reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
AsienkaM-tak,kilka mam z tego korzysta,ja tez (jesli mówimy o tym samym ;-) ). Musisz sie zarejestrować online i wyznaczą Ci przedział czasowy na zrobienie cyt.u GP

Hej mamcie;-)
Mmadebe nie stresuj sie bedzie git :-)
Lubiczanka jak juz mowilam zarobkowo nie robie, nie mam na to czasu.Robie to rekreacyjnie ze tak powiem bo mnie to bardzo odstresowuje.Mam jeszcze cos w zanadzrzu ( zadne skrabnooking, decupage czy bizuteria:-))
ale musze jechac po materialy
:-)
Aureliamarcel uwierz mi ze czas zawsze mozna znalesc:-) Ja mam troje dzieci w tym dwoje rocznych i daje rade ;-)zebys nie myslala ze w domu nic nie robie:-) U mnie zawsze czysto, poprane, ugotowane a i wypieki tez czesto na stole.Ja poprostu z racji tego ze daleko do miasta czesto sie nie wypuszczam a czas trzeba jakos umiejetnie zagospodarowac bo zwariuje:-) jedno co mi odpada to zakupy bo J robi:-)

Gastone fajnie ze taka zorganizowana jestes:tak: ja tam tez balaganu nie mam, prasuje sprzatam itd ale czasem wole z mlodym isc na spacer lub do kolezanki :tak: robota nie zajac nie ucieknie:-D ale czasem mam dzien ze zrobie wszystko:-D
Ewelcia a skladalas gdzies papiery o prace?? moze po to dzwonia?:-)

Dzisiaj to mnie chyba szlag trafi:wściekła/y: Juz mam dosc serdecznie Hanka daje mi dzosiaj tak w kosc ze naprawde otworze okno i fruuuu wyskocze!Sama juz nie wie czego chce, wyje na okraglo, ma raczkach nie, w wozku nie, w kojcu nie wrrrrr do tego Zoska wrzeszczy ciagle za tata pod drzwiami studia.Jakbym tak miala trojaczki czy czworaczki psychiatryk murowany wrrrrrrr

Pleśniak siedzi w piecyku, zobaczymy co z tego wyjdzie bo robiłam trochę z własnej inwencji twórczej ;-)
Wstawiłam dwa pranka, suszą się na dworze. Stary w końcu robi porządek na strychu :sorry2:

Ewelcia, szukałam na stronie H&M tych spodni i kurka nie mogę znaleźć :baffled: być może jutro wybierzemy się z wizytą do znajomych do centrum, odwiedzimy małą Hanię - to po drodze wstąpię do sklepu i poszukam.

Madbebe, to ze stresu pewnie tak źle się czujesz. Wszystko będzie dobrze.

Renni, TKMax jakiego ja znam to ten w St. Green - a tam syf na maxa, gorzej niż w pennym podczas wyprzedaży:baffled:

Asienka, ja też robiłam tą cytologię u gp. Nie rejestrowałam się na stronie, tylko zadzwoniłam do przychodni i wyznaczyli mi termin.

Marta, o to lipa trochę. Bo pomyślałam sobie że masz fajną sposobność by komuś zrobić miłą niespodziankę na prezent;-). Ale jak logo firmy tylko idzie wypalić to lipa:dry:

Gastone, cierpliwości życzę. Pamiętaj że potem będzie lepiej. Niebawem wyprowadzą się z domu i pójda na swoje - i tej myśli się trzymaj. Zobaczysz jak potem fajnie Ci bedzie :-D

A my troszke pospaliśmy z Igorkiem.:tak:Obudził nas dzwonek do drzwi jakiś facet chodził.
Mężulek jeszcze w pracy,pewnie za niedługo będzie.Pozniej moze wybierzemy sie do tesco wywołać zdjęcia Igorka do albumu.
Gastone cierpliwości .
MartaF jak tam wycieczka sie udała na klify?
Miłego wieczorku.

reklama
Witam

Aniaa, a Ty w końcu robiłaś te badania w Pl?
Zmieniłaś kolorek włosków? Czerwony?:-)
Nie zrobilam wynikow czasu zbraklo,ale rozmawialam na ten temat z lekarzem.
Kolorek wloskow zmienialm ale nie na czerwony J by mnie pogonil :-D

barmanka- z kimś mnie pomyliłaś,ale nie wiem z kim..z gastone może?:blink:jesteś pewna ze nie spiłyście tego winka?:blink::-D
aniaa-zarzuć zdjęciem fryzu!
Nie moge zgrac zdjec na laptopa z apartu cos kabel nie laczy niestety :no:

Aaniu-ło matko-na co tyle kasy wydajesz w tej aptece?Pani aptekarka rąsie zaciera??;))0nie wkurzaj się Młoda na teściówkę-taki ichni urok,że potrafią ciśnienie podnieść;)

Oj rece zaciera :tak:dostalam gratis witaminy ...a na co na antykoncepcje bo plastry sie u mnie nie sprawdzily niestety
Aniu no niestety leki drogie:baffled:,ale jak trza kupic to trza;-)

EDit:
wiecie jakiego nerwa dzis zlapalam...poszlam na gore do lazienki ,nie bylo mnie chwile,a Szym z Nilla wymalowali mi sciane w salonie mazakami....ja wczoraj szukalam mazakow i nie wiedzialam gdzie sa,a oni kanape odsuneli,a mazaki tam byly...wiec ....
ale mam takei sczzescie ze moge zmyc,miekka lekko zwilzona sciereczka i nie widac...
myslalam ze rozszarpe,bo nie wiedzialam na poczatku czy granatowy mazak uda mi sie zmyc,a tego bylo najwiecej:baffled:
Wiem wiem ze drogie jakoas nie moge sie przedstawic na tutejsze ceny ,dobrze ze juz wracam:tak:

Renni zdrowka dla Was
Kasileczka zdrowka dla cory
Asienko jak humorek lepszy?

Torba spakowana jakos sie bardziej stresuje lotem niz wczsniej,maskara

Do góry