograniczyc zabawe i czas spędzany z sąsiadem bo robi sie nieznośna. On zauważył, że ona wszystko po nim małpuje to same głupoty jej pokazuje, a ja jej później naprostować nie moge.
Wyszalała się dzisiaj z nową koleżanką Madzią na placu zabaw, potem o 17 poszłysmy na plaże i chodziłysmy na bosaka po mokrym piasku, taką radoche miała, że wracać nie chciała.
Asienka_r mam nadzieje, że w czwartek pogoda dopisze i Zuzia pokaże Ci co wyprawia na placu zabaw.
Barmanka a co ty jakiś motorek sobie w dooopie zamontowałaś dzisiaj
Anineczka zdróweczka dla Jeremiaszka, a Antek to niezłe zabawy ma z Dadzią
Gliwa suuper, gratki dla Igorka za kolejnego zębulka
BetiARO miłego ganiania
Wyszalała się dzisiaj z nową koleżanką Madzią na placu zabaw, potem o 17 poszłysmy na plaże i chodziłysmy na bosaka po mokrym piasku, taką radoche miała, że wracać nie chciała.
Asienka_r mam nadzieje, że w czwartek pogoda dopisze i Zuzia pokaże Ci co wyprawia na placu zabaw.
Barmanka a co ty jakiś motorek sobie w dooopie zamontowałaś dzisiaj
Anineczka zdróweczka dla Jeremiaszka, a Antek to niezłe zabawy ma z Dadzią
Gliwa suuper, gratki dla Igorka za kolejnego zębulka
BetiARO miłego ganiania
Aga_Natalia
Witam po bardzo długiej przerwie.
Szczerze to brakuje mi tego forum, ale nie mam czasu zaglądać. Rozkręcam moją pasję. I być może we wrześniu uda mi się założyć działalność. Na razie czekam na odzew pani z Socjal Welfare, bo chce się załapać na BtWAE. Postaram się częściej znaleźć choć chwilkę na dwa trzy zdania.Pozdrawiam Was
Szczerze to brakuje mi tego forum, ale nie mam czasu zaglądać. Rozkręcam moją pasję. I być może we wrześniu uda mi się założyć działalność. Na razie czekam na odzew pani z Socjal Welfare, bo chce się załapać na BtWAE. Postaram się częściej znaleźć choć chwilkę na dwa trzy zdania.Pozdrawiam Was
lubiczanka
Witam
Przepraszam za mój pospiech,ale wpadłam tylko przemiłego dnia Wam zyczyć
aaaa,AsieńkoR-dzięki za"polubienie")))))
Przepraszam za mój pospiech,ale wpadłam tylko przemiłego dnia Wam zyczyć
aaaa,AsieńkoR-dzięki za"polubienie")))))
Ostatnia edycja:
reklama
AsienkaM1986
mama Zuzi
Witam
Słonko świeci więc zapowiada się fajna pogoda.
Aga_Natalia no długo Cię nie było, wszystkirgo dobrego dla bliźniaczek na 2 urodzinki.
Miłego dnia
Słonko świeci więc zapowiada się fajna pogoda.
Aga_Natalia no długo Cię nie było, wszystkirgo dobrego dla bliźniaczek na 2 urodzinki.
Miłego dnia