Dzień dobry:-)
U nas na razie ładne słoneczko, ale już widzę chmury w oddali, więc wcale się nie zdziwię, że będzie tak jak ostatnio, czyli i tak się w końcu rozpada i tyle będzie z tej pięknej pogody
Cały maj zimny, wietrzny i deszczowy
Oby czerwiec był lepszy, bo się załamię
Apropo pogody, to listonosz właśnie wrzucił mi pocztówkę od koleżanki, a na niej piękna plaża St. Thomas, U.S. Virgin Islands... żeby choć trochę tego słońca było u nas tego lata
Jejku jak jej fajnie było na tej podróży poślubnej
Wolfia lubie twoje posty.Sa dlugie, wyczerpujace i choc rzadkie to milo sie je czyta.;-) A ty sie nie rozgladaj po sklepach tylko rob dziewczynke
Gastone miło mi bardzo
Cieszę się, że ktoś lubie je czytać;-) Co do kolejnego dziecka, to obecna sytuacja raczej nie jest zachęcająca, ale może kiedyś, choć to już pewnie może nie do końca zależeć od nas, a od losu, bo my się raczej świadomie nie zdecydujemy
Ale może jakaś chrześnica mi się trafi kiedyś:-)
Fajne takie wieczorki z mężem, co?;-) Mój to wieczorami gra w swojego WoW'a, więc już nawet nie pamiętam romantycznych wieczorów
Pewnie już wiecie, ze zmarła Malgorzata Dydek:-( dwóch synów zostawila i była w 4m-cu ciąży :-(
Właśnie czytałam rano:-( Tyle młodych kobiet odeszło... Agata Mroz, Kamila Skolimowska, teraz Małgorzata... to naprawdę bardzo przykre...
[*]
Niestety, ale bardzo prawdziwe
Choć naprawdę fajnie i optymistycznie napisane;-)
kamcia* oby ból pleców jak najszybciej ustąpił, a
wymarzony dom znalazł się jak najszybciej
Larcia a z czego ten egzamin? Tzymam kciuki za pomyślny rezultat
Ewelcia najlepsze życzenia imieninowe dla Ciebie
Dużo zdrowia, szczęścia, radości, spełnienia planów i marzeń
Najlepszego!
Lubiczanko nie smuć się, będzie dobrze, zobaczysz
Życzę Ci pomyślnego załatwienia spraw, tak żebyś mogła cieszyć się ostatnimi tygodniami ciąży w spokoju
Gliwa miło słyszeć, że z
Anią już lepiej
Oby jak najszybciej wróciła do świetnej formy i mogła cieszyć się córcią:-)
No nic, trzeba się brać za sprzątanie, bo pełno kurzy i pokruszonych chrupek na dywanie
A później muszę jechać na zakupy. Dobrze, że Oktawiusz dzisiaj wcześniej wróci, bo ma tylko egzamin
Miłego dnia Dziewczyny:-)