reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Gastone oby zabki szybko wyszly, bo macza Ciebie i male
Gliwa widze, ze lubisz myc podlogi wiec moze umyjesz u mnie bo jakos mi sie nie chce.;-)
Aurelia udanych zakupow

Spacerek zaliczony chociaz troche popadywalo, ale folia na wozek i w droge. Ciacho sie studzi. Zuzia wariuje na podlodze, uczy sie raczkowac choc slabo jej to idzie. W chodziku tez z pol godziny wytrzyma bo tylko do tylu sie porusza po troszku i zaraz sie niecierpliwi.
Slini sie po sam pepek.

MartaF ale to nic nie dało bo jak nacisnęłam X to jakbym skasowała swój głos i potem dałam lubię to i głos wrócił:sorry2:Czyli jak było 93 głosy tak są:sorry2:
aureliamarcel,dzięki już widziałam i porawiłam,mam nadzieję,że już działa:tak:
Idę kończyć lekcje z Radkiem bo beze mnie to te zadanie do śmieci będzie się nadawało:dry:

Ostatnia edycja:
tichonek a logowałas sie przez FB? tam po prawej stronie na górze:-)

zapomniałam dodac ze moja siostra to ta w ciemnych włosach:-)

lubiczanka o 18 dam znac:-)chociaż mało ma głosów od wczoraj więc nie licze na wiele:-(ale głosowanie jeszcze trwa:-)

hejka
Lubiczanko ooo ja tez pamietam visolwit w saszetkach uwielbialam to pic,ja mojej zaczelam podawac syropek Multi sanostol z Pl sobie przywiozlam,tez jest pyszny z checia bym caly mlodej wypila ;-)A te witaminki co zakupilas to takie dla maluchów sa czy do starszych dzieci rowniez?

no moje dziecie dzis z checia zostalo w przedszkolu ,nawet pozegnala sie z usmiecham na twarzy ojjjjj strasznie sie ucieszylam
zaliczylam podpiske w socjalu,poxniej szybko do przedszkola po mlodá, po drodze wstapilam do saiadki na kawe, a teraz jemy zupke, od trzech dni chodzila za mna zupka z dziecinstwa i dzis ja zrobilam zupka owocowa z wisni mniamiiiiiiiiii:-D

Marta-trzymam kciuki
Aureliamarcel-mój J tez mało wymagający:)Chłopy jak złoto;)
Kasiuleczko-nooo,ja tez chetnie bym się dossała do tego syropku:)Jest od 1go roku zycia-do 5go po 7.5ml dziennie ,a dzieci starsze po 10ml dziennie:)fajnie,że Młoda już z przedszkolem za pan brat:)
AsieńkoM-no oby szybko poszło z tymi ząbkami:)
Tichonek-a jakie lekcje ma zadawane Radzio?Bo Dadzia...hmmm-no poczatki-literki i cyferki:/

reklama
Lubiczanko Radek na przykład ma zadane na dziś:
zad.1
Napisać 3 razy swoje imię
zad.2
- napisać 6 razy literkę P i narysować rzecz na P
- napisać 6 razy literkę S i narysować rzecz na S
- napisać 6 razy literkę A i narysować rzecz na A
zad.3
Wymienić jak najwięcej słów na literkę I
zad.4
- Uzupełnić szlaczek używając 2 kolorów (serduszka)
- Uzupełnić szlaczek używając 3 kolorów (gwiazdeczki)

Uważam,że szkoła ma niezły poziom,co?

Koleżanka była na kawie,ledwo siadła i już mąż po nią zadzwonił i tyle było kawy:sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry