reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam!!!

Lubiczanko przytulam i życzę pozytywnego załatwienia spraw. Znam nerwy na koniec koniec ciąży, w ubiegłym roku przez to przechodziłam.

Ewelcia najlepsze życzenia imieninowe!!!!

Gastone to chociaż na chwilę podładowałaś baterie. Obyś częściej miała tak miłe wieczory.

Moja Natusia załapała jakiegoś wirusa oby tylko nie rota, wymiotuje i ma biegunkę. Większość nocy nie przespana. Dobrze, że maluchy spały i Nati udało się łapać chwilówki. Ja walczę z praniem, przez noc się uzbierała tak masa, że muszę suszarkę uruchomić, bo przez tydzień tego nie ogarnę. Ale to pikuś, oby tylko bliźniaki nie załapały.

reklama
AsienkR dziś juz maja przywiezc Ani córeczke.:tak:Więc beda już razem.
Dziś mi przyszedl list ze szpitala, ze morfologia krwi jest niska.Musze wykupic tabletki żelazo.Dziewczyna któras z Was może tak miała.
Dziś dosyc pospałam,zjadłam sniadanko.Zaraz trzeba ogarnac w domu.
Milego Dnia.

witam!

'Pęd' wczoraj złapałam wiec korzystam,bo nie często się zdarza;-)

Larcia-3mam kciuki oczywiście!Co to za egzamin?Robisz jakiś kurs/studiujesz?
Mi tez to ciągle chodzi po głowie.Musze coś znaleźć dla siebie;-)
gliwa
-świetne wieści!Mam nadzieje ze szybko wróci do pełni zdrowia i..domku:tak:
ewelcia
-najlepsze życzenia!wybacz ze spóźnione:sorry:
Tez się muszę w jakiś alkohol zaopatrzyć,bo dawno nie piłam..;-) a przydałoby się ;-):-p

didi
-i mnie się rano wydawało ze ślicznie będzie,ale chyba powtórka z rozrywki jednak :eek:
lubiczanko
- tulam i życzę szybkiej poprawy sytuacji!Ewelcia ma racje:tak:
Margaritta-ja nie wiedziałam. Czytałam tylko ostatnio ze choruje.. OMG!-tragedia :no:

[*]

Wolfia- i ja lubię Twoje posty..:tak:;-):happy:Bardzo przyjemnie się je czyta:tak:

Mi
łego dnia!

Ciao!

A my mamy tesciow dzisiaj-Fantastico...:/
Nie no nie jest najgorzej..daja czadu z Alexem,obiad przywiezli i zakupy nam zrobili...haha! A Tymcio tez daje czadu-drze japke caly czas...spokoj tylko przy cycku...od rana tak sie zachwouje.Masakra. Slyszalam o Dydek.Moj Tato w zalobie niemalze bo tojego ulubiona sportsmenka byla.
Madbebe-nie mow nic o alko...czizas...jak ja bym sie napila!!!!! Likierku,piwa....o boschhhh....

misia-:-D zawsze najbardziej się chce jak nie można :confused2::sorry:;-)Karmiłam 15miesiecy i doskonale pamiętam mój głód na piwo,za którym normalnie nie przepadam..:eek:
Z takich teściów to wieeelki pożytek ;-) Fajnie Ci ze masz chociaż jednych 'dziadków' pod ręką właściwie :cool:

O Dydek dowiedzialam sie stad...
[*] jak to dobrze ze mamy takie forum:)

pogoda sie zrabala jak nic...pokrapuje deszczyk:wściekła/y:a z rana juz tak ladnie siwecilo slonko...kupilam nawet 100sztuk pileczek do basenu ogrodowego....ale to nie basen na wode tylko taki z pileczkami....
Szym dostal w Polszy rok temu,basen zabralismy a pilki specjalnie zostawilismy...:)

dzieci spia....
mialam kopytka robic...ale mi sie nie chce...

AgaNatala jak tam corcia?juz lepiej?

Misia dobrze ze chociaz jedni rodzice moga wpasc czesciej i chociaz troszke pomoc:)

cos mi net zamula

Mi również przykro z powodu Dydek
[*]

Ewelcia no niestety, teraz zasnęła. Serce mam złamane jak dzieci chorują.
A Natusia to takie dzielne dzieciątko, nigdy się nie skarży, tylko z ufnością pyta, jak jej podaję lekarstwo, czy pmoże.

Ostatnia edycja:
Witam
Ja po pracy poszłam na basen poćwiczyłam i troche mi lepiej:)
Ale pogoda rano zapowiadało sie pieknie a teraz lipa://
Widze tu sie nic nie dzieje...
Lubiczanko oby wszystko sie ułożyło!!
Misia jeszcze troche i będziesz mogła sie sie napić:))

reklama
A ja niedawno wróciłam od Ania83 ze szpitala,jeszcze malutkiej niema przy sobie.Ale jutro już powinna miec swoja córeczke.Dobrze że dziś ja zawiezli i pokazali mała.
AgaNatalia dużo zdróweczka dla córeczki.
Lubiczanko aby Ci sie wszystko ułożyło.

Ostatnia edycja:
Do góry