reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam!!
uff na szczescie nie ma takiego wiatru jak wczoraj:-)wreszcie na spacer jakis wyjdziemy...nie wychodzilam z mlodym przez dwa dni bo tak wialo ze balam sie ze jego katar rozwinie sie jeszcze bardziej,albo zamieni w cos innego...jak na razie bez zmian,dalej nos zapchany:-:)baffled:

my od 8 nie spimy,ale Szymko dal mi polezec do 8:30...

milego dzionka zycze i lece cos dzialac..

oo przypomnialo mi sie ...Aurelia jak tylko Szymkowi katar przejdzie to wpadniemy do Was:)...

Witam
no nie ma takiej tragedii jak wczoraj...ale na dyszcz się zbiera:/
Barmanka-miłego dnia-oby buty na Ciebie czekały;)))
Aureliamarcel-ale się ma ten Twój Maluszek...Niestety swoje przejść musi-byle szybko się zagoiło:)
AsieńkoM-nie,no czekolada to zawsze nastrój poprawia:)
Ewelcia-no Ty zawsze o jednym ...Muszę chyba zapytać M czy taka "nimfomanka"z Ciebie;)))))
MARGARITTA-JAK ŚWIECZKA-ZAPACH SIĘ ROZKRĘCIŁ?bO JUŻ j MOJEMU REKLAMOWAŁAM:)
Gliwa-nooooo-okazała waga u "Maleństwa"Twego:)Super,że wsio w porzadku:)
No a ja dziś anty odebrałam(noriday-kto brał i czy są jakies efekty uboczne???)i przy okazji zakupiłam syropek witaminkowy w promocji dla dzieci...Daniel już się dossał...a smakuje(dla starszego pokolenia nazwa coś powie)jak Visolwit:))))Mniaaaaam
Miłego dnia Kobietki:)

witajcie:-)
no wiatr sie uspokoil ale za to pada co chwile:dry:
ewelcia-:-D:-D:-DTobie to wszystko sie z jednym kojarzy:-D
anineczko-hop,hop gdzie jestes??chyba Cie nie rozlozylo:confused:
madbebe-i jak Twoje pranie nie ucieklo ze sznurka?? u mnie ostatnio caly czas suszarka chodzi:huh:
lubiczanko-budzilas na mleczko kruszynke??
Aniaa, Kasiuleczko-ale Wam fajnie,ze lecicie do Pl :tak:
Tichonku-gratulacje,ladnie Ci juz polecialo kg, powodzenia z reszta:-)
jak mi sie nic niechce, obiad mam zrobiony ale domek ogarnac trzeba:dry:

Witam się:-)
Wieje faktycznie mniej,ale jednak wieje,a wiatr taki zimny jakby to koniec października był:baffled:Zmarzłam normalnie:sorry2:
Świeczka faktycznie bardzo nie pachnie,jak inne z AirWicka na przykład,ale u mnie na drugi dzień pachcniała trochę mocniej:tak:Aczkolwiek nie jakoś bardzo:sorry2:Ale to akurat dobrze bo P nie przepada jak mu za mocno pachnie:sorry2:Dla samego efektu świetlnego jednak warto ją mieć:-p
Barmanko powodzenia w pierwszym dniu pracy:tak:
AsieńkoM ale śliczna pannica już z Zuzi:szok::-)I kolczyki ma:-)A jakie piękne rzęsy:-)
...Tak kusiłyście ostatnio tymi gołąbkami,że i ja sobie parę dziś zrobiłam:-pTyle,że dukanowskie;-)Sosik pomidorowy do nich trzasnęłam i już się pory obiadowej doczekać nie mogę:-D
GLIWA Ty uważaj na swoje podłogi bo kiedyś orła na nich wywiniesz,takie czyste muszą być:-DCo chwilę widzę,że myjesz:-D:-DA Igorek rośnie pięknie:tak::-)

Od 40 min. pisałam posta i nie wiem co ja nacisnęłam, że mnie wylogowało:wściekła/y: Może później go odtworze, bo teraz to już za obiad muszę się wziąć:wściekła/y: Chyba w Wordzie zacznę pisać, a potem będę kopiować i wklejać, bo to już nie pierwszy raz i bardzo sie zniechęcam, jak mam napisać kolejny raz to samo:sorry2:

Witam

Nie no nie rozłożyło mnie,tak jakoś nic nie pisałam.
Trochę jeszcze ogarniałam chatę po przeprowadzce. :tak:
W zasadzie to tylko w jeden dzień mnie zmogło,ale już jest ok.

Margarett pieca nie rozgryzłam do końca,tzn.wiem gdzie ciepłą wodę włączyc i to w zasadzie najważniejsze bo grzac nie musimy.Jakoś pomimo ogromności to ciepły ten dom :tak:

Dziś przyszła paczuszka z routerem do netu,tak więc już od dziś będzie nowy internet.Muszę sobie też domowy telefon kupic bo mam darmowe rozmowy na komórki to będę korzystac :-D:-D

No nic,idę ogarnąc dom i po Mateuszka.
Obiad na szczęście mam z wczoraj :tak:

Miłego dnia babeczki :-)

reklama
laski oj tam,oj tam:-p;-):-D:-D:-D....
Lubiczanko mozesz pytac...kto pyta nie bladzi;-)
AsienkoM zapomnialam napisac ze Zuzia juz taka sliczna i duza Pannica...nie odgoni sie od chlopakow
Gliwa rosnie Igorek jak na drozdzach:tak:
Anineczko a ja tez myslalm wczoraj o Tobie,w sensie co z Wami?czy chorzy?a tu sie okazuje ze u Was wsio ok:)super!.

Bylo dosc ladnie od rana,ale juz deszcz padal:wściekła/y::baffled:zaczal lac jak ja pranie wywalilam na dwor:baffled:...a teraz znow piekne slonko!

Do góry