reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Masaż był bolesny ale wiem że trzeba było pocierpieć dziś mnie bardzo bolą ale to jest inny rodzaj bólu więc do wytrzymania..
Byłam dziś oglądać dom ,ale nici:// Więc szukam dalej..

reklama
Witam:-)
Wszystkiego najlepszego z okazji jakze waznego Naszego swieta:-)
Dziekuje dziewczyny.Nie ukrywam,ze nie chcialabym zeby cos sie zmienilo co do plci.Ale jak bedzie chlopak to bede kochac rownie mocno.A kiedys moze sprobuje raz jeszcze:-)
Gliwa jestem w 20 tygodniu ciazy.Ale jestem w szoku ze nawet do 34 tyg,mozna sie pomylic.No i nic zobaczymy co bedzie:-)

Wpadam tylko powiedziec HI i spadam. Padam na twarz, na zajeciach jestem po 10 godzin, a przede mna teraz zdrowe 3 godziny nauki....przynajmniej. Jutro egzaminy, wiec...trzymac kciuki!
Ahaa i wszystkim mamusiom slodyczy w zyciu z okazji dnia mamy

Hej.
Dzis byłam z mężem u Ani83 w odwiedzinach,już jest przeniesiona na oddział poporodowy.Powolutku dochodzi do siebie.
A jeśli chodzi o Usg to róznie bywa.Lekarz zawsze sie może pomylic.
Miłego wieczorku.

Jak dobrze, że jest poprawa u Ani.

Co do USG to już nie wierzę.
Przez całą pierwszą ciążę nosiłam pod sercem synka, a na porodówce, panie mówią, ale ma pani śliczną córkę.
Pierwsza myśl jaka mi się pojawiła to szukajcie jeszcze synka.

Jak dobrze, że jest poprawa u Ani.

Co do USG to już nie wierzę.
Przez całą pierwszą ciążę nosiłam pod sercem synka, a na porodówce, panie mówią, ale ma pani śliczną córkę.
Pierwsza myśl jaka mi się pojawiła to szukajcie jeszcze synka.

Hahaha dobre! O takich pomylkach slyszalam wiele razy.Ja o synku dowiedzialam sie w 36 tyg dopiero.A o dziewczynach to juz historie znacie.
Dodam ze ja ciagle mialam wrazenie ze pod sercem nosze parke.I jak nie bylo pewnosci to ciagle mialam nadzieje.Moj J chcial chociaz jednego chopaka bo mowil ze z babami zwariuje.Dziewczyny maja dopiero 9 mies a on wariuje ale na ich punkcie.A Zoska to jego oczko w glowie bo ona to taki lobuz jak chlopak.

Ostatnia edycja:
Lubiczanko co tam sie dzieje u Ciebie???
Gliwa dzieki za info...super ze u Ani juz lepiej...caluski dla niej...

a ja dzis imieniny sobie mialam,...byli znajomi..posiedzieli troche,winka sie napislam z kolezanka i jakos mi zaszumialo lekko w glowie...

Larcia powodzenia na gzaminie zycze:)

reklama
hejka

milego dnia zycze..u nas zapowada sie ladny jak narazie zero wiatru slonko swieci mmm...czyzby przyszly lepsze dni pogodowe..mam nadzieje ze tak..

lece szykowac synka do szkoly a pozniej mam dzieciaki wiec bedzie wesolo

Do góry