reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Witam cieplutko w ten mroźny poranek.
Wczoraj młody dał do pieca,jak obudził się o 13 tak do 24 miał tylko krótką drzemeczkę
No w szoku jestem,skąd mi się wzięło takie wytrzymałe dziecko
I to nie chciało ani w leżaczku,ani w huśtawce
W międzyczasie wczytywałam się w historię Magdy z Donegalu.Irish Independent zamieścił dzisiaj sprostowanie.Ambasador nasz też zabrał głos.Ale jaja
Wczoraj młody dał do pieca,jak obudził się o 13 tak do 24 miał tylko krótką drzemeczkę
No w szoku jestem,skąd mi się wzięło takie wytrzymałe dziecko
I to nie chciało ani w leżaczku,ani w huśtawce
W międzyczasie wczytywałam się w historię Magdy z Donegalu.Irish Independent zamieścił dzisiaj sprostowanie.Ambasador nasz też zabrał głos.Ale jaja
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Witam
P dziś do pracy już poszedł,więc wreszcie wracam do normalności w domu
Wczoraj wieczorem miałam pierwszą lekcję angielskiego bo wznowili w Radka szkole
Też rozmawialiśmy na temat tej laski z DonegalNauczycielka była oburzona takim przekręceniem prawdy
Lubiczanko zdolną masz córcię,tylko chwalic,pomimo tego,że taka samodzielna;-)
U nas wywiadówka 13 lutego o 20:00
No i ogromnie gratuluję -7 kg.:-)Uwierz mi,ja wiem najlepiej jak każde pół kilo nawet mniej potrafi poprawic humorI fakt,jak widac efekty to aż się chce dalej walczycJa też czuje się lżejsza,po spodniach widzę,że i brzuszek lekko spadł.Wyrzeczam się bardzo,cwiczę uczciwie,ale na wagę stanę dopiero w sobotę ranoZawsze tak robię bo w weekend sobie pozwalam na małą nagrodę a od poniedziałku wracam do reżimuMam nadzieję,że będę mogła suwaczek zaktualizowacTrzymam za Ciebie i Martę kciuki a Wy trzymajcie za mnie;-)
Mogłybyście suwaczki też dodac,ale już miejsca nie ma,zdaje się
A pytałaś o trapiącą mnie sprawę...Nadal wielka niewiadoma
A zdjęc Domisi się chyba nie doczekam?Za to Twixika widziałma na NKSłodziaczek,a jaki się chłopaczek poważny już robiI włoski mu się rozjaśniły czy mi się wydaje?
Asieńka_r jeśli będę miała jak to Ci jakoś podrzucę ten fotelik,ale raczej nie ten weekendW sobotę P chyba będzie pracował,wieczorem jedziemy na moment do Margaritty a w niedzielę mamy w planach Dublin bo muszę coś Radkowi na chrzciny Matta kupic3 marca mają bycAle czy będą to już inna sprawa:-(
A Mattowi w nocy się ósmy ząb przebił,tak więc wszystkie jedynki i dwójki już mamy:-)Tzn.wszystkie się przebiły a teraz wyrastają
...Dlaczego mam wszystkie polskie znaki a nie mogę "ć" zrobic?
P dziś do pracy już poszedł,więc wreszcie wracam do normalności w domu
Wczoraj wieczorem miałam pierwszą lekcję angielskiego bo wznowili w Radka szkole
Też rozmawialiśmy na temat tej laski z DonegalNauczycielka była oburzona takim przekręceniem prawdy
Lubiczanko zdolną masz córcię,tylko chwalic,pomimo tego,że taka samodzielna;-)
U nas wywiadówka 13 lutego o 20:00
No i ogromnie gratuluję -7 kg.:-)Uwierz mi,ja wiem najlepiej jak każde pół kilo nawet mniej potrafi poprawic humorI fakt,jak widac efekty to aż się chce dalej walczycJa też czuje się lżejsza,po spodniach widzę,że i brzuszek lekko spadł.Wyrzeczam się bardzo,cwiczę uczciwie,ale na wagę stanę dopiero w sobotę ranoZawsze tak robię bo w weekend sobie pozwalam na małą nagrodę a od poniedziałku wracam do reżimuMam nadzieję,że będę mogła suwaczek zaktualizowacTrzymam za Ciebie i Martę kciuki a Wy trzymajcie za mnie;-)
Mogłybyście suwaczki też dodac,ale już miejsca nie ma,zdaje się
A pytałaś o trapiącą mnie sprawę...Nadal wielka niewiadoma
A zdjęc Domisi się chyba nie doczekam?Za to Twixika widziałma na NKSłodziaczek,a jaki się chłopaczek poważny już robiI włoski mu się rozjaśniły czy mi się wydaje?
Asieńka_r jeśli będę miała jak to Ci jakoś podrzucę ten fotelik,ale raczej nie ten weekendW sobotę P chyba będzie pracował,wieczorem jedziemy na moment do Margaritty a w niedzielę mamy w planach Dublin bo muszę coś Radkowi na chrzciny Matta kupic3 marca mają bycAle czy będą to już inna sprawa:-(
A Mattowi w nocy się ósmy ząb przebił,tak więc wszystkie jedynki i dwójki już mamy:-)Tzn.wszystkie się przebiły a teraz wyrastają
...Dlaczego mam wszystkie polskie znaki a nie mogę "ć" zrobic?
Ostatnia edycja:
biola
szczęsliwa mama
Dzien dobry ale zimno brrrrrrr
Tichonku 8zabkow super u nas jest narazie 2i nic pozatym;(
Moj kacper dzis mial biegunke i ciekawe jak on tam w szkole da rade jakby cos sie dzialo to dyrektorka zadzwoni zeby przyjsc po niego
Anineczko masz moze gdzies linka do tego sprostowania przez ta gazete?
Tichonku 8zabkow super u nas jest narazie 2i nic pozatym;(
Moj kacper dzis mial biegunke i ciekawe jak on tam w szkole da rade jakby cos sie dzialo to dyrektorka zadzwoni zeby przyjsc po niego
Anineczko masz moze gdzies linka do tego sprostowania przez ta gazete?
anineczka
‘Do I have a problem with the fact that I claim welfare? Yes’ - National News - Independent.ie
no może nie są to przeprosiny...ciekawa jestem tylko czy w wersji papierowej to też wyszło,bo wczorajszy artykuł o Magdzie był na pierwszej stronie,a wiadomo,że nie każdy czyta wersję internetową.
no może nie są to przeprosiny...ciekawa jestem tylko czy w wersji papierowej to też wyszło,bo wczorajszy artykuł o Magdzie był na pierwszej stronie,a wiadomo,że nie każdy czyta wersję internetową.
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Tichonku spoko:-)
Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
helloł i jeszcze to Sen o Zielonej Wyspie łel...
AsienkaM1986
mama Zuzi
Witam, ja na sekundę dosłownie
Ja spijam kawkę, Zuzia przez drzwi balkonowe kotka ogląda bo przyszedł na schodku się wygrzewać.
Kamcia cóż za pech
Lubiczanka gratuluje zrzuconych kg i mądrej córeczki
Gastone rónież gratki dla Maxa
Biola zdrówka dla Kacperka
Asienka_r robota zawsze obudzi. u mnie masakra, jak słońce zaświeciło prosto w okna to się załamałam, takie brudne. najwyraźniej czas na nie. Dzisiaj pomyje od środka i zobacze czy dam rade też na zewnątrz. A jak nie to P powiedział że na weekendzie pomoże.
Tichonek gratki za kolejnego ząbka
Ja spijam kawkę, Zuzia przez drzwi balkonowe kotka ogląda bo przyszedł na schodku się wygrzewać.
Kamcia cóż za pech
Lubiczanka gratuluje zrzuconych kg i mądrej córeczki
Gastone rónież gratki dla Maxa
Biola zdrówka dla Kacperka
Asienka_r robota zawsze obudzi. u mnie masakra, jak słońce zaświeciło prosto w okna to się załamałam, takie brudne. najwyraźniej czas na nie. Dzisiaj pomyje od środka i zobacze czy dam rade też na zewnątrz. A jak nie to P powiedział że na weekendzie pomoże.
Tichonek gratki za kolejnego ząbka
anineczka
oj pełno tego:
Irlandzka burza o polską bezrobotną
na szczęście w komentarzach Irlandczyków gromy spadły na gazetę,a nie na nas,szczerze to około 95% iroli chwali nas,tak więc miło mi się zrobiło
http://www.thejournal.ie/polish-ambassador-responds-to-irish-independents-magda-dole-article-343386-Feb2012/
Irlandzka burza o polską bezrobotną
na szczęście w komentarzach Irlandczyków gromy spadły na gazetę,a nie na nas,szczerze to około 95% iroli chwali nas,tak więc miło mi się zrobiło
http://www.thejournal.ie/polish-ambassador-responds-to-irish-independents-magda-dole-article-343386-Feb2012/
reklama
Aniaa83
Fanka BB :)
Witam
Lubiczankogratuluje spadku wagi no i gratki dla cory
Tichonku tulam :-)
Anineczko to ladnie tyle godzin znam to u mnie to samo Lenie spac sie bedzie chcialo ale twrado bedzie siedziec Tichonek swiadkiem bo widziala kilka razy
Gliwa nie wiem czy zabki nie widac nowych,maruda straszna sie zrobila
Zmykam robic obiadek a pozniej na spacer z dziewczynami
Milego dnia
Lubiczankogratuluje spadku wagi no i gratki dla cory
Tichonku tulam :-)
Anineczko to ladnie tyle godzin znam to u mnie to samo Lenie spac sie bedzie chcialo ale twrado bedzie siedziec Tichonek swiadkiem bo widziala kilka razy
Gliwa nie wiem czy zabki nie widac nowych,maruda straszna sie zrobila
Zmykam robic obiadek a pozniej na spacer z dziewczynami
Milego dnia