reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam

Pogoda ponura,aż się nic robic nie chce.
Ale zupka fasolowa już zrobiona,ciuchy w szafach poukładane...może na strychu posprzątam? eeee może nie,bo jeszcze z drabiny zlecę :-D

dziś dzwoniliśmy do przedszkola,dalej nie mają tych formularzy na ECCE,czy wy już wypełnialiście te formy (katrina,Aaania83 i te dziewczyny,których od września dzieci idą na Ecce scheme?)
No ale Matt ma się stawic 31 sierpnia o 9 pod przedszkolem.Cieszy się jak oszalały,rok na to czekał,już sobie plecaczek kupił :-D

Wilwia,Asieńko zdróweczka dla dzieciaczków :-)

Lubiczanko juz pewnie nóżkami przebierasz na przybycie starszaków co?
Antek też :-D List miłosny napisał :rofl2::rofl2:

Barmanko no jakie warkoczyki :-):-)

aa i jeszcze zdjęcia niuńka.Nie wyraźne trochę ale nie mogłam znaleźc kabelka do scanera..
21mrm6h.jpg

2hfj50m.jpg

Ostatnia edycja:
Anineczko jakiego slodziaka nosisz w swoim brzusiu:-):tak:
Ania dzieki za wiesci od Tichonkowej!!!tak myslalam z ejje net wcielo:baffled:
super ze Lenka taka silna i dobrze sie ma:)oby tak dalej
Wiliwa biedy Tobiaszek...calusek dla niego ode mła!szkoda ze sis jedzie juz..ale dasz sobie rade sama..nie bedize tak zle

Ewelcia-mówisz,że dasz"gryza"sąsiada?;))chyba muszę się wybrać na parapetówę do Was;)))Przyjemnego spacerku:)
:)))
zapraszam....jak bym byla facetem to bym mogla napisac ze ja z tych co sobie wyjma a komus wloza:-D:-D;-)

No
Lubiczanka, Z oczkami hmmm mam pewną teorię dlaczego tak się stało, coś bym napisała ale prym zbereźnicy forumowej wiedzie Ewelcia więc niech się ona wypowie :-D:-D
oj...mialam napisac to o czym teraz pomyslalas juz wczesniej...ale...no sama wiesz,co ci bede tlumaczyc;-):-D:-D:-D(sperma oko zakleila i trze dobrego kokota zeby ja z tamta wyciagnac)wiec Lubiczanko moj czarnoskory sasiad moze Ci w tym pomoc:-p:-D:-D:-D:-D

spacer nam sie udal....zmachalam sie strasznie...ale na szczesnie nie odeszlysmy z kwitkiem:)

Ewelcia-Ty sprośnico Ty;))))))))))))))))))))))ło matko-ale ambitna kobita:/
Anineczko-jeeeeeeeejku-okruszeczek...a dopiero co mój kopał...zleci Ci szybko-serio,serio
Marta-ciesz się za wczasu-smutac się bedziesz jak sie niekorzystnie wyjaśni:)))

ello
O matko ile skrobiecie:szok:co usiade to mam lekture :-D
Ewelcia , Barmanko ale z Was agentki:-D:ninja2:
Wilwia zdrowka dla Was
Anineczko slodki bobasek ahhhaaaa nio i powiedz no mi co to za formy bo ja pierwsze slysze baba w przedszkolu tez mi nic nie mowila. Zadzwonila ostatnio ze 5 wrzesnia mamy przyjsc na rozpoczecie. No ladne jaja z ta szkolá oby tego nie wprowadzili.

cos jeszcze mialam pisac i mi ucieklo...:baffled:

My wrocilysmy z zakupów wybralam sie ze znajomymi,i masakra w aucie choroby lokomocyjnej dostalam, duszno mi sie zrobilo slabo i myslalam ze zaraz pawia puszcze:szok: do tej pory rece mi sie trzesa.I nie wiem od czego to moze od cisnienia .
Dzis obiadek mamy z zamrazalki pierozki;-)mniam
edit
Barmanko fajne warkoczyki.

reklama
Witam po pracy w końcu dwa dni wolne. Już sie nie mogę doczekać kiedy moi chłopcy wróca jeszcze kilka dni.
Kiedyś byłam na koloni w Brzesku-fajnie było:))
Widze Wam sie na nocne pogaduszki zebrało hihi
Barmanko też kusiły mnie te warkoczyki jak byłam w Hiszpani, jak wygląda to w rzeczywistości??
Wilwia zdrówka dla małego!!
Anieczka ale skoro Mat pójdzie w tym roku na darmowy to chyba jeszcze ten rocznik pójdzie do szkoły wg starego plany w przyszłym roku...?? Bo tak głupio by było przerwe robić dzieciom.
Tak poza tym mi sie ten pomysł podoba że dzieci ida do szkoły w wieku 5 lat ja się ciesze że Oli nie poszedł rok temu do szkoły- bo wtedy był jeszcze za mało dojrzały na to..
Słodziak na tym zdjęciu:)))
Dziure mam komu miałam co jeszcze pisac:/

Do góry