reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Nie bójta się,krzesełka same się do mnie dobijają:-D:-D:-D
Aż się proszą,żeby je wziąć:-D:-D:-D
A ja jestem wymagająca:zawstydzona/y:I krzesełko musi mieć wsio co ja chcę;-)
...I ja muszę buty na jesień zakupić bo mam tylko balerinki albo w adidkach śmigam,jakies półbuty by się przydały:sorry:Może jutro coś oblukam.A za miesiąc,dwa kozaczki też bym chciała bo w zeszłym roku już,już prawie miałam i..i nie mam:sorry:...No i fryzjer mi się kłania w pas:confused2:Znudził mi się mój nijaki kolor:sorry:Znów potrzebuję zmiany:-)Tylko skąd na to wszystko kasę wziąć?
Jeszcze dziś przyszła poczta,patrzę jakieś pisma urzędowe,myślę,może decyzja w sprawie FIS-a,otwieram i modlę się w duchu:żeby tylko pozytywna...A tam tax na auto do wykupienia i tv licence:wściekła/y::wściekła/y:Prawie 260Jurków:wściekła/y::wściekła/y:
Anineczko
no to gratki dla M za samozaparcie i wolę walki:tak:Mój P to się nawet nie może zmobilizować do nie podjadania słodyczy a co dopiero do aktywności fizycznej:sorry:Poza pracą oczywiście bo tam fizycznie się trochę narobi:tak:
A najbardziej byłabym zadowolona jakby piwsko przestał pić:sorry:
Ewelcia u nas też ciepło,ale wiać zaczyna:confused2:

reklama
a no tak łopata pomogła:-D

anineczko my razem z lubiczanką będziemy na dole parkowac,łyżwy na nogi i pod górke:-D

biola współczuje wstawania w nocy:/:/ja sie odzwyczaiłam juz bo nie wstaje od paru tygodni:-)

co do kotkow to nie lubie:/:/ostatnio nawet sąsiadki mi szyje podrapał a ja tylko mu życie uratowałam bo do Jessie wpadł:/:/

:confused2::confused2:

3c2db2418022e909dab8d14647df6c03.jpg

:-D:-D:-D

no to lecę po Niki. cya

hey
margaritta, ja nie mam ekspresu :no:
lubiczanko, no fajne godziny pracy, nie narzekam, tymbardziej, ze ja ich nawet nie musze usypiac tylko klade do łóżek i juz spia, za to z moimi mamy wielki problem aby uspac:sorry:
Biola, współczuje ze synek sie tak budzi, moi naszczescie przeważnie przesypiaja całe nocki ale usypianie nas wykancza, wczesniej niz o 22 nie zasna, a Emma nie spi w ciagu dnia :szok:
wczoraj M ja położył po 19 bo wstala przed 8 rano cały dzien na nogach i juz marudzila i co...?? po 20 sie obudziła, bo potraktowała to jak drzemke i znow byla zabawa i usypianie od nowa
ja wróciłam z pracy o 21:30 myslalam ze dzieci beda juz dawno spac a zastalam dwie rozbrykane małpy :eek:

nie mówcie nic o myszach , ja bym z takiej chaty uciekła z piskiem :-)
madbebe moj Sz wlasnie słyszał w radio ze zbliża sie BIG FREEZE!!!!

Tabasia, a co u ciebie, dawno cie nie bylo

Ale się piękna pogoda zrobiła :tak:

Lubiczanka, mysie kupy na poduszce? :szok: kiedyś oglądałam jakiś program... o szczurach.. nie będę Ci pisać szczegóły bo niezbyt przyjemne... powiązane z poduszką i małym dzieckiem :-( straszne to było :-(

Anineczka, Twoja kocica będzie miała małe? jaaaa. Toż Ci się normalnie rodzinka powiększa że ho ho :tak::-):-)

Margaritta, ja mam taki Buy De'Longhi Icona ECO330.BK Espresso Machine - Black. at Argos.ie- Your Online Shop for .

Asienka, powodzenia jutro :tak::tak:
Bigos jaaaa, też chce :cool: i jeszcze gołąbki :cool:

Ewelcia i co kupiłaś jakieś buciki dla Szyma w Lidlu?

Moniadan, Marcel też nie śpi w ciągu dnia.. tak od lutego już :cool2: Ale za to punkt 20 już jest w łóżku :tak:
Ile dzieciaczków pilnujesz, dwójkę? Przepraszam ale nie doczytałam, albo nie pamiętam :-( W jakim wieku?

reklama
Barmanka-chyba wiem jaki to był program...przynajmniej ja kiedyś ogladałam-i masakra to była:(((Widzę,że towarzyszkę do bigosu i gołabków znalazłam;)))

Do góry