reklama
wilwia
Fanka BB :)
Witam:-)
Wszystkiego najlepszego z okazji jakze waznego Naszego swieta:-)
Dziekuje dziewczyny.Nie ukrywam,ze nie chcialabym zeby cos sie zmienilo co do plci.Ale jak bedzie chlopak to bede kochac rownie mocno.A kiedys moze sprobuje raz jeszcze:-)
Gliwa jestem w 20 tygodniu ciazy.Ale jestem w szoku ze nawet do 34 tyg,mozna sie pomylic.No i nic zobaczymy co bedzie:-)
Wszystkiego najlepszego z okazji jakze waznego Naszego swieta:-)
Dziekuje dziewczyny.Nie ukrywam,ze nie chcialabym zeby cos sie zmienilo co do plci.Ale jak bedzie chlopak to bede kochac rownie mocno.A kiedys moze sprobuje raz jeszcze:-)
Gliwa jestem w 20 tygodniu ciazy.Ale jestem w szoku ze nawet do 34 tyg,mozna sie pomylic.No i nic zobaczymy co bedzie:-)
lubiczanka
Witam
Marta-przyłączam się
u mnie dno((
Marta-przyłączam się
u mnie dno((
Wpadam tylko powiedziec HI i spadam. Padam na twarz, na zajeciach jestem po 10 godzin, a przede mna teraz zdrowe 3 godziny nauki....przynajmniej. Jutro egzaminy, wiec...trzymac kciuki!
Ahaa i wszystkim mamusiom slodyczy w zyciu z okazji dnia mamy
Ahaa i wszystkim mamusiom slodyczy w zyciu z okazji dnia mamy
GLIWA
Hej.
Dzis byłam z mężem u Ani83 w odwiedzinach,już jest przeniesiona na oddział poporodowy.Powolutku dochodzi do siebie.
A jeśli chodzi o Usg to róznie bywa.Lekarz zawsze sie może pomylic.
Miłego wieczorku.
Dzis byłam z mężem u Ani83 w odwiedzinach,już jest przeniesiona na oddział poporodowy.Powolutku dochodzi do siebie.
Miłego wieczorku.
AsienkaM1986
mama Zuzi
Gliwa dzieki za dobre wiesci o Ani.
Aga_Natalia
Hej.
Miłego wieczorku.
Jak dobrze, że jest poprawa u Ani.
Co do USG to już nie wierzę.
Przez całą pierwszą ciążę nosiłam pod sercem synka, a na porodówce, panie mówią, ale ma pani śliczną córkę.
Pierwsza myśl jaka mi się pojawiła to szukajcie jeszcze synka.
Jak dobrze, że jest poprawa u Ani.
Co do USG to już nie wierzę.
Przez całą pierwszą ciążę nosiłam pod sercem synka, a na porodówce, panie mówią, ale ma pani śliczną córkę.
Pierwsza myśl jaka mi się pojawiła to szukajcie jeszcze synka.
Hahaha dobre! O takich pomylkach slyszalam wiele razy.Ja o synku dowiedzialam sie w 36 tyg dopiero.A o dziewczynach to juz historie znacie.
Dodam ze ja ciagle mialam wrazenie ze pod sercem nosze parke.I jak nie bylo pewnosci to ciagle mialam nadzieje.Moj J chcial chociaz jednego chopaka bo mowil ze z babami zwariuje.Dziewczyny maja dopiero 9 mies a on wariuje ale na ich punkcie.A Zoska to jego oczko w glowie bo ona to taki lobuz jak chlopak.
Ostatnia edycja:
Lubiczanko co tam sie dzieje u Ciebie???
Gliwa dzieki za info...super ze u Ani juz lepiej...caluski dla niej...
a ja dzis imieniny sobie mialam,...byli znajomi..posiedzieli troche,winka sie napislam z kolezanka i jakos mi zaszumialo lekko w glowie...
Larcia powodzenia na gzaminie zycze
Gliwa dzieki za info...super ze u Ani juz lepiej...caluski dla niej...
a ja dzis imieniny sobie mialam,...byli znajomi..posiedzieli troche,winka sie napislam z kolezanka i jakos mi zaszumialo lekko w glowie...
Larcia powodzenia na gzaminie zycze
reklama
didi
hejka
milego dnia zycze..u nas zapowada sie ladny jak narazie zero wiatru slonko swieci mmm...czyzby przyszly lepsze dni pogodowe..mam nadzieje ze tak..
lece szykowac synka do szkoly a pozniej mam dzieciaki wiec bedzie wesolo
milego dnia zycze..u nas zapowada sie ladny jak narazie zero wiatru slonko swieci mmm...czyzby przyszly lepsze dni pogodowe..mam nadzieje ze tak..
lece szykowac synka do szkoly a pozniej mam dzieciaki wiec bedzie wesolo