reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry:-)
Znów wiać zaczyna:confused2::wściekła/y:
Już widzę pogodę w weekend:confused2:
Matt mi padł a ja kawosa spijam,robić nic nie muszę bo mam obiad od wczoraj,tylko 5 ziemniaków obrałam i mam luz:-D

Tichonku- ... a łyżeczki sprawie młodemu- o ile będa w tesco- bo tam kupowałam dla Niki daaaawno;-)
A krzesełka nie mogłabyś też?:-D:-D:-D...Ale czemu Ty masz w sumie sprawiać?:confused:
Anineczko to jak to?Twój M nie jest z Tobą w ciaży?:-DMój P był bardziej w ciąży ode mnie:-D:-D:-DMiał zachcianki,humory i bęc mu urósł...I nadal wpieprza słodkie jak dzik i wspiera mnie bardzo w diecie:confused2::-D:-D
Biola u mnie tak samo bywa,Matt przesypia całe noce a Radek woła po nocy:confused2:Na szczęście coraz rzadziej mu się to zdarza:-)

reklama
Lubiczanko no to oby J się zgodził :tak:
Bo moja to jeszcze ze 2 tygodnie,a później co najmniej 8tygodni na wychowanie :-D

No właśnie Ewelcia tamta kotka przyjęła z powrotem kociaki??

Asieńko o ludzie a dlaczego o 6 pobudka? Daleko masz od domu do szkoły?

Tichonku no właśnie nie,wziął się za siebie jak Sandra była u nas,bo miał z kim wieczorami biegac.I biega i cwiczy w domu i już ponad 10 jak nie więcej mu zleciała :-D
Sandra pojechała,a on dalej o 22 idzie biegac :tak:

Ostatnia edycja:
Tichonkowa ja kupie i Cie policze :cool2::-D wez się :confused2: a krzesełko mialam... zajeb**aste z trzema pozycjami odchylenia - ale juz inny chłopczyk się nim cieszy :tak:

asienka_r powodzenia jutro ;-)

a mówiłam... 12-sta zaraz:eek:

Tak tak kacper budzi si ecodziennie i czasami tylko wola a czasami tak ryczy ze nie da sie go upokoic:(((((bajki juz ma zakazane tj scooby doo a i tak nic nie pomaga ogolnie to oglada tylko b wybrane bajki a czu przezywa nie sadze poprostu od ur taki jest i nie przesypia mi nocek teraz to i tak jest lepiej bo budzi sie ok 2-3 razy a wczesniej to byla katorga potrafil z 10 razy wstawac:((((cisze sie ze drugi spi:)

któras tu gdzieś kiedys wspominała ze ma taki fajny express do kawy hmm- moniadan? kamcia? się zapytać coś chciałam :-D
Kamcia na 100%...ale Anineczka tyz:)
Anineczko-na mam nadzieje...a Ty się nie wygłupiaj,a raczej m niech się nie wydurnia-już nie będę mogła Go usciskać,bo połamie Ci chłopa:/;)
Margaritta-a no się cieszy...cokolwiek ma zjeść(np jabłko)to za rękę mamę ciągnie żeby na krzesełko posadziła:)))
Asieńko-ale i tak chłopcy beda mieli o czym gadać...na poczatku moze pomysla,że nowa koleżanka do klasy przyszła;)
Tichonek-jak chcą to niech kupuja ,a co;))))

o prosze się ma te expressy ho ho :rolleyes2::-D

anineczko zeby czlowiek wiedział,ze się przewróci to by sie połozył nie :-p;-) express w deche- ale ja myślałam po takim dolce gusto czy jak mu tam :confused2: co to te latte i inne takie robi:confused2:

lubiczanko jak miło to slyszec :tak: a zresztą mądry chłopczyk to co sie dziwić ,ze wie gdzie dupke usadowić:-D

no to kamcia- czekam na Cie :cool2:

reklama
Anineczko,tak Lola(kocica)przyjela wszystkie kotki:tak::-)nie wiem jak jest teraz,bo nie widzielismy sie z nimi od wtorku,ale chyba ok...
Dzis bede wiedziala..moze na dniach bede miec naszego kotka spowrotem.
Szym codziennie pyta o kotka,raz nawet plakal za nim:-(byl u nas raptem jeden dzien i noc a on sie sie tak przyzwyczail do niej.
OO a Twoj M faktycznie schudl:tak:jak byl u nas we wtorek to sam z tekstem wyskoczyl"a co nie mowicie nic ze schudlem":-Dja widzialam,ale nic nie mowilam coby moj m nie poczul sie zazdrosny:cool2::rofl2::rofl2::rofl2:

Zaliczylam spacer z mlodym i zaraz trza kawki sie na pic bo z agodzine do dentysty wybywamy,a pozniej to wiadomo,ni sie napic ni zjesc:sorry:

aaa Tichonek nie wiem gdzie tam u was wieje,u nas piekna pogoda....na krotki rekaw chodze:)

Do góry