reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Vikamcia nie spodziealbym sie ze tam uszy przebijaja:szok:

Lubiczanka przy alergii goraczki nie ma a my wszyscy zaczyalismy goraczka.Ja wcorj w nocy mialam tempke znowu 38,5 A wilgoci u mie niet ;-) Mam suchutki dom.
Nie wie.. w przyszlym tygodniu chyba znow pojde i zrobimy przy okazji wymazy z gardla.

reklama
Witam

Gastone zdrowka
Barmankoto bardzo malo bedziesz placila qurde jakby u nas byla taka cena i oczywiscie wolne miejsce to odrazu bym ja zapisala poki co narazie czekamy a w miedzy czasie szukamy innego przedszkola
My forme wypelnialismy w marcu tego roku i powiedziano nam ze dobrze ze tak wczesniej bo pozniej mogloby miejsca nie byc
A co do telewizji n to jak masz okazje to bierz :tak:

Dzis cala noc nie spalam ....

%$&&%$%&-mać!!!!!!!!!!!!głupia doopa ze mnie-ślepe to to no i nie dziwota,że w nogach muszę mieć(skoro głowa zawodzi)!!!Poczłapałam do szpitala i co???I oni nie szczepią,tylko GP,ale mówię,że dostałam list i jak wół jest napisane,że w szpitalu.wyciągam owy list i owszem jest napisane,że mam się dziś zgłosić na szczepienie...w szpitalu w dodatku...z tym,że nie w naszym a w Clonmel!!!!I co ja bez auta zrobie?Zadzwoniłam i powiedziałam co się stało i w poniedziałek maja zadzwonic wyznaczyć mi nowy termin-%%%$%^&*!!!o!
Gastone-no to rzeczywiscie kolejny spacerek do lekarza Ci się szykuje-straszne...Kartę stałego klienta Wam powinni wyrobić-nie ,no zartuję oczywiście-poprawy życzę:*
Didi-a to mała bestyjka z Zuzi...oj znam ja takich"namawiaczy":/ja mam doła jak sobie pomyślę,że to pierwsze lato bez wizyty w Pl:((((
Vikamcia-o jaki ładny post Ci wyszedł:)))I co się tak u Was na te body rzucili?U nas od koloru do wyboru:)))
Aaniu-a czymże Twa bezzsenność była spowodowana???

Witajcie piąteczkowo,
Alinka tak lubi "makaronik z wodą", że wczoraj na obiadek zjadła, na kolacje tez kazała to sobie dać i na śniadanko zgadnijcie co zjadła???? tak, tak, "makaronik z wodą" - nic innego nie chciała... ale najważniejsze, że chce jeść.

Witam

Zimno dziś :baffled::baffled:

Widzę ,że na forum płodny wieczór był,to znaczy płodny w posty :-D

Barmanko widzę,że doczytałaś o tym ECCE :tak: Niestety formy są co roku nowe,ale dzięki.
Jeśli pytasz kiedy zapisac dziecko na ten program to nie wiem,zależy od przedszkola.Czy jest bardzo obłożone dziecmi,popularne czy też nie.Ale zapewne im wcześniej tym lepiej.My młodego zapisaliśmy chyba w styczniu,ale tam panie wiedziały właściwie już od czerwca 2010,że będą miały takiego delikwenta bo Antek wcześniej tam uczęszczał na ten program :tak: Jeżeli Twój synuś będzie chodził teraz na płatne zajęcia to będzie miał pierwszeństwo na ten program.
Swoją drogą gdzie w Dublinie takie tanie przedszkole? :szok::szok:
30 euro na 5 dni po 3 godziny ? to płacisz 2e za godzinę?? Szok... :eek:
To u nas w dziurze płaci się conajmniej 5 euro na godzinę.No tak,sama płaciłam za Antka,który chodził tylko 2 dni właśnie 30 euro.
Eeee super wam się udało :-)

Lubiczanko oj się pomerdało z tym miejscem szczepienia.Pewnie już głową w chmurach jesteś przez starszaki ;-):-D

didi a to Zuzka :-D:-D Ale u mnie Antek też taki diabełek,który stoi za uchem Matta i pcha go w niedozwolone sprawy :-D

Julia idź się pakuj,co? a nie nas tutaj nęcisz tą Hiszpanią :confused2::laugh2: ;-)

Aaania83 oj współczuję wiadomości :-(

Gastone o kurcze,może jakiś nawilżacz powietrza? Ale coś mi się kojarzy,że już taki masz...?

Katrina makaron z wodą wymiata.Chyba musisz byc mistrzynią w gotowaniu tej potrawy,że zjada na śniadanie,obiad i kolację :-D:-D

AsieńkaR dobrze,że już lepiej.W głowie się wam poprzewraca jak Ania będzie tak ślicznie spała...tyle godzin! I to od 18:30? :szok::-D

ViKamcia spoko,przeczytałam wsio :-p:-D

No dobra...idę coś porobic...choc nie wiem co.Zupka z wczoraj jest,prania do prania nie ma :eek::confused2: posprzątane...kasy na szaleństwa po sklepach brak...umieram z nudów :confused2:

Anineczko ona tak śpi, po 11- 12 godzin, bo w dzień już zrezygnowała z drzemki:-), ale tak lepiej, bo wieczory mamy wolne, najpóźniej o 21 już śpi:-), a tak to koło 20 po kąpieli, wczoraj wcześnie padła, bo jeszcze choroba ją trzymała

reklama
Barmkanko faktycznie tanie przedszkole znalazlas....
ja bylam we wtorek z kolezankami z dzieciaczkami w przedswkolu zapytac co i jak?
i w jednym wlasnie za 4h 20e a za dwa dni czyli 8h 38e,za 3 dni(12h) 78e,a za caly tydzien full time 145e,.,...
poslzysmy w srode do tego duze i tanszego,ale tam o miejsca ciezko.
Ja w listopadzie jak bylam to 2012 juz mi powiedzieli ze miejsc nie ma...teraz poslzismy sie przypomniec i maja dzwonic...
Tutaj w tym jest 12e za 3h czy jakos tak,....a jak ktos pobiera cos z socjala to chyba 7,5e,albo 4,5e.....juz nie pamietam dokladnie jak ona gadala...
Mialam nie puszczac mlodego,ale jak dziewczyny chca swoje dzieci puscic to ja tez bym chciala,oni sie zazwyczaj razem bawia,to i w przedszkolu razniej razem by im bylo:);-)

My juz po obiedzie,mlody spi...deszcz za oknem:baffled:a ja jakas zakrecona jestem..okres mi sie niby zbliza,jakos dziwnie sie rozkreca i juz sama nie wiem na co mam ochote_

Anineczko to kiedy zajrzycie do nas?
Gastone zdrowka zycze dla was....ech i znow co!!
Lubiczanko :baffled:nie potrzebnie szlas
Ania wcale ci sie nie dziwie ze nie moglas spac:no:

http://www.youtube.com/watch?v=C2Z7oEu5nCE&feature=related

Do góry