reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Oj tak pogoda piękna.
Po szkole zaliczyliśmy plac zabaw,zaraz zupka i na ogródek trza dzieciaki wywalic.

Margaritta aaaa to ty taki chcesz,to nie.Kamcia nie ma takiego ;-):-D:-D
Ciekawe czy to pisemko poszło do Polsatu,czy tylko ktoś się w necie chciał wyżyć :tak:

AsieńkaM no zupkę to jaką chcesz tylko nie przyprawiaj mocno ;-)

moniadan faktycznie taka praca to przyjemna praca z tak grzecznymi dziecmi :tak:

MartaF :-D jakąś wciągarkę skombinujcie bo się zmachacie na łyżwach pod górkę :rofl2:

Tichonku no właśnie ostatnio poszło 160 na tą tvlicence,już mnie ścigali jakiś czas :confused2:
Ja też potrzebuję fryzjera :confused2:
Już mi się nie chce samej sobie robic :confused2:

gardło mnie boli...

reklama
Margaritaja mam expres Tassimo :-)
TASSIMO Country Selector

Ech chwile ciszy mam ale dziewuchy znow mnie nie oszczedzaja..

Mam pytanie do mamus ktore maja dziewczynki juz starsze.
Szukam poscieli i mam pytanie.Czy ktoras z was ma posciele z argosa? Czy one sa na zamek czy na napy?

faktycznie piszą o tych "arktycznych zimach" :eek:
Solar scientists forecast more Arctic winters as sun stays in - The Irish Times - Fri, Jun 17, 2011
Cold winters 'set to continue for 50 years' | BreakingNews.ie
BBC News - UK faces more harsh winters in solar activity dip

ewelcia to dobrze,że mamusia przygarnęła kociaczki,czekajcie cierpliwie.

barmanko no tak mi się wydaje,co prawda u veta nie byłam z nią,bo po co? By stwierdził ciąże i skasował 50 jurków,ale brzuch jej rośnie,cycki się powiększają ,pozazdrościła mi chyba :confused2: ale to fakt,moja wina,że nie dopilnowałam.Na sterylkę aborcyjną jakoś się nie mogłam zgodzic :no:

Lubiczanka, bigosik to i bym sobie sama ugotowała, gdyby nie jeden szkopuł :eek: nie umiem gotować tyci porcji, zawsze robie jak dla Pułku Ułańskiego.. w zamrażalniku brak miejsca, więc zostaje wekowanie...które mi się nie udaje - noga jestem z tego! :-( Słoik potrafi mocno trzymać że mężowy musi siły użyć przy otwarciu, a na bigosie plesia jest:eek: No i wytłumacz mi dlaczego??:eek: ostatnio tyle słoików bigosu wywaliłam że aż żal....

Anineczka, na bolące gardło Ewelcia i Lubiczanka proponowały "lody":-)
Hihi dobre z tą zazdrością u kociczki Twojej :laugh2:

Gastone, masz na myśli pościel na takie normalne łóżko (singel)? My mamy z Dunnsa, na guziczki jest.

No właśnie M mi tutaj przez telefon mówił,że brakuje mi witaminy S... :-D:-D
Oj coś czuję,że mnie rozkłada.Zaraz w sofę się dopasuję :tak::tak:

M szału dostał,tworzy w pracy legowisko dla kotki i ewentualnych kociąt,mówi,że zawczasu to musi zrobic bo mogą byc wcześniaczki :szok::-D Oszalał na punkcie tego kota,dobrze,że mi nie tworzy legowiska :eek::-D

Ja wekowac też nie potrafię,tak więc nie poradzę.Wpycham siłą do zamrażalnika:confused2:

Barmanka-ło matko...ja jak ugotuję to zawsze mi za mało;)))tzn jakaś porcyjka obiadowa-góra dwie się uchowają,ale ja mogłabym wtryniać co drugi dzień,więc i tam bigosik nie poleży;)))
Anineczko-no pewnie-druga babka w domku zazdrościła Ci brzusia,więc też "sobie sprawiła"a i owszem-na ból gardła lody najlepsze są!!!!
Gastone-niestety argosowskiej nie posiafdam:(
Marta-syn mi doniósł,że pochwaliłaś moje parkowanie;))))))))))

no baaardzo dziękuję dziewczynki za pokazanie mi swych expressów :tak: a te Wasze tz te nie dolcowe to one tez tworza te cappucina i inne machiato? :confused: one tez są na takie kapsułki???

jednak zamęczę gastone ,albo Asieńkę, bo o tego dolce gabane czy innego mi chodzi:-D ale to na pw.

wezta się z tymi prognozami :confused2: teraz w ogródeczku daje takie słonko,ze uhh:cool2:

się dopytuje o express do kawy ta co kawe najwięcej pije :confused2::-D
barmanko ja ze żadna ekspertke od wekownia sie nie uważam, jednak moj bigos w sloikach potrafi przetrwac dłuuuuugo bez zadnego uszczerbku- jak i bigosu tak i słoika;-) gorący bigos w słoik zakręcam i stawiam do góry dnem.OT cała moja wekowa wiedza :cool2::-D a się miałam pytac Ciebie jak tak trampolina? młody wciąż taki chętny?

eeee doczytałam o tym expressie co ma gastone i on juz taki wypaśny raczej :sorry: milki i inne takie.Ale fajny fajny:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
A wiecie,że ja też nigdy w życiu nic nie wekowałam:zawstydzona/y:Zamrażam zawsze:tak:A to takie proste,Margaritta?:szok:Nie wiedziałam:zawstydzona/y:
A jak w takim razie wekuje się galaretę z nóżek?:eek:Bo moja koleżanka zawsze mówi,że robi galat i do słoika...To co?Taki gorący?:eek::-DNie mam pojęcia:zawstydzona/y:
No,karteczkę ze szkoły dostałam,że jeślim chętna to na englisza się mogę zapisać:-)Sie zapiszę:-):tak:
U nas też gorko się zrobiło,połaziłam z chłopakami a teraz czekam na P,żeby się zlitował,skończył o jakiejś przyzwoitej porze i na zakupy ze mną pojechał:sorry:
...To ładnie z tymi prognozami:szok::szok:Zaś szkoły pozamykają:confused2:Ja lubię śnieg,mróż,ale tak w granicach rozsądku:tak:Dobrze,że mam w komplecie do wózka gruby pokrowiec na nóżki i górną część ciała dziecka:-)Tylko,że nie wiem jeszcze jak go zainstalować:eek:
Fajno,że jutrzejsza walka Kliczko-Adamek wszędzie zakodowana,nie?:eek::confused2::wściekła/y:

Do góry