reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam sie i ja.Ja dzis lekko nieprzytomna:eek: Wczoraj z J zaszalelismy,:cool:,wypilismy winko i dzis do tylu chodze bo ja malo pijaca jestem a po dwoch kielkiszkach wina juz zgon.:nerd:
No ale potrzebny byl mi taki mily wieczor w towarzystwie meza,bo juz zapomnialam jak to jest.Ciagle tylko dzieci i dzieci.Dla siebie ostatnio nic nie robimy.Noo tylko zeby z tego kolejne dzieci nie wyszly :-D:-D:-Dw dodatku jakies wieloraczki:-D

Ostatnia edycja:
reklama
helloł

ewelcia- najszczersze choć spoznione zyczenia - czego sobie sama zyczysz- by Ci się spelniło ;-)

lubiczanko
- big hug :sorry:

Pewnie już wiecie, ze zmarła Malgorzata Dydek:-( dwóch synów zostawila i była w 4m-cu ciąży :-(

Ewelcia-najszczersze imieninowe życzenia!!!Co się nic nie chwaliłaś???
Margaritta-przyda się;)
Gliwa-przekaż od nas życzenia szybkiego powrotu w doskonałej formie Aani:)
Larcia-trzymam kciuki
U mnie dna ciąg dalszy-dlaczego jest tak,że jak się sypie to po całości???Jeszcze przed porodem ciąganie po sądach mnie czeka:((((Dobrze,że to chociaż my jesteśmy"powodami"a nie tymi pozywanymi;)No i teraz niewiem czy jest cień szansy na nasz zlot-tzn na nasz przyjazd:(((
Eeee tam-miłego dnia,bo się rozklejam i chlipię na kompa.o!

hejka:-)
Larcia-trzymam kciukasy ;-)
ewelcia-wszystkiego naj z okazji wczorajszych imienin:-)
lubiczanko-ojjjojjoj co sie stalo? tulaski:tak:
Gaston-to poszalalas wczoraj :-D:-D
Moniadan-dzieki za wczorajsza pyszna kawusie:-)
spadam na kawke i jakies sniadanko wszamac i ogarnac chatke trzeba a jak zwykle mi sie nie chce:confused2:

Hey
Ewelcia, wszystkiego najlepszego :-)
Lubiczanko, myślałam dziś o Tobie i miałam pytac co tam u was, ale widzę, że nieciekawie, to życzę, aby wszystko ułóżyło się po waszej myśli jak najszybciej

Marcysia, dzięki za towarzystko do kawki, przynajmniej miałam z kim sie napic, bo dla samej siebie to nie chce mi sie machiny uruchamiać :-)

U nas po staremu, nic sie szczególnego nie dzieje to i nie ma o czym pisać
Miłego dnia

dziekuje slicznie z azyczenia...
wstalam o 10 i chodze do dylu:confused2:
Musze sie wziasc za ogarniecie chalupy ale ...same wiecie jak sie chce :sorry:

Lubiczanko przytulam mocno....czasami tak jest,ze jest zle przez jakis czas,a pozniej wychodzi slonko i wdszsytko wraca do normy-sciskam cie i zycze szybkiego powrotu do "normalnosci"rozwiazania wszystkich Twych spraw pozytywnie:)

reklama
Dzień dobry:-)

U nas na razie ładne słoneczko, ale już widzę chmury w oddali, więc wcale się nie zdziwię, że będzie tak jak ostatnio, czyli i tak się w końcu rozpada i tyle będzie z tej pięknej pogody:sorry: Cały maj zimny, wietrzny i deszczowy
confused8gj.gif
Oby czerwiec był lepszy, bo się załamię
baffled5wh.gif

Apropo pogody, to listonosz właśnie wrzucił mi pocztówkę od koleżanki, a na niej piękna plaża St. Thomas, U.S. Virgin Islands... żeby choć trochę tego słońca było u nas tego lata
rofl.gif
Jejku jak jej fajnie było na tej podróży poślubnej
rolleyes9im.gif

Wolfia lubie twoje posty.Sa dlugie, wyczerpujace i choc rzadkie to milo sie je czyta.;-) A ty sie nie rozgladaj po sklepach tylko rob dziewczynke:-D
Gastone miło mi bardzo:tak: Cieszę się, że ktoś lubie je czytać;-) Co do kolejnego dziecka, to obecna sytuacja raczej nie jest zachęcająca, ale może kiedyś, choć to już pewnie może nie do końca zależeć od nas, a od losu, bo my się raczej świadomie nie zdecydujemy:sorry: Ale może jakaś chrześnica mi się trafi kiedyś:-)
Fajne takie wieczorki z mężem, co?;-) Mój to wieczorami gra w swojego WoW'a, więc już nawet nie pamiętam romantycznych wieczorów:sorry:

Pewnie już wiecie, ze zmarła Malgorzata Dydek:-( dwóch synów zostawila i była w 4m-cu ciąży :-(
Właśnie czytałam rano:-( Tyle młodych kobiet odeszło... Agata Mroz, Kamila Skolimowska, teraz Małgorzata... to naprawdę bardzo przykre...
[*]

Niestety, ale bardzo prawdziwe:sorry: Choć naprawdę fajnie i optymistycznie napisane;-)

kamcia* oby ból pleców jak najszybciej ustąpił, a wymarzony dom znalazł się jak najszybciej:tak:

Larcia a z czego ten egzamin? Tzymam kciuki za pomyślny rezultat:tak:

Ewelcia najlepsze życzenia imieninowe dla Ciebie:tak: Dużo zdrowia, szczęścia, radości, spełnienia planów i marzeń:tak: Najlepszego!
Imieniny.jpg

Lubiczanko nie smuć się, będzie dobrze, zobaczysz:tak: Życzę Ci pomyślnego załatwienia spraw, tak żebyś mogła cieszyć się ostatnimi tygodniami ciąży w spokoju:happy:
bear_hug_bear.jpg

Gliwa miło słyszeć, że z Anią już lepiej:tak: Oby jak najszybciej wróciła do świetnej formy i mogła cieszyć się córcią:-)

No nic, trzeba się brać za sprzątanie, bo pełno kurzy i pokruszonych chrupek na dywanie
sorry2.gif
A później muszę jechać na zakupy. Dobrze, że Oktawiusz dzisiaj wcześniej wróci, bo ma tylko egzamin
yes2.gif

Miłego dnia Dziewczyny:-)

Do góry