reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tabasia - no ja też poszłam z małą do apteki po szczoteczki i wybrała dwie. Jedna sama sobie myłą, a potem ją trzymała i oglądała, a drugą ja po niej poprawiałam.

reklama
No to tak sprobuje.
Tez sobie szczoteczke sam wybral i sam idzie do lazienki, staje przy umywalce i myje, ale jak chce mu poprawic to jest bunt, szczegolnie wieczorem :/ bo wiadomo, dokladnie nie umyje :/

Ja spijam lampeczke winka i spadam spac, bo jutro do pracy, a moje dziecie sie "zepsulo" i wstaje przez caly tydzien po 7 buuuuuuu :(

Barmanko a robisz ryz zapiekany z jablkami? Jak tak to czym zalewasz, bo tam smietana, a jutro chcialam chlopakom upichcic...
A w sumie to znalazlam przepis na mleku :))) ale moze masz cos sprawdzonego ;)

wiesienka, hihi, nie pytałaś ja się nie chwaliłam :-)

Tabasia, nic na siłę, przyjdzie czas gdy wróci do mycia zębów.
Ryż na mleku.. Gotuje ryżowe mleko, wsypuje ryż, gotuję, dodaje starte jabłuszko. Cynamonem sypne.
Ale Marcel nie przepada za tym :dry: zje pare łyżeczek, ale nie tak dużo jakbym chciała. On ogólnie ma faze że musi widzieć co je, a takie papki mu w ustach rosną :-( i dlatego właśnie mam problem z odstawieniem kaszki z butelki :wściekła/y::wściekła/y:
A kuskusa robisz swojemu?

Ostatnia edycja:
No my juz dawno nie wiemy co to kaszka :baffled: Z butli jeszcze wypil jak mial rok, ale lyzeczka to nigdy nie zjadl.

kuskus wymiata :D

Ostatnia edycja:
A moje dziecko najbardziej na świecie na obiadek lubi - cytuję - "makaronik z wodą". Od razu wyjaśniam ta "woda" to zupka - rosołek albo pomidorówka. Je na przemian raz makaron albo ryż, druga łyżka "wody"....

Makaronik z woda :-D:-D:-D:-D:-D poplakalam sie ze smiechu Katrina!!!!

I znowu dzis mialam sie polozyc wczesniej...
Znacie taki zespol Sumptuastic? Siedze, slucham i sie rozczulam... mamy tyle wspomnien... z Pl...
oooo winko sie konczy :p

Ostatnia edycja:
Makaronik z wodą :rofl2::rofl2: dobre! takiego określenia jeszcze nie znałam ;-)

Sumptuastic, znam, byłam nawet na koncercie :tak::tak:

Echh a ja też jak głupia siedze przed tym zjadaczem czasu :baffled:
eee ide na górę bo zakręciłam się na chwile w kuchni i już zeżarłam surimi. poracha :((
do juterka

No ja jeszcze poslucham sobie muzy i pobede ze wspomnieniami...
Po czym tez sie zawine w koncu spac, bo jutro bede chodzic do tylu :nerd:
Dobranoc!!

ps. nocne marki z nas barmanka ;)

reklama
Do góry