reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam cieplutko w ten mroźny poranek.

Wczoraj młody dał do pieca,jak obudził się o 13 tak do 24 miał tylko krótką drzemeczkę :szok:
No w szoku jestem,skąd mi się wzięło takie wytrzymałe dziecko :confused2:
I to nie chciało ani w leżaczku,ani w huśtawce:eek:

W międzyczasie wczytywałam się w historię Magdy z Donegalu.Irish Independent zamieścił dzisiaj sprostowanie.Ambasador nasz też zabrał głos.Ale jaja :-D

Witam
P dziś do pracy już poszedł,więc wreszcie wracam do normalności w domu:sorry:
Wczoraj wieczorem miałam pierwszą lekcję angielskiego bo wznowili w Radka szkole:tak:
Też rozmawialiśmy na temat tej laski z Donegal
:tak:Nauczycielka była oburzona takim przekręceniem prawdy:sorry:
Lubiczanko zdolną masz córcię,tylko chwalic,pomimo tego,że taka samodzielna;-):-D
U nas wywiadówka 13 lutego o 20:00:tak:
No i ogromnie gratuluję -7 kg.:-)Uwierz mi,ja wiem najlepiej jak każde pół kilo nawet mniej potrafi poprawic humor:tak:I fakt,jak widac efekty to aż się chce dalej walczyc:tak:Ja też czuje się lżejsza,po spodniach widzę,że i brzuszek lekko spadł.Wyrzeczam się bardzo,cwiczę uczciwie,ale na wagę stanę dopiero w sobotę rano:tak:Zawsze tak robię bo w weekend sobie pozwalam na małą nagrodę a od poniedziałku wracam do reżimu:-DMam nadzieję,że będę mogła suwaczek zaktualizowac:eek:Trzymam za Ciebie i Martę kciuki a Wy trzymajcie za mnie;-)
Mogłybyście suwaczki też dodac,ale już miejsca nie ma,zdaje się:-D
A pytałaś o trapiącą mnie sprawę...Nadal wielka niewiadoma:sorry:
A zdjęc Domisi się chyba nie doczekam?:rofl2:Za to Twixika widziałma na NK:tak:Słodziaczek,a jaki się chłopaczek poważny już robi:szok:I włoski mu się rozjaśniły czy mi się wydaje?
Asieńka_r jeśli będę miała jak to Ci jakoś podrzucę ten fotelik,ale raczej nie ten weekend
:sorry:W sobotę P chyba będzie pracował,wieczorem jedziemy na moment do Margaritty a w niedzielę mamy w planach Dublin bo muszę coś Radkowi na chrzciny Matta kupic:tak:3 marca mają byc:sorry:Ale czy będą to już inna sprawa:-(
A Mattowi w nocy się ósmy ząb przebił,tak więc wszystkie jedynki i dwójki już mamy:-)Tzn.wszystkie się przebiły a teraz wyrastają:tak:
...Dlaczego mam wszystkie polskie znaki a nie mogę "ć" zrobic?:eek:

Ostatnia edycja:
Dzien dobry ale zimno brrrrrrr
Tichonku 8zabkow super u nas jest narazie 2i nic pozatym;(
Moj kacper dzis mial biegunke i ciekawe jak on tam w szkole da rade jakby cos sie dzialo to dyrektorka zadzwoni zeby przyjsc po niego
Anineczko masz moze gdzies linka do tego sprostowania przez ta gazete?

Witam, ja na sekundę dosłownie

Ja spijam kawkę, Zuzia przez drzwi balkonowe kotka ogląda bo przyszedł na schodku się wygrzewać.

Kamcia cóż za pech
Lubiczanka gratuluje zrzuconych kg i mądrej córeczki
Gastone rónież gratki dla Maxa
Biola zdrówka dla Kacperka
Asienka_r robota zawsze obudzi. u mnie masakra, jak słońce zaświeciło prosto w okna to się załamałam, takie brudne. najwyraźniej czas na nie. Dzisiaj pomyje od środka i zobacze czy dam rade też na zewnątrz. A jak nie to P powiedział że na weekendzie pomoże.
Tichonek gratki za kolejnego ząbka

reklama
Witam

Lubiczankogratuluje spadku wagi no i gratki dla cory
Tichonku tulam :-)

Anineczko to ladnie tyle godzin znam to u mnie to samo Lenie spac sie bedzie chcialo ale twrado bedzie siedziec Tichonek swiadkiem bo widziala kilka razy
Gliwa nie wiem czy zabki nie widac nowych,maruda straszna sie zrobila

Zmykam robic obiadek a pozniej na spacer z dziewczynami

Milego dnia

Do góry