reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

No jestem a wiec mezus na garde nie poszedl bo dzis mial busy dzien ale zadzwonil fo taxi regulator czy jakos tak i zlozyl skarge na tego typa,b mila pani przyjela zgloszenie dala nam nr referencji i jak bedziemy chcieli to mozemy sprawdzic co zrobili z tym zgloszeniem;)a wiec mysle ze i tak ok jak go upomna i ze na drugi raz facet pomysli zamiast chapac geba.
Lubiczanko szlak by to trafil mojaa wara sie powieksza a ja czuje sie jak bym se cos wstrzyknela;)ale dobrze ze kuz zabek masz zrobiony i bez zadnych problemow sie obylo;)

reklama
Lubiczanko to dobrze ze wizyta u dentysty oki.i zabek zrobiony.
Biola opryszczka Cie atakuje?Mi bardzo często tez wyskakuje,wiec współczuje.
A ja leze i odpoczywam,Igorek zasnał niedawno.Wczesniej bylismy na długim spacerku,więc dzionek mija oki.Zaraz powinnien byc mój mężowski z pracy,
Miłego wieczorku.

Hejo

Ale się dziś wkurzyłam , pojechałam do sklepu i zaparkowałam pod dunnes dużo miejsca dookoła wpadłam na chwile do sklepu i wychodze a tu kużwa auto zarysowane i wgniecione wrrrrrrrrrrrr przód. No jakiś bydlak koło mnie jeepem stał i wyjeżdzał przodem i chyba nawet tego nie potrafił bo ostro po moim aucie pojechał. Oczywiście kamery sklepu nie są ustawione na parking. Myślałam że L się wkurzy ale jakoś to przyjął. Powiedział ze dobrze że jeszcze nie malowaliśmy auta, zrobimy to za niedługo ehh no ale będzie to droższe.

Tichoknu ale nieżle zakpili z twojego męża.

Anieczko to fakt , mówili w radiu że trochę przekręcili jej wypowiedż.

Witam

tichonku zuch Matt ...idzie jak burza z zabkami...lepszego humoru zycze !
madbebe zdrowka dla cory
lubiczanko
dobrze ze zabek naprawiony:-)

i nie wiem co komu mialam jeszcze
dzis padam wczoraj z moich planow nici bo fachowcy do pieca przyjechali i tak dlubali ze pol dnia stracilam tylko prasowanie zrobilam tacy fachowcy ze bez narzedzi przyjechali J musial im klucze dawac ale na szczescie zrobione ciepelko w domu teraz mamy,dzis posprzatalam ale tez na raty bo Lena cos marudna sie zrobila ale wsio zrobione

Kamcia-chyba żartujesz???Ależ Wy się macie z tymi autami...a facet-dziad jeden:angry:
Aaniu-super,że wreszcie w domku ciepełko(i to nie tylko za sprawą rodzinnej atmosfery;))
Biola-a smarujesz czymś??
Ja dziś chaTĘ definitywnie wysprzątałam-od a do y(pokój gościnny został nietknięty,bo póki co tam magazyn mamy;))także jestem z siebie dumna na maxa.U Dadzi miałam spotkanie z nauczycielką-wyszłam uskrzydlona-same "och i ach",pani pytała czy w domu dużo ćwiczymy po angielsku i szok przeżyła kiedy powiedziałam,że od czasu do czasu...Jedyny minus-Dadzia jest zbyt...SAMODZIELNA:)))))))))))))))))kiedy robia jakies zadania i nauczycielka chce jej pomóc to nie daje:-p,testy z matmy zrobione na 100%,z anglika 24/26pkt...Więc cóż można ezec więcej:laugh2:
A no i na koniec chwalipięctwa-7kg młodsza jestem-juuuuupiiiiii:tak:

Nie no lubiczanko 7kh gratulacje ja cholera no nir moge sie ostatnio pochamowc od zarcia jestem tak wsciekla ze szok a i tak jesc mi sie.chrom nie dziala potrzrbuje jakos mobilizacje ale juz niewiem co wymyslic
No to kochana masz zdolniache gratulacje dla dadzi:)u mnie to problem z kacperkiem jest tylko taki ze on jest cholernie niesmialy az sie zastanawiam jak to bedzie pozniej a juz nie wspomne jak dziew czyny beda mu w glowie;) a lubiczanko ja zajady mam od zawsze a w zime to szczegolnie i smaruje tzn wypalam spirytusem zeby szybciej sie strupek zrobil i zeby juz nie bolal i swedzial drrrr

Biola-mnie motywuje waga-jak widzę,że moje wyrzeczenia dają efekt to mi lżej to wszystko robic:)))
Mój Dawid też wstydziocha na maxa-nie ma chyba drugiego takiego niesmiałego 8-latka na swiecie:-(Ja zimno swego czasu wypalałam roztworem wody z solą-co za bólllll...na szczęście mnie się przydarza niezwykle rzadko(pewnie w złym momencie to piszę;))
No brykam juz-trzeba towarzystwo do łóżek porozsyłac i bajka na dobranoc...tak więc miłego wieczorku Wam i spokojnej nocki

Dzis to sie nagadałam przez skeypa,kazdy sie chyba stęsknił.Najpierw kuzynka z tesciową,brat, pozniej przyszła bratowa:-):tak:I jeszcze jeden brat na lini.:laugh2:
Lubiaczanko gratulacje.Bieganie pomogło co?:tak:To super ze Dadzia taka pilna uczennica.
Kamcia co za pech z autkiem.
Aniaa Lenka to pewnie ząbki męcza co?
Do juterka.

Ostatnia edycja:
Poczytalam was na dobranoc:-)))))

Lubiczanka u mnie dzis tez zebranko:-) Tez ochy i achy :-D
Max wychwalony z kazdej strony.Pisze, czyta i dyktanda najlepiej pisze:-D
Ja wogole w szoku ze oninmaka dyktanda!
Zazdroszcze ci tych 7 kilo no.. Ja nie dietuje bo u mnie kilogramy potem z nawiazka wracaja.U mnie cwiczenia to najlepszy sposob.Chcialabym..Moze w koncu znajde czas by wssiac na te swoje maszyny?

Nie odnosze sie do wszystkich ale padam na pysk..
Milej nocy.

reklama
Bry
Aniu dobrze, że się udało z piecem i ciepełko jest
Lubiczanko pięknie, pięknie, gratuluję
Gastone, Lubiczanko gratuluję zdolnych dzieciaczków

Ledwo na oczy widzę, bo w nocy oglądałam program i film o Wisławie Szymborskiej:-(, a Ania już wstała przed 8, ale nic, jakąś robotę sobie znajdę to się obudzę

Dobrego dzionka

Do góry