reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hej!
AsienkoM no odlozyl:-D..bo Szym chcial sie tulic do mnie:cool2:
Ja zabralam mlodemu smoka jak mial jakies 7miesiecy...jak bylismy w PL i zdarzylo mi sie zostawic spiacego Szymka z tesciowa i jak ten sie przebudzil to ona mu smoka wtykala,jak juz zasnal i wyplul to ona mu wkladala.
Efeket byl taki,ze mlody budzil sie w nocy po 10 razy i wyl bo smoka szukal.A wczesniej potrzebowal go tylko do zasypiania....
Zabralam i koniec-nie dalam...3 nocki byly ciezkie,a potem z gorki:)powodzenia zycze!

ja nadal chora:-(

reklama
asieńkoM u nas było proto ze smoczkiem bo K wziął małego do PL i tam zgubił smoczek i po sprawie,juz nawet nie pyta:-)

barmanko śliczna córcia:tak:

ewelcia zdrówka!
anineczko ja cały czas sama:sorry:zaczynam sie przyzwyczajac:sorry:

a ja zapisałam Szymka do przedszkola,nie chciał wyjsc:confused2:więc problemu nie bedzie:-)

Hej.
Ewelcia Szym dobry,ale sie naśmiałam:-DZazdrosny był o mamusie.
Kasiuleczko to czas na siostrzyczke dla córci.:-)
Mój bąk zasnął,ja koncze sniadanko.Zaraz na kawulke przychodzi do Nas Aniaa:tak:
Miłego Dzionka.

Witam

Słucham ciągle irlandzkiego hymnu na Euro i jest super.

Zaraz zrobię sobie drugą kawcię,bo nocka była do pupy.

Margaritta jesteś zdolna po córusi to i dasz sobie radę z egzaminami.Wierzę w Ciebie.Buziak.

MartaF ja niestety nie stworzona do samo matkowaniu jestem.Tak więc mężu przybywaj! Jeszcze tylko jedna nocka samej.
A Szymek na pewno będzie się dobrze czuł w przedszkolu.

Ewelcia się uśmiałam z Szyma ha ha ha.Się faceci biją o tulenie.

AsieńkoM ja obcinałam w smoczkach końcówkę i wpierałam dzieciom,że myszki obgryzły.Pamiętam jak Antek chodził po domu i paluszkiem robił nu nu myszka.
Ale 3 dni i po sprawie było.

Tichonku jak Matt?
Taka zabaweczka z Lamaze w Smyku kosztuje prawie 50zł a i tutaj to koszt 11 euro,no masakra.No ale w Pl ceny są kosmiczne.:szok:

Barmanko śliczności ta Twoja córusia.

Kasiuleczko noo trzeba posłuchac córeczki,siostrzyczka musi byc.A i jaki ma dobry gust z imionami.Good girl :rofl2:

Witam...
Ja tylko na moment.Nadal masakra,Matt w nocy spał dobrze ale od rana 39,1st.C:-(Zbijam tę temperaturę,ale on jest tak wykończony,że marudzi cały czas,płacze,kaszle,hafta przez to,na wet gdy tempka jest w porządku.Głowę mam 6 na 9:sorry:Cały czas na rękach i wyje:sorry:Teraz padł na drugą już drzemkę więc idę coś do jedzenia zrobic bo niedługo Radek ze szkoły wróci a ja w proszku:sorry:Mam nadzieję,że to się niedługo skończy bo mam dośc.Wszystko zasrane,zahaftane,zapłakane:confused2:

Dziewczyny, a ja jeszcze raz zapytam o chrzest. Napiszcie, prosze, jakie bede potrzebowala papiery, np. akt ur, czy cos bedzie potrzebny? I gdzie kupic te biala chustke, bo swiece to chyba widzialam w takich specjalnych sklepach... Czy chrzestni i my musimy byc wyspowiadani... ?

Rety jak mi net muli na bb :eek::eek: wszystkie inne stronki działają ok, a forum..:baffled: tragedia!
Witam wszystkie :tak:
My dziś mieliśmy 2-tyg sprawdzenie u Alicji :tak:
Dziękujemy za komplementy :-):-) Marcelek chce bardzo się opiekować Alicją, czasami aż za bardzo :confused2: A wózio to Tako Laret ;-)

Ewelcia, no pewnie że Ala śliczna po mamie :cool2: przecież nie po tacie :sorry::-D....

Tichonek, Ala ma takie białe kropki na nosku, nie mam pojęcia co to, starszak tego nie miał.
A z czasem to domyślam się że ciężko coś wygospodarować na dłuższy wyjazd:nerd:

Margaritta, powodzenia na egzaminach.

Kasiuleczka, no to co Ty tu jeszcze robisz? :szok: Do roboty się weź - jak córka o siostre prosi :tak: a nie na forum przesiadujesz? :-p:-D

Asienko, ja nie pomogę bo my obyliśmy się bez dydka :tak:

Anineczko, miałam zapytać, w drodze powrotnej z Pl udało się Wam zwiedzić Paryż? Nie wiem czy już pisałaś, jak tak to sorki, przegapiło mi się :zawstydzona/y:

barmanko, juz urodzilas?? Kurczaki, ale ten czas leci! Wiem, ze rzadko bywam ale pamietam jeszcze, jak pisalas, ze czekasz na malenstwo, a to juz 2 tyg po ur! Gratki! :-)

Barmanko Matt też miał takie pory pozatykane na nosku jak się urodził,z czasem zeszło:tak:
Dranissimo ja tu Matta chrzciłam.Nic nie potrzebujesz miec prócz aktu urodzenia dziecka:tak:Z tym idziesz do kościoła i mówisz,że chcesz dziecko ochrzcic,wypełniasz papiery,tzn.imiona,nazwiska rodziców,chrzestnych i to wsio.Żadnych dodatkowych dokumentów,nie trzeba się spowiadac:no:Ja zamawiałam szatkę razem z garniturkiem z Polski,ale tu wystarczy,że będziesz miała cokolwiek białego,nawet kocyk wystarczy:tak:

reklama
Tichonku, wielkie dzieki!
No to musze zalatwic akt ur, bo oryginal zostawilam w pl przy umiejscowianiu malej ;/ Powinni mi wydac jakis, co? Odpis, czy cos takiego? :-)
Kurcze, moja maluda ma juz ponad rok, jak myslicie, w co ja ubrac??

Do góry