reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Biola daj znac po lekarzu.Zdrowka zycze chlopca.
Tichonku gratki dla Mateusza....na pierwsszej focie jest Natalka,corka jednej naszej marcoweczki:-)
Zdrowka dla malego zycze:)

ja tez nadal chora...juz mam dosc...
trzeba sie brac za obiad,a mnie sie nie chce:baffled:

reklama
Tichonku, gratki za wygrany konkurs! :tak: Zdrówka Wam:tak:

Gliwa, ten Motorola - Digital Baby Monitor (MBP36) - Baby Monitors - Mamas & Papas
Wczoraj kończyły się oferty promocyjne na wszystkie produkty w M&P, dlatego tak nas przypiliło z wyjazdem. Z pracy dostałam (w sumie Alicja, nie ja ;-)) gift vouchera, plus jeszcze kaska od znajomych, więc my dołożyliśmy tylko pare groszy do zakupu:tak:

Kasiuleczka, a daj spokój.. w przypływie szału staremu wygarnęłam że mógł sam jechać a nie nas ciągnąć po centrach:wściekła/y: fakt że trzeba było wczoraj jechać, bo to był ostatni dzień przecen w M&P. Ja do centrów handlowych, czy do Ikea najlepiej lubię jeździć w poniedziałki (m ma ten dzień wolny od pracy), spokój, luzik, nikt sie nie pcha...

Biola, ja też bym poszła do jeszcze innego alergologa :sorry2:
A obstawiałaś może proszek do prania, albo kosmetyki dla dziecka?

Ewelcia, zdrówka dla Ciebie :tak:

My dziś na obiad mamy grila, znajomi przychodzą. No w sumie ja będę mieć ryż ze śmietaną :cool2: ale też dobre :-p

Hej laseczki
U nas szpital w domu i jakoś tak dobra ma za mało godzin,jak dla mnie :/
Kinga mi się rozchorowała, śpi po 4-5 godzin w nocy :( heh
dzisiaj w końcu będzie nasz lekarz,także zobaczymy,bo oczywiście w szpitalu g... nam powiedzieli.

Barmanko jak tam córeczka?? śliczne imię wybrałaś ;)
Tichonku gratki ;) a powiedz mi znalazłaś już domek?? ;)

zdrówka dla wszystkich chorowitków.

Miłego dzionka

Tichonku aaaaa to jeszcze inne dolegliwości męczą Mateuszka,chyba nie doczytałam...
No i gratki dla modela :-) Oby wam wystarczyło na chociaż jedną rzecz w tym smyku bo tam cholernie drogo :-D

Ewelcia zdrowiej,zdrowiej.A jak Szymka ospa nie ospa?

Fenix zdróweczka również dla córci.

U nas odpukac rewelacja.Żadne z trójeczki nie choruje.

Co tutaj dzisiaj robic,znowu padnę z nudów.Chata już ogarnięta,na obiad jakiegoś gotowca zrobię,młody śpi...może wyszukam jakiegoś desera w necie bo mam mascarpone:dry:

Niech ten mój M już wraca z Pl bo po pierwsze nudno bez niego,a po drugie boję się wieczorów :baffled::baffled: Jak już se człek nakładzie do tego łba to kaplica...
I w dodatku w przedpokoju mam ten zapach co sam wyrzuca zapaszek i pomimo tego,że mam to już tam od dłużeszego czasu to aż podskakuję ze strachu jak przechodzę i on psiknie :-D:-D

Fotki Alicji, żeby nie było :sorry2:

Załączniki

• IMG_5297.jpg
    IMG_5297.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 81
  • IMG_5411.jpg
    IMG_5411.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 94
  • IMG_5429.jpg
    IMG_5429.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 76
  • IMG_5446.jpg
    IMG_5446.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_5449.jpg
    IMG_5449.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 76
  • IMG_5454.jpg
    IMG_5454.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 74
  • IMG_5520.jpg
    IMG_5520.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 74
  • IMG_5558.jpg
    IMG_5558.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 75
Barmanko sliczna jest!!!po mamusi rzecz jasna!:-);-)....Marcel jaki dumny brat...super!

Anineczko raczej ospa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2::sorry2:...te pierwsze mu juz schodza...nie ma nowych krostek...nie ma temperatury i sie nie drapie...;-)ogolnie ok.
Ale ja to chyba pluca dzis wypluje przez ten kaszel:baffled:

Fenix zdrowka dla Kingi:)

reklama
Barmanko słodzinka :)))
Tichonku gratulacje !!!! I zdrówka dla małego!!
Ewelcia zdrówka dla was też.
Zmykam nad zatoke taki ładny dzień trzeba korzystać, a wieczorem siatkówka:))))

Do góry