reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Barmanka do czasu wyprwadzki to jeszcze daleka droga.Do tego czasu bede stara, zla i lysa kak to moj J mowi :-D
Moje wampiry poszly spac a ja jeszcze mam pranie do powieszenia buuuu

MartaF no to super że wypadzik sie udał.:tak:
A my wieczorkiem byliśmy u Nas w Centrum,daliśmy zdjęcia do wywołania Igorka, na jutro beda gotowe.:-)Kupiliśmy parę rzeczy jeszcze.Teraz siedzimy i ogladamy telewizje wspólnie i pije winko.Igorek po kąpieli wypił mleczko i zasnął.
Dobranoc.

hejka pojawiam sie i znikam,
staram sie Was podczytywac, ale jakos nie zawsze jest ochota i czas:sorry2:moze od poniedzialku wroce do normalnosci bo szkola sie zaczyna:tak:Przez ostatni czas od rana dzieci sasiadow u nas przesiadywali, wiec glosno bylo. nie narzekam bo chlopcy angielski szybko zalapuja w czasie zabawy z czego sie ciesze ale miec na glowie dodatkowo 6letnich blizniakow to masakra. Dom do gory nogami poprzewracali :angry::rofl2: ale moi mlodzi w siodmym niebie, wyszaleni na maksa. Ok zmykam na kanape, bo wkoncu sky wzielismy wiec jest co ogladac ;-) Dobraj nocki:-)

Dzięki za odpowiedz.

Gastone, duzo siły i cierpliwości życze, Ja przy Zuzi czasami myśle, że oszaleje a ty masz je 2 więc podziw i szacunek z mojej strony dla Ciebie.

Aniaa to mówisz, że plastry nie dla Ciebie, a czemu?? A jeśli chodzi o humor to lepszy bo staram sie opanowywać, ale jak jest kumulacja wszystkich nerwów to musze sie wypłakać i już lepiej.
Marcysia to wesoło w domu było
Gliwa my też w naszym centrum wywołujemy zdjęcia, szybko i tanio. Zuzia ma tyle zdjęć ale do albumu staram się wybierać tylko te najlepsze.
MartaF świetnie, że wypad udany
Ewelcia i co dzwonili jeszcze raz??

A ja musze sie wam pochwalić.:-) Zuzia dzisiaj chciała bawić się przy ławie, więc P przysunął jej pudełeczko z klocków i siedziała na nim i bawiła się:happy:. W pewnym momencie miała za daleko zabawki, chwyciła się za ławę i wstała:szok::-). Była taka zadowolona i co siadła to za chwilkę znowy wstawała.

Dobranoc

Dzień dobry
Ewelcia-obiecałam i proszę(jakopść taka se,ale mój aparacik odmawia współpracy ze mną ostatnimi czasy...a i kombinezonik jest na 3latka,ale i tak fajnie wygląda;)) GEDC0353.jpgGEDC0356.jpg
Barmanka-i jak ciacho?Ja dziś rogaliczki kręcę:)))
Gastone-ło Jesssu-ależ Ci Młoda daje popalić:/Mam nadzieję,że tylko wczoraj tak ją natchnęło i dziś już da na luzik-zwłaszcza Mamusi;)
Aaniu-ja też zawsze mówię,że łatwiej mi się tu wydaje 100e na zakupki niż w pl 400zł;)))
Gliwa-jak to wywołać zdjęcia?Na kliszę?muszę sobie taki aparacik zakupić-bo tyle zdjęć już straciliśmy(jak nam dwa lapki padły,a nie zgraliśmy na żadną płytkę:()
Dobra-uciekam,bo Dawidka do pl szkoły trzeba wyszykować a i J ściągnąć na zrobienie jajeczniczki;)Miłego dnia Wam

Lubiczanko nie tak zle Daniel w nim wyglada,ale moze dlatego ze to kolor niebieski,u nas widzialam silver-porazka:sorry:takiego koloru niet!
Lubiczanko pewnie Gliwa zanosila karte pamieci lub plyte do wywolania...
Marcysia znaczy sie masz creazy house:-D

Witam.Ja dzis wyspana i wypoczeta,M zajął sie Igorkiem :tak::-)nakarmił.
Lubiczanko no cos ty nie na klisze:-)na płytke miałam zgrane.I dziś mam do odebrania.Super wyglada Twój smerfik w kombinezonie.
Asienko my też Igorkowi super albumek kupiliśmy,teraz tylko trzeba stopniowo zapełniać.Zeby pozniej miał pamiatke.Filmiki mamy także po nagrywane.:-)
Zmykam śniadanko zjeść,M mnie ściga z jedzeniem.Że za mało jem.:tak:
Miłego Dzionka.

reklama
Do góry