AsienkaM1986
mama Zuzi
Mam pytanie, dostałam list, że moge zrobić darmową cytologie u GP. Czy któraś korzystała z tego??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zrobilam wynikow czasu zbraklo,ale rozmawialam na ten temat z lekarzem.
Aniaa, a Ty w końcu robiłaś te badania w Pl?
Zmieniłaś kolorek włosków? Czerwony?:-)
Nie moge zgrac zdjec na laptopa z apartu cos kabel nie laczy niestetybarmanka- z kimś mnie pomyliłaś,ale nie wiem z kim..z gastone może?jesteś pewna ze nie spiłyście tego winka?
aniaa-zarzuć zdjęciem fryzu!
Aaniu-ło matko-na co tyle kasy wydajesz w tej aptece?Pani aptekarka rąsie zaciera??)0nie wkurzaj się Młoda na teściówkę-taki ichni urok,że potrafią ciśnienie podnieść
![]()
Wiem wiem ze drogie jakoas nie moge sie przedstawic na tutejsze ceny ,dobrze ze juz wracamAniu no niestety leki drogie,ale jak trza kupic to trza;-)
EDit:
wiecie jakiego nerwa dzis zlapalam...poszlam na gore do lazienki ,nie bylo mnie chwile,a Szym z Nilla wymalowali mi sciane w salonie mazakami....ja wczoraj szukalam mazakow i nie wiedzialam gdzie sa,a oni kanape odsuneli,a mazaki tam byly...wiec ....
ale mam takei sczzescie ze moge zmyc,miekka lekko zwilzona sciereczka i nie widac...
myslalam ze rozszarpe,bo nie wiedzialam na poczatku czy granatowy mazak uda mi sie zmyc,a tego bylo najwiecej![]()