reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo,
boszz wczoraj to mnie chyba "bozia pokarała" :wściekła/y: dałam się mężowi namówić na wyjazd do centrum handlowego.. tylko do jednego sklepu, po konkretną rzecz.. Tyle tylko że był bh, a my pojechaliśmy w takiej godzinie że wierzcie - nie było miejscach na parkingach, o tłumie w sklepach nie wspomnę! Normalnie PRZYSIĘGAM nigdy więcej takich wyjazdów, w żadne bh, czy niedziele!! Nigdy, nigdy więcej! Wróciłam z takim bólem głowy że musiałam sobie pilsa zapodać:baffled:
No ale w końcu kupiłam baby monitor (wczoraj Marcela podglądaliśmy :-D) :tak:

Tichonek, nie złośnikuj się :-p Dziecie najlepiej na żywo zobaczyć :-) adres na priv mogę Ci podać :tak:
A tak serio- przecież Wy wiecie jakie ja mam zawsze tyły w wstawianiu fotek ...?:zawstydzona/y:
O sesji dzieciowej owszem myślę, ale pewne rzeczy nie są zależne ode mnie ;-)
Dobraaaaa ide pozgrywać fotki Ali:cool2:
A co dostane w zamian za fotki Ali?:rolleyes2::rofl2:

Wszystkim chorowitkom życzę zdrówka!

reklama
Witam
U nas masakra:-(
Matt spał słabo,co chwilę w nocy płakał,kręcił się...Od 4-tej z nami w łóżku i co 15 minut ryk:sorry2:
Wstał z rykiem,rozpalony-39st.:szok:Wył,wył,nie schodził mi z rąk:-(Dostał Nurofen a po godzinie temperatura 38,9st.:-(Tak więc na 12:00 do lekarza bo nie mogę tempki zbic:sorry2:Nie mogłam się ubrac,wysikac,nic.W końcu padł 1/2 godz.temu...Pewnie zaraz z rykiem wstanie więc idę się naszykowac do lekarza i Radka bo przy Małym nic nie zrobię:no:To chyba trzydniówka będzie jednak bo za wysoka temperatura jak na zęby:-(No nie to samo dziecko,normalnie...Tak mi go szkoda,gorący jak piec:-(
Jak po ichszemu jest trzydniówka?"Three day fever"?

Hej.Pogoda do bani,pada:wściekła/y:Igorek jeszcze kaszel dostał,obudził sie dzis o 3 w nocy i sie dusił.Katar leci mocno,wyciągam mu frida non stop glutki.
Tichonku zdróweczka dla Matta.
Barmanko pochwal sie jaki kupiłaś monitor.:-)
Miłego Dzionka.

Tichonku możesz tak powiedziec lekarzowi.
Zdróweczka życzę.Ale ja bym nie szła do lekarza tylko próbowała na zmianę podawac calpol i nurofen...bo chyba nie ma silniejszych leków zbijających gorączkę.No ale jak się obawiasz to it's up to you ;-)
Rób kompresy z chłodnych szmatek.

A Antek w czerwcu ma tylko 2 dni wolne,a szkołę nie wiem kiedy zaczynają.Ale to,że idą w sierpniu to tam nic nadzwyczajnego

Biola a to takie buty...no to chyba przeszłabym się do jeszcze innego alergologa tak dla pewności.

No nic to idę kawkę pic i ogarnąc chatkę.

Tichonku gratulacje wygranej i zdrowka dla Mata.

Barmanko to zes sie na zakupy wybrala, u nas jest odwrotnie-Mojemu M sie tak podnosi cisnienie jak jest w pasazu a tam tlumy ludzi ja to poprostu olewam po co sie denerwowac. Najlepeij isc na zakupki rano wtedy sa pustki- ja dzis sie wybralam do Tesco a tam moze z 5 kupujacych bylo:tak:wiec luzzzz mozna ze spokojem wszystko ogladac i przebierac.

ehhh pogoda no coz jak zwykle zimno i pochmurnie, mloda dzis rano cos zaczela psikac oby tylko sie nie rozchorowala bo w sobote lecimy do Pl.

Ostatnia edycja:
Anineczko bardziej mi chodzi,żeby go lekarz osłuchał bo Matt kaszle od Wielkanocy:sorry2:Wtedy byliśmy u lekarza i niby czysto a ten cherla do dziś i to coraz gorzej:sorry2:I już nie wiem czy ta gorączka nie z tego:confused:A syropy na przemian mu daję,a na noc czopek i nie chce spaśc gorączka:no:
Aaa...no i zapomniałam dodac,że od 1.5 tygodnia obsrywa się 4-5 razy dziennie,po każdym jedzeniu,jak noworodek
:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry