reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam sie i ja.Ja dzis lekko nieprzytomna:eek: Wczoraj z J zaszalelismy,:cool:,wypilismy winko i dzis do tylu chodze bo ja malo pijaca jestem a po dwoch kielkiszkach wina juz zgon.:nerd:
No ale potrzebny byl mi taki mily wieczor w towarzystwie meza,bo juz zapomnialam jak to jest.Ciagle tylko dzieci i dzieci.Dla siebie ostatnio nic nie robimy.Noo tylko zeby z tego kolejne dzieci nie wyszly :-D:-D:-Dw dodatku jakies wieloraczki:-D

Ostatnia edycja:
reklama
helloł

ewelcia- najszczersze choć spoznione zyczenia - czego sobie sama zyczysz- by Ci się spelniło ;-)

lubiczanko
- big hug :sorry:

Pewnie już wiecie, ze zmarła Malgorzata Dydek:-( dwóch synów zostawila i była w 4m-cu ciąży :-(

Ewelcia-najszczersze imieninowe życzenia!!!Co się nic nie chwaliłaś???
Margaritta-przyda się;)
Gliwa-przekaż od nas życzenia szybkiego powrotu w doskonałej formie Aani:)
Larcia-trzymam kciuki
U mnie dna ciąg dalszy-dlaczego jest tak,że jak się sypie to po całości???Jeszcze przed porodem ciąganie po sądach mnie czeka:((((Dobrze,że to chociaż my jesteśmy"powodami"a nie tymi pozywanymi;)No i teraz niewiem czy jest cień szansy na nasz zlot-tzn na nasz przyjazd:(((
Eeee tam-miłego dnia,bo się rozklejam i chlipię na kompa.o!

hejka:-)
Larcia-trzymam kciukasy ;-)
ewelcia-wszystkiego naj z okazji wczorajszych imienin:-)
lubiczanko-ojjjojjoj co sie stalo? tulaski:tak:
Gaston-to poszalalas wczoraj :-D:-D
Moniadan-dzieki za wczorajsza pyszna kawusie:-)
spadam na kawke i jakies sniadanko wszamac i ogarnac chatke trzeba a jak zwykle mi sie nie chce:confused2:

Hey
Ewelcia, wszystkiego najlepszego :-)
Lubiczanko, myślałam dziś o Tobie i miałam pytac co tam u was, ale widzę, że nieciekawie, to życzę, aby wszystko ułóżyło się po waszej myśli jak najszybciej

Marcysia, dzięki za towarzystko do kawki, przynajmniej miałam z kim sie napic, bo dla samej siebie to nie chce mi sie machiny uruchamiać :-)

U nas po staremu, nic sie szczególnego nie dzieje to i nie ma o czym pisać
Miłego dnia

dziekuje slicznie z azyczenia...
wstalam o 10 i chodze do dylu:confused2:
Musze sie wziasc za ogarniecie chalupy ale ...same wiecie jak sie chce :sorry:

Lubiczanko przytulam mocno....czasami tak jest,ze jest zle przez jakis czas,a pozniej wychodzi slonko i wdszsytko wraca do normy-sciskam cie i zycze szybkiego powrotu do "normalnosci"rozwiazania wszystkich Twych spraw pozytywnie:)

reklama
Dzień dobry:-)

U nas na razie ładne słoneczko, ale już widzę chmury w oddali, więc wcale się nie zdziwię, że będzie tak jak ostatnio, czyli i tak się w końcu rozpada i tyle będzie z tej pięknej pogody:sorry: Cały maj zimny, wietrzny i deszczowy
confused8gj.gif
Oby czerwiec był lepszy, bo się załamię
baffled5wh.gif

Apropo pogody, to listonosz właśnie wrzucił mi pocztówkę od koleżanki, a na niej piękna plaża St. Thomas, U.S. Virgin Islands... żeby choć trochę tego słońca było u nas tego lata
rofl.gif
Jejku jak jej fajnie było na tej podróży poślubnej
rolleyes9im.gif

Wolfia lubie twoje posty.Sa dlugie, wyczerpujace i choc rzadkie to milo sie je czyta.;-) A ty sie nie rozgladaj po sklepach tylko rob dziewczynke:-D
Gastone miło mi bardzo:tak: Cieszę się, że ktoś lubie je czytać;-) Co do kolejnego dziecka, to obecna sytuacja raczej nie jest zachęcająca, ale może kiedyś, choć to już pewnie może nie do końca zależeć od nas, a od losu, bo my się raczej świadomie nie zdecydujemy:sorry: Ale może jakaś chrześnica mi się trafi kiedyś:-)
Fajne takie wieczorki z mężem, co?;-) Mój to wieczorami gra w swojego WoW'a, więc już nawet nie pamiętam romantycznych wieczorów:sorry:

Pewnie już wiecie, ze zmarła Malgorzata Dydek:-( dwóch synów zostawila i była w 4m-cu ciąży :-(
Właśnie czytałam rano:-( Tyle młodych kobiet odeszło... Agata Mroz, Kamila Skolimowska, teraz Małgorzata... to naprawdę bardzo przykre...
[*]

Niestety, ale bardzo prawdziwe:sorry: Choć naprawdę fajnie i optymistycznie napisane;-)

kamcia* oby ból pleców jak najszybciej ustąpił, a wymarzony dom znalazł się jak najszybciej:tak:

Larcia a z czego ten egzamin? Tzymam kciuki za pomyślny rezultat:tak:

Ewelcia najlepsze życzenia imieninowe dla Ciebie:tak: Dużo zdrowia, szczęścia, radości, spełnienia planów i marzeń:tak: Najlepszego!
Imieniny.jpg

Lubiczanko nie smuć się, będzie dobrze, zobaczysz:tak: Życzę Ci pomyślnego załatwienia spraw, tak żebyś mogła cieszyć się ostatnimi tygodniami ciąży w spokoju:happy:
bear_hug_bear.jpg

Gliwa miło słyszeć, że z Anią już lepiej:tak: Oby jak najszybciej wróciła do świetnej formy i mogła cieszyć się córcią:-)

No nic, trzeba się brać za sprzątanie, bo pełno kurzy i pokruszonych chrupek na dywanie
sorry2.gif
A później muszę jechać na zakupy. Dobrze, że Oktawiusz dzisiaj wcześniej wróci, bo ma tylko egzamin
yes2.gif

Miłego dnia Dziewczyny:-)

Do góry