reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Fenix nie,chaty nadal niet:confused2:Zdrówka dla córci Twej:tak:
Barmanko och,ach,cud,miód i orzeszki:-DŚlicznotka taka ta Ala Twa,że hoho!Wcale nie widac,że to noworodek,taka gładziutka,w sam raz do kochania:-)
Marcel brat pełną gębą;-)Pięknie razem wyglądają:tak:A wózek masz tyż pikny,kolor czadowy:-)Szczególnie biorąc pod uwagę ichniejsze:-D
A z tym moim gdziekolwiek wyjechaniem to się nawet nie wychylam nigdzie z propozycją bo ja wiecznie sama,P pracuje najczęściej i w soboty a niedziela na znienawidzone przez niego zakupy zostaje:baffled:Tylu dziewczynom ja już wizytę obiecałam i nie dotrzymałam słowa,że wstyd:zawstydzona/y:No nie mam jak,kiedy i najczęściej za co:sorry2:
I jeszcze w tym tygodniu auto do mechanika idzie,pięknie po prostu i jak tu na wczasy coś naskrobac:baffled::-D
Ewelcia daj łapę to Ci piątkę przybiję bo GP powiedział maybe to,maybe tamto:dry:Stawia na trzydniówkę,ale może i zęby,osłuchowo ok,nawet żadnego syropu na ten kaszel nie dał.Sranie po 4-5 razy dziennie też może od tego,może od tamtego:wściekła/y:Myśli,że jutro,pojutrze będzie fine:eek:Jak chcemy to możemy próbkę moczu przynieśc:eek:
A jeszcze zauważyłam,że z tymi trzema czwórkami,dwie trójki idą:szok:Się ozłocę jak to przeżyję:-D
Teraz Młody śpi,nareszcie cisza:sorry2:

reklama
witam laseczki

barmankoooo co za stokrotka śliczna:tak: jaki ma noseczek zgrabniutki:cool2: no i wlasnie tez mi sie wózio Twoj widzi:tak: a dobry ryż nie jest zły ;-)

Tichonkowa o masz - syn mi się pochorował. Moja mordka śliczna kochana. No trza przezyc bo co zrobisz. Muza na fulla , alleluja i do przodu. Oby mu szybciutko sie to pokończylo i zębole wyszly:tak: no i gratki za wygraną :cool2:jakis okres masz do wykorzystania tego ? bo wiesz bede w PL w sierpniu ;-):-D

Fenix i u Was chorobowo:sorry2: zdrówka dla córci, cierpliwości dla Ciebie :*

lubiczanka sie tam w slońcu prazy :cool2: zazdraszczam - słyszysz mnie tam - zaaaazdraaaaszczam !!!:-D

o anineczko jak miło widzieć pościnki Twe :*:* tez malucha swego ukochaj ode mła a co ;-) a Marecki wróci przecież - nie bój się:cool2: ale tego "psikacza" to i ja się lękam nieraz :-D a wisi to to juz hektar czasu.

ewelcia ja to Cie uwielbiam z ta ospą Szymka:-D oby se juz poszła ;-) a i Ty wracaj do formy szybko !

moje dziewczyny juz dziś w szkole były (na szczęscie). Co poza tym? Dziś pierwszy z 3-ch egzaminów z tego kursu angielskiego. Boze chce miec juz to wszytsko za sobą i zapomniec, ze tam chodziłam:dry::cool2: ale skoro juz ciągne to jakiś czas to skonczyc chce;-) i tak to wszytsko lipa jakaś:sorry2:

no to udanego dziewczynki

Margaritta nie wiem jaki jest czas na wykorzystanie tego,ale adres musiałam w Polsce podac do wysłania bonu więc na teściową i tak przyjdzie:tak:
Powodzenia na egzaminach,żebyś rodzinie wstydu nie przyniosła bo się Ciebie wyprę:-D
Anineczko u mnie w mieście jest "Smyk" więc się orientuję jakie tam ceny.Radkowi dużo rzeczy tam kupowałam...Ale teściową poproszę to jakiś ciuszek Mattowi kupi bo przecież nie zabawki:tak:

Barmanko sliczná masz corcie,a braciszek jaki opiekunczy. wozek tez super podoba mi te zestawienie kolorkow.
No moja Oliva dzis dzis mowi do mnie , mamo jak ty urodzisz mi siostrzyczké to já nazwiemy Ania( helooooo:szok:tak sie zdziwilam przecie ja nawet w ciazy nie jestem:dry:)

Fenix zdrowka dla cory
Margaritto te egzaminy to pewnie dla Ciebie pikus no ale powodzenia:tak:;-)

Kasiuleczko to moze czas zaczac staranka o siostrzyczke dla Olivki?:-)

m dzis siedzial na kanapie,ja usiadlam kolo niego...wszedl Szym zaraz za mna,patrzy sie tak na nas i nic...m mnie przytulil,...a Szym dalej patrzy...nagle mlody podchodzi do nas i mowi "tata peśtań,odłóż mame na miejsce":-D

spadam spac..
dobranoc

Witam
Dziewczyny chciałam się zapytać z ciekawości w jaki sposób odsmoczkowywałyście swoje pociechy i ile to trwało u Was. Bo moja Zuźka w dzień wytrzyma normalnie bez smoczka, nawet więcej "gada" ale jak przychodzi pora do spania to zaczyna się masakra.

Kasiuleczka czyli Olivka domaga sie rodzeństwa, a co Wy na to
Zuzia to tak entuzjastycznie podchodzi do małych dzieci, że aż sie dziwie, jak tylko zobaczy bobasa to krzyczy "dzidzi" i wyciąga rączki. A w poniedziałek P był przelotem u brata i mała wogóle nie chciala odejść od kołyski. Na odwiedzinki jedziemy dopiero w niedziele bo stwierdziliśmy, że nie będziemyich męczyc tak zaraz po wyjściu ze szpitala

Ewelcia i co odłożył tata mame na miejsce:-D:-D

reklama
Bry
Kasiuleczko to chyba musisz urodzić tę siostrzyczkę:cool2::-p
Asiu u nas od razu było definitywnie i trwało 3 dni, pierwsza noc była chyba najgorsza, bo Ania bardzo szukała smoczka przed uśnięciem, długo jej zajęło wtedy uśnięcie, ale usnęła w końcu. Tuliliśmy ją, głaskaliśmy i jakoś poszło, drugiego dnia już prawie nie pytała, a jak pytała to mówiłam, że jest duża i już nie potrzebuje i się udało

Do góry