reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Tichonku jakos tak już mam,że podłoge lubie mieć czysta.Tak już mi chyba zostało po pracy:-):tak:.
Barmanko miłego dnia w pracy.
Anineczko dobrze ze Cie nie rozłóżyła choroba.
Racja Igorek rosnie jak na drożdzach,ciesze sie bardzo :tak:.
Igorek wypił mleczko i zasnął.Ja siedze i pije kawke.

Ostatnia edycja:
Witam

Lubiczanko daj znac jak sie bedziesz czula po tych tabletkach
Anineczko dobrze ze u Ciebie wsio oki:-)
Asienko sliczna Zuzia:-)

Ja obiadek juz zrobilam pulpety w sosie pomidorowym,ziemnieki obrane pozniej wstawie teraz chwila relaksu :-D
Lena zjadla,teraz spi
J dostal propozycje pracy w Szkocji :szok: ale na szczescie odmowil bo za mniejsze pieniadze 9,5 funta na godzine tylko daja

Milego dnia

Ewelcia no to czekamy :tak: oby Szym szybko wyzdrowiał :-D
Lubiczanka no taki etap ma ze wszedzie wstaje to i gleby zalicza, zbyt pewnie sie juz czuje :tak: a syropek pamietam ze tez taki pilam pod nazwa SANOSTOL :) spijałam go po kryjomu przed mama :-D
Marcysia i ja mam lenia :tak: tyle ze ja obiadu jeszcze nie mam :dry::baffled::-D
Tichonek smacznego :tak: i ja probowalam kliknac ale sie nie da :no: moze trzeba odczekac 24 godz :confused:

i tak u nas znow wieje :angry: i leje czasami :wściekła/y: poczte zaliczylam rano wiec luz :cool2:

do pozniej :-D

EDIT;
Tichonek napisze tu bo moze szybciej zajrzysz;-)
kliklam na Twoja stronke z ciuszkami 0-3 co sprzedajesz i wyswietlilo ze "nie znaleziono strony "
no chyba ze ja mam jakis blad :confused:

Ostatnia edycja:
Hejo.
Barmanka milego dnia w pracy:-)

Wszystkim chorowikom zdrowka.
A ja juz nie daje rady z tymi moimi obsrajdami.Przez zakowanie tak srukaja ze ma
dosc..Bo wszystko wyplywa .Pieluchy zmienilam ale to nic nie daje bo jak srukna to po pachy:-/

Aureliamarcel-ale ten visolwit jakby co to taki w saszetkach był-coś jak wibovit tylko ta wersja jakby musująca:)jak sprawa z obiadkiem?
Aaniu-a co,też takie zazywasz?Czytałam różne opinie na necie...ale najbardziej sie boję tego,że mogą powodować zmniejszenie laktacji:/
Marta-informuj na bieżąco na którym sa miejscu:)))
Gastone-no cóż Ci mogę powiedzieć-czekoladę zaserwuj Dziewczynkom;)Powodzenia...aha-w niedzielę znów bedę w Limerick(tylko nie wiem czy to czytasz:/)

reklama
Lubiczanka takowego nie mialam, ale kojarze :tak:a obiad hmmm, z racji tego ze mezu wrocil predzej- lodowka otwarta :-D maly obiad ma a moj G to mleczny jest wiec jemu mleko wystarczy :-p z reguly "zacierke" jada :cool2:

moje dziecie spi juz 2,5 godz :szok: zawsze spi tak 1-1,5 godz :tak: niech se chlop pospi :-D a obiad stygnie :dry:

Do góry