reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tabasia - no ja też poszłam z małą do apteki po szczoteczki i wybrała dwie. Jedna sama sobie myłą, a potem ją trzymała i oglądała, a drugą ja po niej poprawiałam.

reklama
No to tak sprobuje.
Tez sobie szczoteczke sam wybral i sam idzie do lazienki, staje przy umywalce i myje, ale jak chce mu poprawic to jest bunt, szczegolnie wieczorem :/ bo wiadomo, dokladnie nie umyje :/

Ja spijam lampeczke winka i spadam spac, bo jutro do pracy, a moje dziecie sie "zepsulo" i wstaje przez caly tydzien po 7 buuuuuuu :(

Barmanko a robisz ryz zapiekany z jablkami? Jak tak to czym zalewasz, bo tam smietana, a jutro chcialam chlopakom upichcic...
A w sumie to znalazlam przepis na mleku :))) ale moze masz cos sprawdzonego ;)

wiesienka, hihi, nie pytałaś ja się nie chwaliłam :-)

Tabasia, nic na siłę, przyjdzie czas gdy wróci do mycia zębów.
Ryż na mleku.. Gotuje ryżowe mleko, wsypuje ryż, gotuję, dodaje starte jabłuszko. Cynamonem sypne.
Ale Marcel nie przepada za tym :dry: zje pare łyżeczek, ale nie tak dużo jakbym chciała. On ogólnie ma faze że musi widzieć co je, a takie papki mu w ustach rosną :-( i dlatego właśnie mam problem z odstawieniem kaszki z butelki :wściekła/y::wściekła/y:
A kuskusa robisz swojemu?

Ostatnia edycja:
No my juz dawno nie wiemy co to kaszka :baffled: Z butli jeszcze wypil jak mial rok, ale lyzeczka to nigdy nie zjadl.

kuskus wymiata :D

Ostatnia edycja:
A moje dziecko najbardziej na świecie na obiadek lubi - cytuję - "makaronik z wodą". Od razu wyjaśniam ta "woda" to zupka - rosołek albo pomidorówka. Je na przemian raz makaron albo ryż, druga łyżka "wody"....

Makaronik z woda :-D:-D:-D:-D:-D poplakalam sie ze smiechu Katrina!!!!

I znowu dzis mialam sie polozyc wczesniej...
Znacie taki zespol Sumptuastic? Siedze, slucham i sie rozczulam... mamy tyle wspomnien... z Pl...
oooo winko sie konczy :p

Ostatnia edycja:
Makaronik z wodą :rofl2::rofl2: dobre! takiego określenia jeszcze nie znałam ;-)

Sumptuastic, znam, byłam nawet na koncercie :tak::tak:

Echh a ja też jak głupia siedze przed tym zjadaczem czasu :baffled:
eee ide na górę bo zakręciłam się na chwile w kuchni i już zeżarłam surimi. poracha :((
do juterka

No ja jeszcze poslucham sobie muzy i pobede ze wspomnieniami...
Po czym tez sie zawine w koncu spac, bo jutro bede chodzic do tylu :nerd:
Dobranoc!!

ps. nocne marki z nas barmanka ;)

reklama
Do góry