Witam
Zimno dziś
Widzę ,że na forum płodny wieczór był,to znaczy płodny w posty
Barmanko widzę,że doczytałaś o tym ECCE
Niestety formy są co roku nowe,ale dzięki.
Jeśli pytasz kiedy zapisac dziecko na ten program to nie wiem,zależy od przedszkola.Czy jest bardzo obłożone dziecmi,popularne czy też nie.Ale zapewne im wcześniej tym lepiej.My młodego zapisaliśmy chyba w styczniu,ale tam panie wiedziały właściwie już od czerwca 2010,że będą miały takiego delikwenta bo Antek wcześniej tam uczęszczał na ten program
Jeżeli Twój synuś będzie chodził teraz na płatne zajęcia to będzie miał pierwszeństwo na ten program.
Swoją drogą gdzie w Dublinie takie tanie przedszkole?
30 euro na 5 dni po 3 godziny ? to płacisz 2e za godzinę?? Szok...
To u nas w dziurze płaci się conajmniej 5 euro na godzinę.No tak,sama płaciłam za Antka,który chodził tylko 2 dni właśnie 30 euro.
Eeee super wam się udało :-)
Lubiczanko oj się pomerdało z tym miejscem szczepienia.Pewnie już głową w chmurach jesteś przez starszaki ;-)
didi a to Zuzka
Ale u mnie Antek też taki diabełek,który stoi za uchem Matta i pcha go w niedozwolone sprawy
Julia idź się pakuj,co? a nie nas tutaj nęcisz tą Hiszpanią
;-)
Aaania83 oj współczuję wiadomości :-(
Gastone o kurcze,może jakiś nawilżacz powietrza? Ale coś mi się kojarzy,że już taki masz...?
Katrina makaron z wodą wymiata.Chyba musisz byc mistrzynią w gotowaniu tej potrawy,że zjada na śniadanie,obiad i kolację
AsieńkaR dobrze,że już lepiej.W głowie się wam poprzewraca jak Ania będzie tak ślicznie spała...tyle godzin! I to od 18:30?
ViKamcia spoko,przeczytałam wsio
No dobra...idę coś porobic...choc nie wiem co.Zupka z wczoraj jest,prania do prania nie ma
posprzątane...kasy na szaleństwa po sklepach brak...umieram z nudów