reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hello
Dzindusia jesli chodzi o mojá corcie w przedszkolu to tak oooo...:sorry: 2 pierwsze dni z placzem, 3 dni bez placzu choc trza ja przekonywac rano do ubierania i wogole do przedszkola. Przez weekend mi goraczkowala(na dodatek taka wichura ze chyba by nas zmiotlo z chodnika) wiec dzis zrobilam jej wolne zeby sprawdzic czy goraczka wroci( nie wiem wogole co to bylo bo garaczka pojawiala sie co 12,15h) ale dzis juz bylo oki wiec jutro idziemy.Jak wchodze po nia do przedszkola rzuca sie mi w ramiona i sie pyta czy jej cos kupilam:-D wiec za to ze jest dzielna i nie placze mama ja nagradza jakims malym smakolykiem.
Asienko M poprawy humoru
Ewelcia :-D jak zawsze z kosmatymi myslami:-D
Barmanko powodzenia
Wolfija ehhh zazdraszczam tego basenu, ja bym tez chetnie pochodzila zeby zgubic kilka kg, a tak z Oliva nie bardzo mozna plywac.
Madbebe ja to wogole boje sie drozdzy uzywac bo zazwyczaj mi nie rosnie ciasto(ooo jedynie te rogaliki ewelci mi wychdza a pizza to co druga) za inne ciasta to sie wogole nie zabieram bo by pewnie zakalec wyszedl( choc i taki sie zje:-D)

ehhh ja juz odliczam dni do wyjazdu do Polski jeszcze tydzien i zobacze rodzinke:-)
no podziergam chwilke i do lozka trzeba uciekac bo jutro trzeba wstac o 7.30:baffled:

jak stoi stabilnie to nie opadnie...:-D:-D:-D

Dobre:-D:-D:-D
Gliwa super ze Igorek zdrowy i ladnie nabiera

Maz zrobil mi goraca czekolade i juz mi lepiej.
Zuzie chyba zaczynaja meczyc kolejne zabki bo od 2 dni jest niespokojna, w dzien spi gorzej a w nocy pojekuje. Slini sie na potege, doslownie leje sie po brodzie.
A to Zuzia dzisiaj

reklama
Witam

U nas sloneczko pieknie swieci, wiatr chyba slabszy, wiec jak nic sie nie zmieni to na spacer z mala wyjde i jakies zakupki male zrobie. Moze jakies ciasto upieke bo juz ze 2 dni za mna chodzi. Od kiedy urodzila sie Zuzia to przestalam piec, ostatnio na swieta wielkanocne pieklam. Masakra. Ale zapowiedzialam P ze znowu zaczne piec

Kasiuleczka ja tez zawsze odliczam dni do wyjazdu, wiec milego odliczania

Pozdrawiam.

Do góry