reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam sie wieczorowa pora

u mnie wielkie swieto bo final us open wiec okupuje telewizor:-p:-p

asienkoM a coz to sie stalo ze Cie deprecha zlapala?? mam nadzieje ze szybko minie

tichonek gratulacje kochana Zobaczysz ze nawet niebedziesz wiedziala gdzie i kiedy i te nastepne kilogramy spadna raz dwa

barmanko to dobrze ze maly coraz lepiej i napewno za kilka dni na sama mysl o przedszkolu bedzie sie cieszyl i sam bezie chcial isc z usmiechem na ustach:tak::tak:

madbebe umknelo mi czy sie przeprowadzasz?? co do ciasta to nie pomoge bo jak przystalo na corke cukiernika degustacja tak ale pieczenie nie:zawstydzona/y::-p

ania, ewelcia fajnie ze mezowie tacy wielkoduszni

ewelcia a czemu ryanairem nie polecisz wiecej?? tak zle bylo??

marta f wybacz ze nie pomoge ale niemam profilu na fb (zreszta nigdzie nie mam :zawstydzona/y:)

asienko r to super ze Ci sie podoba - to najwazniejesze A fakt ze dzoeci malo to chyba na plus tzn ja ze swoich czasow szkolnych to pamietam te przepelnione klasy po 35 uczniow i mysle ze to i dla ciebie i dla dzieciaczkow na plus bo bedziesz mogla kazdemu indywidualnie chwile poswiecic a to wazne (przynajmniej tak mysle)

Ostatnia edycja:
witam :-)
Asienka_r super ze jestes zadowolona z pracy:tak:
Wolfia powodzenia na basenie, ja to jakos nie mam zapalu, a z checia bym poszla na aerobik czy cos:-D
Lubiczanka no to nasza strata ze zaczeli oszczedzac:-D a tak fajnie jest jak sie znajdzie jakis grosz :-p
Barmanka zycze milego powrotu do pracy ;-)
Aniaa i jak tv?? macie??
ASienkaM nie doluj sie, poprawy nastroju zycze:tak:
Gliwa synus duzy chlopak juz, super ze wszystko ok :tak:
Ewelcia dobrze ze juz Ci minelo, jak sie wykurujecie daj znac, bo moj dzis szybciej skonczyl :tak: sie zgadamy :tak:

no a moj Lobuz znowu guza nabił :confused2: raczkowal po podlodze i mu sie reka podwinela i nie zdazył :eek: i gleba :eek: az mi go szkoda, no :-( no ale co ja moge, sie czlowiek na bledach uczy, nie :-p moj mu powtarza ze jeszcze dwie gleby i bedzie wygladal jak Adamek po walce :-D

moj tez mnie namawia na lot do pl ale sie jakos zdecydowac nie moge :eek:

milego wieczora :tak:

Gliwa super ze wszystko ok no i rosnie Ci klusek maly :-)

Aurelia tak mamy tv, antena wsi na tyczce,tyczka przymocowana do szopki, najwazniejsze ze dziala juz swoje ''horrory''jak to moj maz mowi obejrzalam :-)

ewelcia świczki w tesco też sa :tak: tyle,ze juz nie w promocji,
A moja se właśnie miga - ale nie pachnie jakoś intensywnie :sorry:

barmanka gód luk jutro w pracy;-)

AsieńkaM zakop go - działa :tak: pamietaj ,ze poranek jest mądrzejszy od nocy ...

madbebe i ja nie wiem o co w cieście twym kaman- sama w zyciu drozdzówki nie upiekłam:confused2:

dobrej nocy laseczki

Ania to super, a nie dynda Wam na takim wietrze?? ja ta poprzedniej chacie to przy takim wietrze ogladalam "brak sygnału" :-D

Wlasnie Anineczko gdzies TY?? mam nadzieje ze wsio ok:tak:

reklama
Do góry