reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo,
miłego dnia Wam.
Ja tylko na chwilę, przyszłam przywitać się i spadam już do kuchni :tak:
Alicja dziś dostała Ire paszport. No to urzędowe sprawy mamy za sobą, jeszcze tylko pesel się został do wyrobienia...

reklama
hejooo!!!
Anineczko Antek jest the best!!!szkoda ze nie mam corki,to moze w mojej by sie zakochal i zaprosil na Airshow;-)
Lubiczanko w SW musialabys sie dowiedziec o kaske...a jaki biznes Ci chodzi po glowie?
Tichonku jak sie czujesz na kilka dni przed odlotem?
Margaritta ale Ty bizzzyyyy jestes:) kiedys do PL jedziecie?

u nas nic ciekawego...zaraz lece chate ogarnac...

Witam:-)
Tak,dziewczynki ja już prawie gotowa do spakowania,jeszcze tylko P koszulki poprasowac i ready:-)
Teraz to już mi zacieszacz na wakacje powrócił:-D
O Barmanko jednak się wyprostowało,fajnie,że tak szybko
:tak:
MartaF no gratulacje wielkie dla siostry:-)Pnie się coraz wyżej i konsekwentnie wie ma szansą karierę zrobic:tak:Czego jej szczerze życzę:-)
Anineczko ale wyznanie,prawdziwy agent z Waszego Antka:-DMój Radek to z tych wstydliwych bardziej więc ino raz na tablicy naskrobał:-D
Margaritta ano ponoc,oby tylko synoptycy się nie mylili;-)Będziem się zgadywac bo nie wiem czy P do pracy jutro nie będzie musiał iśc:confused2:W razie wu pojedziemy w niedzielę:tak:Tak rodzinny dzień bydzie,nie?:-D
A Matta puszczac se możesz,ale on tylko do czegoś chce iśc,tak sobie to nie:-DA w ogóle to na razie chodzi bokiem:eek:Nałaził się 3 miesiące bokiem przy meblach i teraz tak popyla:-D

Margot wyjeżdża do Polski w dniu mojego powrotu z Hiszpanii,3 sierpnia:tak:

Ostatnia edycja:
Witam

Może na dłużej uda mi się popisać.
Pewnie nie wszystkie wiecie,ale Jeremek odrę przechodził.Już wychodzimy powoli choć gorączkuje nadal.Ale jeszcze zęby idą tak więc jazda na maxa.
A o nockach to już nie chcę nawet wspominać :baffled: Katastrofa.

Lubiczanko dzisiaj mi Antek pokazał co zostawiał u nas Dadzia...otóż sprzęt do zabawy w doktora :szok::oo:
Ja jak usłyszałam,że się bawią w doktora nie brałam tego na poważnie,a oni nawet sprzęt do tego mieli.Ładnie,ładnie :rofl2:

Margaritta helloł and thankju :-)

No nic to 3 kible już posprzątałam,młody poszedł spać a ja wypiję kawkę i zapylam dalej sprzątać bo dzisiaj teściowa przylatuje :-D

Hej.Dopiero wlączyłam laptopa,bo wczesniej czasu nie miałam.Igorek poszedł na drzemke,zobacze ile pośpi
Wczoraj wyskoczył trzeci ząbalek na dole:tak:.Wstanie zje i ruszamy na przejżdzke rowerowa.
Barmanko dałam sobie narazie spokój z naprawa kamerki w laptopie,mam kupiona doczepiana.I jest oki.:-) Anineczko zdróweczka dla synusia,i oby zabkowanie nie dokuczało.
Tichonku no to super ze powrócił zaciesz na wakacje i tak trzymaj.:tak: Miłego dzionka.

Gliwa gratulacje dla Igorka za kolejnego zabka:)
Anineczko ale sie mlody umeczy:(buziak dla niego:)....
a jak jest z ta odra?do kiedy mlody zaraza?moj m dzis jedzie do was...ale ja chyba nie pojade z mlodym,bo boje sie ze moze zalapac od Jeremiasza odre:sorry2:\

oj jak mi sie nic nie chce:baffled:

reklama
Dopiero klapnęłam na tyłeczek :nerd: ale mam posprzątane, 3 pranka zrobione, wyprasowane, obiad na dwa dni zrobiony :)szok:), nawet okna przemyłam, i na gumtree pohandlowałam :-D
Tak więc busy dzionek, ale lubie takie przynajmniej czuje że żyje :-)

Lubiczanka, zapiekanka wyszła mi na dwa dni plus jeszcze dziś na kolację mam :rolleyes2: no nie nauczę się chyba nigdy w życiu gotować w małych ilościach :sorry2: ta zapiekanka też by fajnie pasowała z ziemniakami w plasterkach :tak:
Tyyy a co za blox'a masz co??? nawet się nie pochwaliła małpeczka jedna :-pA będą tam tylko słodkości? Czekam na fotki z imprezek urodzinowych dzieni, tyle tam kolorowych rzeczy na stole jest że zawrotu głowy można dostać!

Margaritta, oj tam szkoła i szkoła, nie za duża jesteś na szkołę?:-p:-D za szydełko byś się lepiej wzięła :tak:

Tichonek, ano poszło już sprawnie.

Marta, gratulacje dla siostry. Zdolna jest bardzo :tak:

Lubiczanka, jakie top secret :-p:-p pisz tu szybciutko co kombinujesz :tak::tak:
Z dofinansowaniem nie pomogę niestety..

Gliwa, ok jak coś to kolega z Pl wrócił więc mógłby zajrzeć w lapka Twego.

Anineczka, szybkiego powrotu do zdrowia dla Jeremiego.
Antek wymiata:-D

Do góry