reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Crea-a może to nie Irlandczycy byli???
Aaniu-ale przynajmniej spacerek sobie uskuteczniłaś;)
Gliwa-ja też nie narzekam na mrozik-wolę już to niż wiatr i deszcz;)))

reklama
Lubiczanko oj tak dotlenilysmy sie Natalia wybrala powrotna droge autem z J sie spotkalismy w lidlu zajechal jak wracal po pracy i Nacia stwierdzila ze dlugo trzeba isc i woli jechac z tatusiem :-)

Tichonku dobrze ze choc troche humor poprawiony

Lubiczanko bo tak mialam sie ciebie zapytac czy ty mieszkasz w poblizu clomnel?moja kolezanka sie tam niedawno przeprowadzila z dublina bo jej mezus otwieral tam sklep chyba wszystko po 1 e lub 1;5e juz nie pamietam,ale mniejsza z tym no o ona biedna nie moze sie odnalesc w tym miescie bo popierwsze nikogo nie zna a po drugie mowi ze nie ma gdzie tam chodzic nawet sklepow za duzo nie ma.;)czy orientujesz sie moze gdzie sa jakies zajecia dla brzdacow z mamami?cos takiego jak silly billy albo playgrup?

Biola-całkiem niedaleko Clonmel mieszkam -fakt,ale nie znam go na tyle dobrze żeby znać takie miejsca-na 100% jest w kręgielni(przy drodze na waterfort) na piętrze...co do sklepów-u nas jest jeszcze mniej,ale jak się z Dublina przeprowadza to może przybić rozmiar "towna";)))
Aaniu-o proszę jaka spryciula:-D
Tichonek-całe szczęście,że pojawiło się coś,co nastrój potrafiło poprawić:)A zobaczysz-będzie tylko lepiej:tak:

Dzieki ci kochana przekaze jej:)chociaz cieezko jej sie tam zaaklimatyzowac moze z czasem da rade:)chociaz kasy nie wydaje bo nie ma gdzie heeeee

reklama
hej

lubicznko w któryś dzien poczytałam o Twoim złamanym zebie - współczuję
ale co miałam potem.. prze 2 noce sniło mi sie że mi się wszystkie jedynki połamały i ze je wkładałam spowrotem że może jakoś się wrosną:szok:
masakra jakaś
poza tym gratulacje dla dadzi i za zgubienie kilosów :-)
asienka super kucyk :-)
moje to łysokli , Vi pierwszy kucyk zrobiłam jak miała 1,5 roku :-)a i tak do dziś nie lubi miec nic na głowie więc chodzi jak szopen w swoich lokach :-p
a Emma się jeszcz enie nadaje :-p
kamcia współczuję z Autem.. a ubezpieczenie?? powinno wam pokryć ale .. musielibyuscie mieć jego rejestracje :/
crea u ns jesteśmy miło traktowani... jak tu riodziłam dziewczyny to wszyscy mi gratulowali i cieszyli ze że będe miała irlandzkie dziecko :-p
a żeby słyszec wyzwiska.. masakra jakaś
ja mieszkam tu 5 lat i jeszcze nic nie mówili ..
o sorki znam jednego kolesia któremu podczass kryzysu powiedzieli ze kradnie irlandczykom pracę ale on był czubek , wychwalał się że jest najlepszy a oni nic nie potrafią ze on sobie sam swój biznes rozkręci i ich wygryzie.. o taki.. to się nie dzwię że go załatwili...

Do góry