reklama
AsienkaM1986
mama Zuzi
Gastone oby zabki szybko wyszly, bo macza Ciebie i male
Gliwa widze, ze lubisz myc podlogi wiec moze umyjesz u mnie bo jakos mi sie nie chce.;-)
Aurelia udanych zakupow
Spacerek zaliczony chociaz troche popadywalo, ale folia na wozek i w droge. Ciacho sie studzi. Zuzia wariuje na podlodze, uczy sie raczkowac choc slabo jej to idzie. W chodziku tez z pol godziny wytrzyma bo tylko do tylu sie porusza po troszku i zaraz sie niecierpliwi.
Slini sie po sam pepek.
Gliwa widze, ze lubisz myc podlogi wiec moze umyjesz u mnie bo jakos mi sie nie chce.;-)
Aurelia udanych zakupow
Spacerek zaliczony chociaz troche popadywalo, ale folia na wozek i w droge. Ciacho sie studzi. Zuzia wariuje na podlodze, uczy sie raczkowac choc slabo jej to idzie. W chodziku tez z pol godziny wytrzyma bo tylko do tylu sie porusza po troszku i zaraz sie niecierpliwi.
Slini sie po sam pepek.
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
AsienkoM oby Zuzance ząbki szybko wyszły
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
MartaF ale to nic nie dało bo jak nacisnęłam X to jakbym skasowała swój głos i potem dałam lubię to i głos wróciłCzyli jak było 93 głosy tak są
aureliamarcel,dzięki już widziałam i porawiłam,mam nadzieję,że już działa
Idę kończyć lekcje z Radkiem bo beze mnie to te zadanie do śmieci będzie się nadawało
aureliamarcel,dzięki już widziałam i porawiłam,mam nadzieję,że już działa
Idę kończyć lekcje z Radkiem bo beze mnie to te zadanie do śmieci będzie się nadawało
Ostatnia edycja:
julia28
Mama lutowa 2007
witam sie dziewczyny ;-)mam pytanie czy znacie jakies linie lotnicze oprocz rayanir,aerlingu,iberia ktote lataja do hiszpani?
tichonek a logowałas sie przez FB? tam po prawej stronie na górze:-)
zapomniałam dodac ze moja siostra to ta w ciemnych włosach:-)
lubiczanka o 18 dam znac:-)chociaż mało ma głosów od wczoraj więc nie licze na wiele:-(ale głosowanie jeszcze trwa:-)
zapomniałam dodac ze moja siostra to ta w ciemnych włosach:-)
lubiczanka o 18 dam znac:-)chociaż mało ma głosów od wczoraj więc nie licze na wiele:-(ale głosowanie jeszcze trwa:-)
kasiuleczka25
Fanka BB :)
hejka
Lubiczanko ooo ja tez pamietam visolwit w saszetkach uwielbialam to pic,ja mojej zaczelam podawac syropek Multi sanostol z Pl sobie przywiozlam,tez jest pyszny z checia bym caly mlodej wypila ;-)A te witaminki co zakupilas to takie dla maluchów sa czy do starszych dzieci rowniez?
no moje dziecie dzis z checia zostalo w przedszkolu ,nawet pozegnala sie z usmiecham na twarzy ojjjjj strasznie sie ucieszylam
zaliczylam podpiske w socjalu,poxniej szybko do przedszkola po mlodá, po drodze wstapilam do saiadki na kawe, a teraz jemy zupke, od trzech dni chodzila za mna zupka z dziecinstwa i dzis ja zrobilam zupka owocowa z wisni mniamiiiiiiiiii
Lubiczanko ooo ja tez pamietam visolwit w saszetkach uwielbialam to pic,ja mojej zaczelam podawac syropek Multi sanostol z Pl sobie przywiozlam,tez jest pyszny z checia bym caly mlodej wypila ;-)A te witaminki co zakupilas to takie dla maluchów sa czy do starszych dzieci rowniez?
no moje dziecie dzis z checia zostalo w przedszkolu ,nawet pozegnala sie z usmiecham na twarzy ojjjjj strasznie sie ucieszylam
zaliczylam podpiske w socjalu,poxniej szybko do przedszkola po mlodá, po drodze wstapilam do saiadki na kawe, a teraz jemy zupke, od trzech dni chodzila za mna zupka z dziecinstwa i dzis ja zrobilam zupka owocowa z wisni mniamiiiiiiiiii
Tichonek
Tak,MartaJestem zalogowana i nie powiększa się ileść głosów jak klikam
lubiczanka
Fanka BB :)
Marta-trzymam kciuki
Aureliamarcel-mój J tez mało wymagającyChłopy jak złoto
Kasiuleczko-nooo,ja tez chetnie bym się dossała do tego syropkuJest od 1go roku zycia-do 5go po 7.5ml dziennie ,a dzieci starsze po 10ml dzienniefajnie,że Młoda już z przedszkolem za pan brat
AsieńkoM-no oby szybko poszło z tymi ząbkami
Tichonek-a jakie lekcje ma zadawane Radzio?Bo Dadzia...hmmm-no poczatki-literki i cyferki:/
Aureliamarcel-mój J tez mało wymagającyChłopy jak złoto
Kasiuleczko-nooo,ja tez chetnie bym się dossała do tego syropkuJest od 1go roku zycia-do 5go po 7.5ml dziennie ,a dzieci starsze po 10ml dzienniefajnie,że Młoda już z przedszkolem za pan brat
AsieńkoM-no oby szybko poszło z tymi ząbkami
Tichonek-a jakie lekcje ma zadawane Radzio?Bo Dadzia...hmmm-no poczatki-literki i cyferki:/
reklama
Tichonek
Lubiczanko Radek na przykład ma zadane na dziś:
zad.1
Napisać 3 razy swoje imię
zad.2
- napisać 6 razy literkę P i narysować rzecz na P
- napisać 6 razy literkę S i narysować rzecz na S
- napisać 6 razy literkę A i narysować rzecz na A
zad.3
Wymienić jak najwięcej słów na literkę I
zad.4
- Uzupełnić szlaczek używając 2 kolorów (serduszka)
- Uzupełnić szlaczek używając 3 kolorów (gwiazdeczki)
Uważam,że szkoła ma niezły poziom,co?
Koleżanka była na kawie,ledwo siadła i już mąż po nią zadzwonił i tyle było kawy
zad.1
Napisać 3 razy swoje imię
zad.2
- napisać 6 razy literkę P i narysować rzecz na P
- napisać 6 razy literkę S i narysować rzecz na S
- napisać 6 razy literkę A i narysować rzecz na A
zad.3
Wymienić jak najwięcej słów na literkę I
zad.4
- Uzupełnić szlaczek używając 2 kolorów (serduszka)
- Uzupełnić szlaczek używając 3 kolorów (gwiazdeczki)
Uważam,że szkoła ma niezły poziom,co?
Koleżanka była na kawie,ledwo siadła i już mąż po nią zadzwonił i tyle było kawy
Ostatnia edycja: