reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej

Gliwa my nosimy na karcie zawsze zdjęcia i ma już prawie cały album zapełniony.
Lubiczanka no właśnie to tak jest z tymi zdjęciami, jak nie zgrasz na płytke lub karte i padnie komputer. wszystko przepada. My zawsze zgrywaliśmy na płyte na wszelki wypadek, ale teraz ostatnio laptopik coś szfankuje więc na przecenie kupiliśmy zewnętrzną pamięć i robimi kopie zapasowe, ale to nigdy nie wiadomo. śliczny kombinezonik

reklama
Hejoo,
obiadzio podszykowany. Wogóle to chyba w tym tyg zamówimy jakieś mięsko do domu bo zamrażalnik już świeci pustkami.

Aniaa, jak mogłaś wyników nie zrobić?!
:crazy::wściekła/y::growl:

Ewelcia, no właśnie obawiam się że jak nie ma na stronie to na sklepie też nie będzie tych spodni..
A w pennym byłaś może?

Asienka, gratki dla Zuzi.

Lubiczanka, do kruchego dałam 2 łyżki gęstej śmietany - moja babcia zawsze takie robiła, też tak robisz? Ciasto wyszło super kruche. Tylko tak z 5min za długo potrzymałam w piekarniku bo wierzch się trochę za bardzo przyrumienił. Ale i tak zjem :cool2::-D A z czym robiłaś rogaliki?
Młody wygląda bombowo! W Heatonsie go kupowałaś tak? Bo nie mogę znaleźć na stronie...

Barmanka-w heatonsie-zgadza się:)za jedyne 10e:))))Rogaliki dopiero będę robić-z dżemikiem i czekoladą(moje bączki najbardziej takie lubią;))A na Twoje ciacho bym się też chętnie rzuciła-już mi ślina na klawiaturę kapie;)))no i śmietanka-może być nawet kwaśna;)))
Gliwa,Ewelcia-ahaaaa...a mnie klisza do głowy przyszła,bo u nas wywołują od ręki-i zdziwiło mnie,że do dziś musi Gliwunia czekać na odbiór;)
Ewelcia-no tam też widziałam silver-rzeczywiście disco z lat 80tych;))))
AsieńkoM-no my niby mamy i pendriva(czy jako się tam pisze) i płytki,ale nikomu jakoś nie po drodze zgrywać;(
Teraz mykam,bo z kuchni dochodzi mnie zapach przepysznej J...owej jajeczniczki:)mniam-idę na śniadanko

Lubiczanko wczoraj moglam wywołać odrazu,ale wtedy jest drożej.A jak na drugi dzień to taniej o wiele.:-)
Asienko no dzis M musi kupić pendriva,żebym wszystkie zdjęcia zgrała z komputera.Bo jakby coś sie stało,to po zdjęciach by było.Chyba bym szału dostała.:tak:

Lubiczanko:-):-):-)ja zdjęcia wywołuje w Tesco.:tak:Możliwe ze u Was tez tak jest.;-)
Siedzimy z M i spijamy kawulke.Zaraz trzeba isc wziąśc prysznic i się wrescie ubrac,bo jeszcze w piżamie chodze.Mieliśmy dziś jechać na wycieczke w góry,ale jakoś niechce mi się.

Gliwa-w tesco,w tesco???nigdy nie widziałam u nas żadnego punktu wywoływania zdjęć:(((no ale w sumie u nas w pharmacy wywołują niedrogo,więc nie marudzę;)smacznej kawusi:)
a my na grzybki jedziemy-może coś się ostało:)

Witam

Aniu to kiedy masz lot?cos kojarze ze kolo 7 ale dobrze nie pamietam..
Dobrze kojarzysz :tak:jutro wracamy o 14 bedziemy juz na Zielonej Wyspie :-)

Aniaa to mówisz, że plastry nie dla Ciebie, a czemu?? A jeśli chodzi o humor to lepszy bo staram sie opanowywać, ale jak jest kumulacja wszystkich nerwów to musze sie wypłakać i już lepiej
Raz ze jakos do skory nie dolegaly i z ubran sie zbieralo,a dwa i to najwazniejesze caly czas krwawilam,palmilam maskara normanlnie w miesiacu po dwa @ mialam wiec bez sensu teraz mam tabsy i zbaczymy a w moim przypadku gin mowila ze lepsze beda tabsy specjalnie dla mnie dobrala z niskoskladnikowe, dla szczuplych itp
Dobrze ze humor masz lepszy,gratki dla Zuzienki

Aaniu-ja też zawsze mówię,że łatwiej mi się tu wydaje 100e na zakupki niż w pl 400zł;)))
No dokladnie tez jestem tego zdania :-)Synek swietnie wyglada w kombinezonie :tak:

Aniaa, jak mogłaś wyników nie zrobić?!
:crazy::wściekła/y::growl:
Jakos tak wyszlo :zawstydzona/y:

Gliwa dobrze ze Cie M goni z jedzieniem.

Gastone cierpliwoscie zycze

Milej niedzieli

reklama
Barmanko bylam w pnnym w srode chyba albo we czwartek,mialam kupic Szymkowi kurtke bo nawet mi sie podobala,ale kombinezonow nie widzialam...w sumie dobrze ze nie wzielam tej kurtki w pennym,bo jutro mam zamiar kupic caly kombinzon w Lidlu
AsienkoM nie dzwonili...

wybralam sie do Lidla ...mialam kupic winko,jakies ciacho czy cus,bo kolezanki maja zajrzec...w polowie drogi si kapmnelam ze nie mam karty a w portfelu 5e:rofl2:

Do góry